Widok

Kąpiel dziecka bez stresu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy macie jakieś sposoby na kąpiel bezstresową? Moja mała bardzo nie lubi mycia głowy i już nawet zaczynam się zastanawiać, czy nie kupić takiego ronda:
http://allegro.pl/item702176877_rondo_do_kapieli_canpol_kapiel_bez_placzu_a_1.html
czy to wyrzucenie kasy w błoto?
Proszę o radę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas rondo się nie sprawdziło.
w sklepie kupiłam za 10 pln....
marianna a gdzie za 10 zł kupiłas ?
ja widziałam je po 20 zł tylko

moja mysza uwielbia mycie głowy ale wydaje mi sie że rondo to dobre rozwiązanie jeżeli dziecko źćle reaguje na wode na buzi
jak będę miała z tym problem to napewno kupie rondo
image[/url]
image
Moja mała wcześniej nie miała problemu z kąpielą. Dopiero od niedawna płacze przy myciu głowy. Wcześniej nawet lubiła sobie zanurkować. Teraz się boi i lubi jak w wannie jest niewiele wody. Kiedyś kąpiel była frajdą, przyjemnym końcem dnia, a teraz na samą myśl o kąpieli mam stresa.

Trzeba małej urozmaicić kąpiel. Polecam kredki do wanny lub musujące kule, ja zamawiam zawsze stąd https://www.miniu.com.pl/pl/c/Musujace-kule-i-bomby/14 - są stworzone specjalnie dla dzieci i bezpieczne. Synek nie chce wychodzić z wanny :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry