Widok
Karczma Kociewska w Szpęgawsku opinie
Cześć wszystkim,
czy ktoś z Was był na weselu w Karczmie Kociewskiej lub organizowal tam swoje wesele? Interesuje mnie wszystko na temat sali, jedzenia, wystroju, obsługi i mozliwości negocjacji z właścicielką. Byłyscie zadowolone? Sala ładna ale krzesła i okolica nieciekawa bo nie ma nawet dużego parkingu ani miejsca na mały spacer...
Dziękuję bardzo za wszelkie informacje!
czy ktoś z Was był na weselu w Karczmie Kociewskiej lub organizowal tam swoje wesele? Interesuje mnie wszystko na temat sali, jedzenia, wystroju, obsługi i mozliwości negocjacji z właścicielką. Byłyscie zadowolone? Sala ładna ale krzesła i okolica nieciekawa bo nie ma nawet dużego parkingu ani miejsca na mały spacer...
Dziękuję bardzo za wszelkie informacje!
Również miałem okazję kilka razy być na weselu w tym lokalu i podzielam opinie przedmówcy. Jedzenie jest bardzo smaczne, wszystko odbywa się sprawnie i porządnie. Co do parkingu, w mojej opinii jest on dość spory. Miejsce do spaceru też jest, obok jest lasek i sporo zieleni. Jest również taras dostępny dla gości.
Osobiście wesela tam nie organizowałem, ale jako gość tego typu imprez mogę serdecznie ten lokal polecić.
Osobiście wesela tam nie organizowałem, ale jako gość tego typu imprez mogę serdecznie ten lokal polecić.
W 100% zgadzam się z przedmówcą, parking jest spory, gdyż druga jego część znajduję się za budynkiem i nie widać go jadąc z ulicy. Co do krzeseł to jak ja byłam tam na weselu to były na nich pokrowce w kolorze ecru, do samej podłogi i wyglądało to bardzo elegancko i gustownie. Ponadto według mnie jest tam serwowane bardzo dobre jedzenie, a obsługa dba o gości. Sama planuje tam wesele. Pozdrawiam
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź - trochę mnie uspokoiliście. Co do parkingu - to jest duży ale niem czy aż tak żeby pomieścił ok 30 samochodów, ale zobaczymy.
Bardzo żałuje że hotel który właściciele tam dobudowuja nie bedzie otwarty juz w najbliższym sezonie - miałabym problem noclegów z głowy i byłoby na miejscu. Szkoda.
Paula, a kiedy planujesz tam wesele? Ja mam w lipcu :)
O pokrowcach też myślę , tylko że jest to duży koszt. Mamy potwierdzonych 120 gości więc same pokrowce kosztowałyby nas 1200 zł wg cen Karczmy... Niestety wydaje mi się że to spory wydatek... A może wiecie gdzie można taniej wypozyczyc pokrowce na krzesła?
Bardzo żałuje że hotel który właściciele tam dobudowuja nie bedzie otwarty juz w najbliższym sezonie - miałabym problem noclegów z głowy i byłoby na miejscu. Szkoda.
Paula, a kiedy planujesz tam wesele? Ja mam w lipcu :)
O pokrowcach też myślę , tylko że jest to duży koszt. Mamy potwierdzonych 120 gości więc same pokrowce kosztowałyby nas 1200 zł wg cen Karczmy... Niestety wydaje mi się że to spory wydatek... A może wiecie gdzie można taniej wypozyczyc pokrowce na krzesła?