Widok
Zapewne jest odmiana nana dla dzieci uczulonych, ale to wcale nie musi być nan. Jest dużo innych marek mleka na rynku u nas bebilon okazał się najgorszy, wieczny ból brzuszka, kwaśne kupki, kolki...Przez przypadek zmieniłam mleko i okazało się że już po 1 podaniu innego mleka nastąpiła zmiana. Poleciłabym ci mleko hippa można dostać w bomi, Jest super, a jedynka zwłaszcza jest bardzo smaczna. Ja zamawiałam w dużych ilościach od nich: http://hipp.dodomku.pl/salon_hipp/kategoria/3586/mleko-0.html
super się sprawdzili. Zamawiałam najczęściej rano a do 13 zawsze dowieźli. Zobacz w dziale niemowląt są też inne mleczka.
Ale skonsultuj jakby co z pediatra bo zmiana mleczka to najłatwiejsza sprawa do sprawdzenia.
super się sprawdzili. Zamawiałam najczęściej rano a do 13 zawsze dowieźli. Zobacz w dziale niemowląt są też inne mleczka.
Ale skonsultuj jakby co z pediatra bo zmiana mleczka to najłatwiejsza sprawa do sprawdzenia.
NO własnie tez mi sie tak wydaje bo przecież mleko przepisuje mi pediatra ale zastanawia mnie czemu teraz po zjedzeniu mleka robi mi odrazu kwasna kupke nie dawno przechodzil wirusa tzn wymiotował i biegunka,pozniej nie chcial nic jesc i tez nie chcial pic mleczka po ktorym odrazu robi kwasna kupke nie wiem co robic?