Widok

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje takie raczej większe i porządne żeby mi się rzeczy na śnieg nie wysypały:) Gdzie dostanę takie ?? Jakiś market?Hurtowania?W czasie zeszłej przeprowadzki kartony mieliśmy z Tesco ale były małe, niskie i nie zamykane ( to było lato). Wiem, że można kupić u firm transportowych ale ja wolałabym za darmo:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

też kupowałam , akurat w Rumi. Dobrze wiedzieć że pod nosem można kupić kartony na sztuki.

polecam Less Mess Storage w Trójmieście, różne rodzaje kartonów i folii.

nie polecam! ich kartony rozsypały mi się w rękach i potłukli całą zastawę. kartony tylko z ekartony.pl! i koniecznie folia bąbelkowa jak chcecie kartony z innej firmy.

Warto odezwać się do firmy przeprowadzkowej, która zapewnia kartony. Wiem, że Japa&Co może Ci dostarczyć kartony i to nawet w kształcie szafy, żeby Ci się ubrania nie pogniotły.

A ja pudełka i kartony miałam od firmy JAPA & CO. Nie musiałam się niczym martwić szukać, biegać. Wszystko pod ręką. http://www.japa-przeprowadzki.com.pl

Dokładnie Mania masz rację JAPA & CO to super fachowcy z duży bagażem doświadczenia. Wszystko poszło szybko i sprawnie..

Dokładnie Japa & Co to dobry wybór. Właśnie rozpakowałam ostatnie pudło. Szybko tanio i sprawnie. Wszystko co potrzebne dostępne od reki u chłopaków. Wielkie dzięki. Polecam

Ja polecam ekartony! Albo stacjonarnie, jak kto woli, dużo różnych rozmiarów, z uchwytami i zamykane. Przy większej ilości promocje, wytrzymałe i naprawdę spoko ceny

A ja katony i folię bąbelkową zamawiałam w sklepie firmy od przeprowadzek https://przeprowadzkisklep.pl/ , sami podrzucili mi ten pomysł i dobrze bo wygodnie i tanio a dotąd szukałam takich rzeczy po marketach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja korzystałam z usług Japa & Co. Dobra cena i profesjonalne podejście do klienta. Jestem mile zaskoczona jak szybko i sprawnie przebiegła przeprowadzka.

Ja podczas przeprowadzki zamówiłam z https://e-hurtownia-opakowan.pl/ Zapłaciłam koło 1 zł za pudełka, a przynajmniej miałam pewność, że nic nie przejdzie zapachem i są czyste.

Świetna hurtownia, która zaopatruje w kartony jest E-Hurtownia-Opakowań https://e-hurtownia-opakowan.pl/ wysokiej jakości pudełka sprawdzają się idealnie podczas przeprowadzek.

Hej polecam ci Less Mess Storage i stronę ekartony.pl duży wybór tanie ceny !

A ja zamówiłam przeprowadzkę u firmy Japa & Co i nie musiałam się martwić kartonami. Wszystko chłopaki posiadają :) szybko i profesjonalnie.

W WOK znajdziecie najtaniej i największy wybór a kartony są wytrzymałe. Możecie dopasować kartony pod własne potrzeby, bo mają różne wielkości i formy no i dostaniecie tam również skrzynki. My książki przenosiliśmy w skrzynkach. A co dalej z kartonami? Można potem komuś potrzebującemu odsprzedać, my tak zrobiliśmy.

Hej,
Ja kupiłam w Less Mess. Mają gotowe zestawy przeprowadzkowe. Materiały dobrej jakości za przystępne ceny. POlecam!

Kaśka, Ivanka czy jak ci tam... (sklerotyczka???) przestań w kółko wrzucać te reklamy, obrzydło już to chyba wszystkim. IP widać, nikogo nie oszukasz, że to polecenia różnych ludzi a nie reklama.

Również mogę polecić kartony z tego sklepu. Teraz mają promocje na kartony, więc cena też przyjazna :)

Dokładnie Japa & Co w stu procentach zapewnia kartony i pudła potrzebne do pakowania rzeczy. Nie zwlekaj. Jak to mówią 'Będzie Pan zadowolony".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też niedawno się przeprowadzałam i karton szafa z Less Mess uratował moje sukienki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry