Widok

Kardiolog w Przychodni "Świętokrzyska"

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy możecie mi coś powiedzieć na temat tych lekarzy?

1. Dariusz Pskit
2. Tomasz Pusz
3. Urszula Świerczyńska - Pusz

Ktokolwiek był u w/w kardiologów? Czy może słyszałyście coś na ich temat??
Muszę pójść z moim dzieckiem w sprawie szmerów nad serduchem.
Bardzo proszę o opinię.
maritiki@op.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hm, ale to chyba nie są kardiolodzy dziecięcy. Ja ze sobą byłam u Urszuli Pusz jak i Tomasza. Pana doktora mogę polecić, rewelacyjny, bardzo dokładny jako pierwszy po 20 latach chodzenia po lekarzach wpadł aby wysłać mnie na rezonans, do pulmonologa a jak byłam w ciąży na echo serca płodu. Postawił teorię moich dolegliwości i naprawdę skierował mnie na wszelkie możliwe badania. Po kilku wizytach stwierdziłam, że trafiłam na miłego dr Housa :) A echo serca robiła mi pani Urszula
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm.... to niedobrze.... :(
maritiki@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z kardiologów dziecięcych mogę Ci polecić Macieja Chojnickiego bo i mój kardiolog na echo serca płodu mnie do niego wysłał jak i pediatra już z córką. Przyjmuje w Invikcie i ja tam byłam z wizytą w ramach NFZ ale to było to echo płodu, nie wiem jak jest z wizytą dziecka.
A to ja też byłam w Invikcie w ramach NFZ jeszcze podczas ciąży na takim badaniu....

A taraz muszę iść jeszcze raz.
maritiki@op.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry