Widok

KWAŚNE KUPKI U NIEMOWLĄT

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie mamy,mam problem moj 11-miesieczny synek jest na bebilonie pepti i ostatnio zauwazylam że po mleczku dostaje rozwolnienie tzn wlasnie ta kwasna kupke robi,czy mialyscie taka sytuacje?Dziewczyne pomozcie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja córka miała takie kupki po zwykłym bebilonie, zmieniłam na nan i było ok. Spróbuj zmienić mleko jestem raczej pewna ze zmiana pomoże.
Tylko że mały ma skaze bialkowa czy z ta allergia moze pic nan?
Zapewne jest odmiana nana dla dzieci uczulonych, ale to wcale nie musi być nan. Jest dużo innych marek mleka na rynku u nas bebilon okazał się najgorszy, wieczny ból brzuszka, kwaśne kupki, kolki...Przez przypadek zmieniłam mleko i okazało się że już po 1 podaniu innego mleka nastąpiła zmiana. Poleciłabym ci mleko hippa można dostać w bomi, Jest super, a jedynka zwłaszcza jest bardzo smaczna. Ja zamawiałam w dużych ilościach od nich: http://hipp.dodomku.pl/salon_hipp/kategoria/3586/mleko-0.html

super się sprawdzili. Zamawiałam najczęściej rano a do 13 zawsze dowieźli. Zobacz w dziale niemowląt są też inne mleczka.

Ale skonsultuj jakby co z pediatra bo zmiana mleczka to najłatwiejsza sprawa do sprawdzenia.
Tu są inne :

http://dodomku.pl/kategoria/3109/swiat_niemowlat-13.html
Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz
jesli dziecko jest na bebilonie pepti nie mozna sobie ot tak zmieniac na inne
dziecko uczulone na bialka mleka nie powinno pic ani nan ani hipp

Zuza tez jest na pepti i zdarza sie jej robic kwasne kupki ale jest to bardzo rzadko
image
NO własnie tez mi sie tak wydaje bo przecież mleko przepisuje mi pediatra ale zastanawia mnie czemu teraz po zjedzeniu mleka robi mi odrazu kwasna kupke nie dawno przechodzil wirusa tzn wymiotował i biegunka,pozniej nie chcial nic jesc i tez nie chcial pic mleczka po ktorym odrazu robi kwasna kupke nie wiem co robic?
podawaj probiotyk do mleka. żeby odbudowac florę bakteryjną po wirusie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

do góry