Widok

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje takie raczej większe i porządne żeby mi się rzeczy na śnieg nie wysypały:) Gdzie dostanę takie ?? Jakiś market?Hurtowania?W czasie zeszłej przeprowadzki kartony mieliśmy z Tesco ale były małe, niskie i nie zamykane ( to było lato). Wiem, że można kupić u firm transportowych ale ja wolałabym za darmo:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Japa&Co jest jedną z lepszych firm, które zajmują się przeprowadzkami. Pomagają ze wszystkim, bez względu na to, ile masz rzeczy do przewiezienia. Moim zdaniem są najlepsi w tej branży.

Ja polecam Japa&Co nie ma lepszych fachowców od przeprowadzki. A kartony od nich rewelacja. Przeprowadzka była 2 lata temu a one służą Nam do dziś. Wszystko zabezpieczone i odpowiednio zapakowane.

Japa & Co posiada w swojej szerokiej ofercie dużo ciekawych rozwiązań do pakowania. Kartony dobre jakościowe wytrzymałe na różnorakie wymiary. Cena dogodna a jakość wykonanych usług pierwsza klasa.https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/

Duża przeprowadzka z Wawy do Gdańska, wszystko załatwione przez firmę, z nimi - https://adexim.com.pl/
Bardzo dużo pracy do wykonania, nie było to łatwe zadanie, więc tym bardziej podziwiam, że dotrzymamy terminów.

kartony możesz kupić w zasadzie w każdej większej firmie przeprowadzkowej. Duży wybór kartonów i w dobrej cenie ma Global Service przeprowadzki Gdańsk

Na temat zawsze aktualny polecam materiały opakowaniowe z Less Mess Storage! Bardzo solidne, kilkuwarstwowe dostępne od zaraz na miejscu bez długich kolejek lub przez stronę ekartony.pl. Wszystko można sobie zmagazynować w dostępnych tam do wynajmu magazynach z 24h dostępem, ja zarezerwowałam on-line, umowa zdalnie sprawnie i bez obaw dzięki pomocnemu personelowi.

OCzywiście. mam magazyn 5m2 od ponad roku. i kupuje kartony i rzadko, ale zdarza mi się kupić folie. z kartonów less mess duży i less mess mały jestem zadowolony, są solidne. pozostałe są dla m,nie trochę za małe. mam też karton szafa na rzeczy zimowe żony i ona jest zadowolona i ja, bo zwolniło mi się miejsce w garażu. ( tak, wcześniej zimowe rzeczy były w garażu). miła obsługa i zawsze chcą pomóc i rozwiązac problem. fajna opcja-odnbiór przesyłek. robią to za mnie, bo ja w domu jestem tylko póznym popołudnbiem i w nocy. a kurier do 18/19 nie jezdzi. wiec za to tez mają u mnie plus. dokumenty z firmy tez spokojnie tam mieszcze. i korzystam jako firma. ale to chyba nie ma większego znaczenia?

Boli??? ...Oj nie, nie, nie.... Wręcz przeciwnie - mnie to bawi.
Polecasz to napisz co dokładnie. Może uchylisz rąbka tajemnicy i wyjaśnisz skąd to uwielbienie. Z jakich usług korzystasz? Jako firma czy osoba prywatna? Jaki mają zakres cen kartonów? (o tym jest ten wątek) Z jakich kartonów korzystałeś? Jakich nie polecasz? Z którego magazynu korzystasz? Kogo polecasz z obsługi klienta? Jakie są minusy współpracy z nimi? Czy i o ile można się targować z cenami? Pytam, bo zapoznałam się z ofertą i jest średnia.
Dużo o tej firmie ale zero konkretów. Może przerwiesz tą passę i się konkretnie wypowiesz. Skoro piszesz tu jako klient to chyba nic nie stoi na przeszkodzie aby rozwinąć Twoją rekomendację.
Więcej, więcej, więcej!

serio? tak cię boli, że ktoś korzysta i sobie chwali? poleca, bo mu wolno i skoro sam jest zadowolony, to, co w tym dziewnego? ja też korzyustam z ich usług, co prawda, nie pisze tego na kazdym, mozliwym forum, ale tu napiszę, specjalnie dla ciebie:
polecam less mess storage :)

.ale my to już wszystko doskonale wiemy :) Pisałaś to już:
- tydzień temu jako kiniaa,
- 3 tygodnie temu jako małgosia oraz jako kamis,
- 6 miesięcy temu jako AlicjaBóbr,
- 8 miesięcy temu jako jolka12,
- 11 miesięcy temu jako Danuta.
Jakiś niewyrobiony target tak uwiera? Może czas już skończyć z tym spamem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również polecam less mess storage ;)

Ta firma jest tak wiarygodna jak... te 6 komentarzy "różnych osób" pisane z jednego nr IP.

Ja polecam osobiscie less mess storage ;) kartony, folie pecherzykowe itd

Ja sprawdziłam tą firmę i bardzo polecam.

Nie ma to jak samemu sobie nakręcać wątek ;)

Tak jak wypowiedzi wyzej - Less Mess storage :))) Bardzo solidne kartony, mysle ze na nie jedna przeprowadzke

Ja polecam firme Less Mess Storage, nie orientuje sie czy inna firma jest tak zaopatrzona w materialy opakowaniowe jak ta :) Kartony, folie stretch, folie babelkowe, taśmy, wypełniacze itd :) Ja korzystam, jestem zadowolony wiec polecam dalej

Ja swoje kartony do przeprowadzki dostałem z firmy lider przeprowadzki i polecam każdemu tą opcję. Nie dość, że zapewnili mi kartony to jeszcze pomogli wszystko spakować tak, żeby nic się uszkodziło. Jestem im za to naprawdę bardzo wdzięczny. Tutaj możecie sprawdzić ich ofertę https://przeprowadzkilider.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Lidlu dają za darmo....

Ja również polecam. Pomogli mi z przeprowadzką. :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry