Widok

KUPIĘ WÓZEK STOKKE XPLORY

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kupie komplet STOKKE (stelaż,gondola, siedzisko do spacerówki) najchętniej w kolorze oliwka. prosze o kontakt tu na forum bądz na maila.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam.mam na sprzedaz taki wozeczek.moj nr 602137890
Hey Viki,
Czy ogłoszenie nadal aktualne?Chętnie kupię wózek Stokke.
evita767@wp.pl
Witam,
Czy ogłoszenie jeszcze aktualne.Pozdrawiam.Eva
Kontakt evita767@wp.pl
Witam,
Czy ogłoszenie jest nadal aktualne?Jaka cena?Pozdrawiam.Eva
kontakt: evita767@wp.pl
Viki jestem zainteresowana twoim wozkiem czy mozesz podac do siebie kontakt chetnie obejze i ewentualnie kupie od ciebie ta spacerówke :)
To chyba właśnie ta firme oglądałam na allegro http://www.allegro.pl/item542155354_2009_stokke_gondola_spacerowka_kompletny_wozek.html nie powiem jakbym w totka wygrała to kto wie :D
To w tej chwili normalne ceny za te wózki. Spcerowki chodzą po ok 1,5 tyś a całe komplety po ok 2500 zł sama sprzedalam taki komplet i chętnych było mnostwo. Nowy komplet w sklepie to koszt 3390zł. Jest jednak firma na allegro ktora sprzedaje ten wózek za ponad 4400 z wysyłką i tu fakt przesadzili i to gruuuubo:)
Wózek super :) ale własnie na allegro zerknęłam i z ceną troszkę przesadzają ;)
ja,mała rodziłam w lipcu i nie miałam gondoli i od poczatku woziłam ja w tym wózku i jestem bardzo zadowolona cena z całym kompletem to ok 1 tys
Fakt ze starej, ale z tego co obserwowałam to na allegro to dość rzadki towar:( Była jedna niebieska ale z ceną babka przesadziła, jest jeszcze możliwość zamówienia w sklepie ale cena też będzie pewnie wysoka.
gondolka zielona to ze starej kolekcji niestety i ani parasolki ani torby w tym kolorze juz nie ma w sklepach.
A przy okazji może ktoś chce kupić nowy komplet zapasowych kół przednich do stokke. Kółka można samodzielnie wymienić:)
Zapraszam:)
Ostatnio gondola była na allegro w dość przystępnej cenie z sopotu, ale już się aukcja zakończyła nie było ofert kupna
http://www.allegro.pl/item498788499_stokke_zielona_gondola.html
może spróbuj się skontaktować:)
szkoda ze bez gondoli, ale moze gondolke bym sobie dokupiła?

prosze o fotki i cene na maila alycja_czarny@onet.eu
mam do sprzedania kompletnego stokka po jednym dziecku kolor oliwka w wersji bez gondoli
ja na tym froum, juz nie czesto bywam, ale jakies posty zostawić mogę :)
Zakładam nowy wątek może się przyłączysz?
aaaa, widzisz moje wytrawne oko dostrzegło kolory klamerek :) ja swoj tez juz 2gi rok będę używać ;D
Faktycznie to są dwa różne wózki, ale starszy już sprzedałam, a pomarańczowy używam i nie jest na sprzedaż, nic nie pisałam, że chcę je sprzedać:) Chcę tylko pomóc jeśli ktoś będzia miał jakieś pytania, a zdjęcia wkleiłam aby pokazać różnicę bo nie każdy ją zna,wózka używam od 2 lat i myślę,że mam dużą wiedzę i mogę pomóc jak ktoś będzie miał pytania:))))
Pozdrawiam
czemu wkleiłaś dwa rożne wózki?? na 1 zdjęciu mamy pomarańczowy i wykonany po 2006 roku (białe elementy w podwoziu)a czerwony jest straszy wykonany przed 2006 rokiem??
to który sprzedajesz?? bo przecież cena tez powinna byc od tego zależna.
do góry