Widok

KUPIĘ WÓZEK STOKKE XPLORY

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kupie komplet STOKKE (stelaż,gondola, siedzisko do spacerówki) najchętniej w kolorze oliwka. prosze o kontakt tu na forum bądz na maila.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio gondola była na allegro w dość przystępnej cenie z sopotu, ale już się aukcja zakończyła nie było ofert kupna
http://www.allegro.pl/item498788499_stokke_zielona_gondola.html
może spróbuj się skontaktować:)
A przy okazji może ktoś chce kupić nowy komplet zapasowych kół przednich do stokke. Kółka można samodzielnie wymienić:)
Zapraszam:)
gondolka zielona to ze starej kolekcji niestety i ani parasolki ani torby w tym kolorze juz nie ma w sklepach.
Fakt ze starej, ale z tego co obserwowałam to na allegro to dość rzadki towar:( Była jedna niebieska ale z ceną babka przesadziła, jest jeszcze możliwość zamówienia w sklepie ale cena też będzie pewnie wysoka.
ja,mała rodziłam w lipcu i nie miałam gondoli i od poczatku woziłam ja w tym wózku i jestem bardzo zadowolona cena z całym kompletem to ok 1 tys
Wózek super :) ale własnie na allegro zerknęłam i z ceną troszkę przesadzają ;)
To w tej chwili normalne ceny za te wózki. Spcerowki chodzą po ok 1,5 tyś a całe komplety po ok 2500 zł sama sprzedalam taki komplet i chętnych było mnostwo. Nowy komplet w sklepie to koszt 3390zł. Jest jednak firma na allegro ktora sprzedaje ten wózek za ponad 4400 z wysyłką i tu fakt przesadzili i to gruuuubo:)
To chyba właśnie ta firme oglądałam na allegro http://www.allegro.pl/item542155354_2009_stokke_gondola_spacerowka_kompletny_wozek.html nie powiem jakbym w totka wygrała to kto wie :D
Viki jestem zainteresowana twoim wozkiem czy mozesz podac do siebie kontakt chetnie obejze i ewentualnie kupie od ciebie ta spacerówke :)
Witam,
Czy ogłoszenie jest nadal aktualne?Jaka cena?Pozdrawiam.Eva
kontakt: evita767@wp.pl
Witam,
Czy ogłoszenie jeszcze aktualne.Pozdrawiam.Eva
Kontakt evita767@wp.pl
Hey Viki,
Czy ogłoszenie nadal aktualne?Chętnie kupię wózek Stokke.
evita767@wp.pl
witam.mam na sprzedaz taki wozeczek.moj nr 602137890
witam
interesuje mnie ten model wozka .wiec jesli moge o jakies foty na meila to bedzie miło pozdrawiam

nikooll@wp.pl
czy sprzedaż spacerówki stokke nadal aktualna?
Witam onowieni nie podałam we wcześniejszym meilu adresu w celu odpowiedzi zwrotnej
Ponzaiam pytaie czy sprzedaż spacerówki stokke nadal aktulane?
natalia-79@o2.pl.
Sprzedam wózek STOKKE XPLORY czerwony komplet ( stelaż, gondole, siedzisko do spacrówki, koce, parasolke) w komplecie stopery i fotelik do samochodu. Prosze o kontakt 0502218020
witam!mam do sprzedania wozek stokke w kolorze oliwki!prosze o kontakt na e-maila jesli jest Pani jeszcze zainteresowana!podaje e-maila: kacha1983@poczta.onet.pl
Wklejam link oferty może komuś się przyda:)

http://allegro.pl/item692128947_wozek_stokke_xplory_przesylka_gratis.html#gallery
ten oliwkowy juz sprzedany :( a ja nadal pilnie szukam całego kompletu do kupienia!! (pemilka5@wp.pl)
do góry