Widok

Karczma Kociewska w Szpęgawsku opinie

Wesele Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Cześć wszystkim,

czy ktoś z Was był na weselu w Karczmie Kociewskiej lub organizowal tam swoje wesele? Interesuje mnie wszystko na temat sali, jedzenia, wystroju, obsługi i mozliwości negocjacji z właścicielką. Byłyscie zadowolone? Sala ładna ale krzesła i okolica nieciekawa bo nie ma nawet dużego parkingu ani miejsca na mały spacer...

Dziękuję bardzo za wszelkie informacje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop
reprezentuje jeden z zespołów muzycznych w starogardzie Gd. pare lokali sie zwiedziło;) kilka razy mielismy okazje zagrac w tejże sali i polecam jak najbardziej ten lokal. Obsługa perfekcyjna,szybko sie ze wszystkim uwija, smaczne jedzonko. Nie ma obaw
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Również miałem okazję kilka razy być na weselu w tym lokalu i podzielam opinie przedmówcy. Jedzenie jest bardzo smaczne, wszystko odbywa się sprawnie i porządnie. Co do parkingu, w mojej opinii jest on dość spory. Miejsce do spaceru też jest, obok jest lasek i sporo zieleni. Jest również taras dostępny dla gości.
Osobiście wesela tam nie organizowałem, ale jako gość tego typu imprez mogę serdecznie ten lokal polecić.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
W 100% zgadzam się z przedmówcą, parking jest spory, gdyż druga jego część znajduję się za budynkiem i nie widać go jadąc z ulicy. Co do krzeseł to jak ja byłam tam na weselu to były na nich pokrowce w kolorze ecru, do samej podłogi i wyglądało to bardzo elegancko i gustownie. Ponadto według mnie jest tam serwowane bardzo dobre jedzenie, a obsługa dba o gości. Sama planuje tam wesele. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź - trochę mnie uspokoiliście. Co do parkingu - to jest duży ale niem czy aż tak żeby pomieścił ok 30 samochodów, ale zobaczymy.

Bardzo żałuje że hotel który właściciele tam dobudowuja nie bedzie otwarty juz w najbliższym sezonie - miałabym problem noclegów z głowy i byłoby na miejscu. Szkoda.

Paula, a kiedy planujesz tam wesele? Ja mam w lipcu :)
O pokrowcach też myślę , tylko że jest to duży koszt. Mamy potwierdzonych 120 gości więc same pokrowce kosztowałyby nas 1200 zł wg cen Karczmy... Niestety wydaje mi się że to spory wydatek... A może wiecie gdzie można taniej wypozyczyc pokrowce na krzesła?
Ja mam w Karczmie wesele 18 czerwca więc zdam relację jak było ;) moja rodzina była tam już na kilku weselach i każdy był bardzooooo zadowolony. Dzisiaj właśnie jadę dogadać ostatnie szczegóły.
[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rzeczywiście wydatek jest dość spory, ale efekt za to super, w mojej opinii oczywiście :) Ja planuję wesele dopiero za dwa lata ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ile kosztuje cena/osoba?
A to chyba zależy od liczby osób na weselu, im więcej tym koszt na osobę jest niższy;)

Ale pokrowce potaniały, obecnie jest 8zł/szt. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ile biorą od osoby?

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry