Widok
Kamerzysta
Dziewczyny, możecie polecić mi jakiś fajnych i nie drogich kamerzystów...
Tyle tego jest, że aż w głowie mi się kręci od tego wszystkiego :D
Zastanawiam się poważnie nad wideo - wspomnienia... Możecie coś o nich napisać? Jestem też otwarta na inne propozycję... :)
Wiem, że na Was zawsze można liczyć, dlatego z góry dziękuję :)
Tyle tego jest, że aż w głowie mi się kręci od tego wszystkiego :D
Zastanawiam się poważnie nad wideo - wspomnienia... Możecie coś o nich napisać? Jestem też otwarta na inne propozycję... :)
Wiem, że na Was zawsze można liczyć, dlatego z góry dziękuję :)
Ja polecam kamerzystę i fotografa FOTOLOL Piotr Konkol
www.fotolol.pl
Piotra nagrwał Nam płytę z wesele, robił zdjęcia w trakcie wesela , sesje zdjęciowa po weselu i oczywiście fantastyczne fotoksięgi. Muszę przyznać, że Piotr jest profesjonalistą w 100 %, w trakcie wesela tworzył super atmosferę, co przed sama uroczystościa bardzo mnie uspokoiło (nerwy dawały mi sie we znaki ;-) Wbrew opiniom, które kiedyś miałam okazję przeczytać na forum, dotrzymuje terminów, nigdy nie było problemu z kontaktem telefonicznym badź mailowym. Jest otwarty na propozycje pary młodej ale sam tez dysponuje wieloma ciekawymi pomysłami np na sesję :-)
www.fotolol.pl
Piotra nagrwał Nam płytę z wesele, robił zdjęcia w trakcie wesela , sesje zdjęciowa po weselu i oczywiście fantastyczne fotoksięgi. Muszę przyznać, że Piotr jest profesjonalistą w 100 %, w trakcie wesela tworzył super atmosferę, co przed sama uroczystościa bardzo mnie uspokoiło (nerwy dawały mi sie we znaki ;-) Wbrew opiniom, które kiedyś miałam okazję przeczytać na forum, dotrzymuje terminów, nigdy nie było problemu z kontaktem telefonicznym badź mailowym. Jest otwarty na propozycje pary młodej ale sam tez dysponuje wieloma ciekawymi pomysłami np na sesję :-)
Zapraszam do mnie :
- profesjonalny sprzęt
- jakość FULL HD 1920x1920
- dwa rodzaje filmów (Blu-Ray oraz DVD)
- kamera znakomicie radzi sobie w trudnych warunkach oświetleniowych
(ciemne kościoły, słabo oświetlone sale weselne)
- kamera kręci w zwolnionym tempie
(można dostrzec to, czego ludzie oko nie jest w stanie zarejestrować).
- profesjonalny montaż
www.sharkfotostudio.com
email : sharkfotostudio@wp.pl
CENA : 1500 zł
- profesjonalny sprzęt
- jakość FULL HD 1920x1920
- dwa rodzaje filmów (Blu-Ray oraz DVD)
- kamera znakomicie radzi sobie w trudnych warunkach oświetleniowych
(ciemne kościoły, słabo oświetlone sale weselne)
- kamera kręci w zwolnionym tempie
(można dostrzec to, czego ludzie oko nie jest w stanie zarejestrować).
- profesjonalny montaż
www.sharkfotostudio.com
email : sharkfotostudio@wp.pl
CENA : 1500 zł

ja chyba moge polecic Pana Svoboda (www.wesele.svoboda.com.pl). Kokretny czlowiek, raczej nie sciemnia, umowa profesjonalnie przygotowana i bardzo dokładna. Do tego podobayl mi sie filmy ktory mi pokazal. Chyba godny polecenia, aczkolwiek wesele bedziemy dopiero mieli.... Ale oceniam go bardzo pozytywnie.
my równiez nie polecamy AVMEDIA - bardzo długo nie moglismy otrzymać filmu z wesela,traciliśmy już nadzieje i siły,p.michał nie odbierał od nas nr telefonu, bardzo trudno było się z nim umówić, godzine przed spotkaniem potrafił wysłać smsa że nie moze się spotkać - co wprawiało nas w niezłe zdenerwowanie.po otrzymaniu filmu zdarzały się jeszcze błędy - więc trzeba b.dobrze sprawdzić film czy jest zgodny z umową no i koniecznie wpisać termin odebrania filmu!!!!p.michał nie wpisuje tego w umowie i potem sa własnie problemy z obebraniem.AVMEDIA - na własne ryzyko.