Widok

KUPIĘ WÓZEK STOKKE XPLORY

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kupie komplet STOKKE (stelaż,gondola, siedzisko do spacerówki) najchętniej w kolorze oliwka. prosze o kontakt tu na forum bądz na maila.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
TO MOJA CÓRKA PATI I NASZ STOKKE:)

image

image

image
WÓZEK MOŻNA W GDAŃSKU OBEJŻEĆ JEDYNIE W MAMA I JA:)
CO DO NIERÓWNEGO TERENU TO TAK SOBIE GDYŻ KÓŁEK NIE MOŻNA ZABLOKOWAĆ NIESTETY MINUS TEGO WÓZKA, ALE JAK KTOŚ CHCE TO SOBIE PORADZI:)
napewno słabiej niz emma czy inne wózki z miekim zawieszeniem, ale to juz kto co lubi ja chcialam mieć sztywne zawieszenie,żeby dziecko nie przyzywczailo sie do lulania
czy ten wozek sprawdza sie na wertepach? tez przymierzam sie do kupna iwiecie moze gdzie w jakim sklepie mozna sobie obejrzec te wozeczki?
Ja też posiadam taki wózek i jestem zachwycona jego stabilnością, myślę,że osoby które nie miały tego wózka nie powinny wypowiadać się na temat jego funkcjonalności a jedynie mogą oceniać jego wygląd nie każdemu się przecież podobają te same rzeczy:)
Wózek jest suuuuuper lepszy od bogaboo
a jeśli mogę spytać jaki kolor jest tego wózeczka?
oj dziewczyny , wózek jest mega wygodny ja za lada momęt 2gie dziecko będę w nim wozic i nie zamieniłabym go na żaden inny :) a co do bogaboooo, no nie wiem mam 2 w rodzienie na oba narzekają i chcieli sie na stokka podmieniać ;p
moze sie przyda
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/stokke_-czerwony-ogl1418141.html

sorry ze sie wtrace ale bugaboo jest lepszy i tanszy z tego co widze i nie wyglada tak kosmicznie
http://shop.babyworld.co.uk/DisplayDetail.aspx?prodid=802
ooo ranyyy....faktycznie...drżałabym ze strachu wkładając dziecko w taki wózek..... Jakiś taki kosmiczny jest ...:P
ja teraz kuknelam jak ten wozek wyglada heheh i chyba bym sie bala dziecko wozic w nim heheh
mam do sprzedania stokke, jeśl i jest aktualne ogłoszenie.
mój tel. 501788010
pozdrawiam
ja mam do sprzedania stokke ma dwie tapicerki turkusowa i szara do tego spiworek i parasolke do turkusowego . w komplecie oczywiscie podkladki na male dziecko , pokrowce przeciwdeszczowe i tirby na zakupy jak jestes zainteresowana to pisz ma maila monsap@wp.pl
Szczerze mówiąc to nie czytałam poprzednich postów. Chciałam dowiedzieć się tylko o wagę wózka.

Widziałam jakiś czas temu faceta na spacerze z takim wózkiem u mnie na osiedlu, ale wydawał mi się ten wózek trochę kosmiczny.

Fajnie że jest lekki, to duży atut. Dopiero teraz się nim zainteresowałam.

maritiki@op.pl
Ewela25* leciutki i super sie prowadzi (chodz jezdziłam tylko po sklepie) :-) dlatego chce ten i zadnego innego no i super jest to '"wciąganie" po schodach na 2 kółkach

stronka do stokke dla zainteresowanych

http://www.stokke-stroller.com/pl-pl/stokke-xplory-stroller.aspx
w najcięższej wersji czyli z gondolka waży 11, spacerówka ok 10 , a komentarzykami na mój temat się nie przejmuje i wy dziewczyny tez nie przejmujcie się ;D jest lekki i zwinny dlatego, się na niego zdecydowaliśmy, a zielonego nie widziałam ;(

Dziękuję, ja tylko tam pytam z ciekawości. Za drogi ten wózek jak dla mnie.
No chyba, że byłby niesamowicie lekki, to wtedy mogłabym poszukać taki z drugiej ręki.

maritiki@op.pl
Ewela:)masz link ale niemoge sie doczytac wagi:)moze napisz do allegrowicza:)
http://allegro.pl/item450297769_wozek_stokke_xplory_nie_mutsy_quinny_xlander_nowy.html

MAM PYTANKO: ILE WAżY TEN WóZEK??
NIGDZIE NIE MOGę SIę DOSZUKAć.

maritiki@op.pl
do góry