Widok

Kabaret

Więc dochodzimy do wyposarzenia psionicznego. Dobrze że uprzedziłaś. No to montujemy podręczny zestaw do walki z czynnikami umysłowymi, 109 kg aparatury, no ładować na plecy zbroi, cholera musze zrezygnowac z dodatkowej porcji amunicji do miotaczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiwdul Nneb

Wygodna droga z tym Bogiem. Wiesz, że ktoś cię kocha że ci pomaga że zawsze Cię wysłucha , możesz schronić się pod jego wszechpotężną opieką, wiesz że cie rozumie. Jakie to łatwe i przyjemne. Poza tym wszystko można tłumaczyć od powstania wrzechświata po swoje własne działania. Można podnieść poczucie własnej wartości będąc tak "uduchowionym".
Szkoda że to tylko urojenia, dla mnie prawda choć brutalna i nie dająca żadnej "otuchy" jest ważniejsza.

Zlot

wiem że tu piszą ludzie sprawni inaczej ale napisze:
W sobote 09.03.2002 odbędzie sie zlot samochodów marki Honda najpierw o 14 koło klifu potem o 15 na Skwerze w Gdyni, wniedziele od 8 - 18 zlot ogólnopolski samochodów po tuningu na terenie GOSiR-u w Gdyni serdecznie zapraszam

Zwierz

Napisałem niejasno , chciałem abyś się nieco określił ; czy chodzi Ci o religie , czy o sens życia i naszego świata . Oczywiście tylko i wyłącznie z p-tu racjonalnego myślenia . Sens o którym napisałeś jest nieco zawężony , wiele wskazuje na to (choćby konstrukcja kodu gen.)., że jest inaczej . Nie ma nic to wspólnego z tzw. administracją czyli kościołami .Bo te , są jedynie sprytnymi opartymi na psychotechnice organizacjami . Zakładanymi zresztą zwykle przez niezłych polityków . Np. obowiązujaca u nas rel. Rzymsko-katolicką zorganizował , wbrew temu co się mówi Konstantyn (Wielki)około 325 r, chcesz podam wiecej .

Ifka

Wooow ???? zdziwienie , czy zaskoczenie ?! W każdym
razie moje pozdrowienia

Witam

Po spotkaniu.

Kwizat H....

CZy naprawdę da się odtworzyć tą atmosferę czegoś tak niepowtarzalnego....magicznego...Miejsca w każdej swojej wydrukowanej literze niezwykłego???
Bez ograniczenia się do 20 słów ????
W każdym razie będę tu często zaglądać ( jeżeli mi pozwolicie ? )

DO WSZYSTKICH

Gorący słoneczny promyk pozytywnych wibracji z zimnego IX LO

Czy bylibyście w stanie ograniczyć się do 20 słów ???!!!

Mixerze

Kto szuka ten znajdzie...
Wiem, że nie byłam zbyt znaczącą postacią w gazetowym HP i bez wątpienia nic nie straci ten Twój jeżeli mnie w nim nie będzie, ale......
Skontaktuj się !
A z Gdańska na pewno nie wyjadę...chyba, że zmusi mnie do tego ... POSTREGIMENT.....też z Hyde Parku

Fate

Zapraszamy
:)

Dr. Lecter

..a jesli nie ma srodowiska ktore by mnie akceptowalo...?
...a jesli ja nieumiem byc niezyczliwa w stosunku do ludzi... wole zeby mna pomiatano niz abym sama m..iala pomiatac innymi...

"?"

.................Ten kto nie jest kochanym jest zawsze samotny wśród tłumu................

To jest

Skandal
Dzień Zmarłych czy Dzień Kobiet?
Co tak cicho?

Ifka..

..hehe... wola sie nieodzywac i nieskladac nam zycien niz siem odzywac.... no ale skoro oni nie chca to ja Tobie zloze najseredczniejsze zycczenia z okazji dnia kobiet, pociechy z coreczki i spelnienia marzen;)))

Ej Kobiety

Z okazji kończącego się Święta Kobiet życze na następne dni moim pielęgniarkom i wszystkim kobietom Kliniki (Upadłym Aniołom tesz) samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, ciągle nowych rekordów, niskich kosztów, bezpiecznych lądowań, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, wszystkiego tego co nie zostało wymienione a jeszcze by się przydało,
no i przede wszystkim szczęścia w miłości!

Dyżur od 19 rozpoczęty

Ehh znowu aż do szóstej rano. Co za porażka

Doktorq

Ja dyżuruję już od rana, dziś zostałam na nocną zmianę. Tak szczerze nie miałam nic do roboty w ten "cudoowny" dzień, więc siedzę tu! Ten pacjent z nocnego transportu juz mnie zdenerwował. Zrobiłam mu "czesanie" mózgowe, stoi i śpiewa falsetem- może troche przesadziłam, ale humor mi to poprawiło :)

Samotna

Tobie również życzę wszystkiego najlepszego, obyś nie była samotna :)

Fate

Postregiment? Ten z Orunii? A czemuj miałby Cię on do czegokolwiek zmuszać?

Do Ciebie: Opuszcona, Samotna, Zdołowana, Przygnębiona młoda dziewczyno.

Wiesz, często nasz problem urasta monstrualnie, a przyczyną tego jesteśmy my sami. Tak często myślimy: ile to my nie jesteśmy warci i jak nam się nie chce żyć, że przesiąknięci jesteśmy tymi myślami, wręcz stajemy się nimi... A one popychają nas do następnych destrukcyjnych działań, a z nich znów mamy mniemanie, że wszystko i wszyscy są przeciwko nam... Takie błędne koło. Czy można je przerwać? Owszem, choć jest to szalenie trudne. Ale szalenie opłacalne dla nas samych.
Aby tego dokonać, trzeba całkowicie zmienić sposób myślenia: myśleć o tym wszystkim, co sprawia Ci radość. Nie Myśl: o znowu dziś zepsułam sprawę, lecz: jakie piękne listki na drzewie... Nawet przystań powąchaj i zapamiętaj te listki. One budzą się do życia, NAWET ONE - też już czas się obuudzić...
Zacznij też rozwijać w sobie jakąś fascynację. Fascynacja zafascynuje Cię tak dokładnie, że o całym świecie zapomnisz... To jest bardzo dobra rzecz. I niech to będzie coś związane z życiem, z żywymi stworzeniami, bo inaczej znów wpadniesz w błędne koło.

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry