Widok

Kask rowerowy dla 4-latki - gdzie kupię?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy orientujecie się gdzie kupię w miarę TANIO kask dla 4-latki ?
Córka zaczyna naukę na łyżwach w przedszkolu i musi mieć kask ( może być rowerowy ) z tego co wiem są tańsze niż np. narciarski.

W Dechatlon są ale po 50-70 zł :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój 6-latek chodzi na szkółkę łyżwiarską w Oliwii i trenerzy co jakiś czas przypominają, że dzieci powinny mieć kaski narciarskie, bo rowerowe w momencie upadku do tyłu mogą się zsuwać i nie ochronią tyłu głowy :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja bym kupiła dobry narciarski... Oszczędzać można na różnych rzeczach, ale nie na bezpieczeństwie własnego dziecka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli "Was" stać na kask narciarski cieszcie się, mnie niestety nie stać na wydanie ponad 100 zł na kask, aby dziecko założyło go raz w tygodniu na 30 min.. przez nie spełnia 2 miesiące.

A dwa pytanie brzmiało "gdzie kupię..." a nie co lepsze itp.
A ty myślisz ,że rowerowe kaski są tańsze?Za dobry też musisz zapłacić prawie 100 zł a są nawet droższe.No niestety uprawianie sportu kosztuje.Poszukaj w decatlonie ,sklepach sportowych w centrach handlowych,necie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja kask rowerowy kupowałam w Inter Sporcie jest w prawie każdym C.H.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W sumie to nie wiem ile kosztują w marketach bo mam z rowerowego ale może zobacz w Auchan czy carfourze na sali ,po za tym z tego co widzę na stronie decatlonu jest i za 20 zł kask rowerowy dla dzieci ,taniej to już raczej nie dostaniesz .
o masz tutaj narciarski,cena nie jest raczej wygórowana ,poniżej na aukcjach są dziecięce i jeszcze taniej wychodzi z przesyłką .

http://allegro.pl/sliczny-kask-narciarski-xss-dzieciecy-dziewczecy-i4970405478.html
Jeśli Cię nie stać aby odpowiednio zabezpieczyć dziecko w czasie sportu to może lepiej odpuścić? Nic się przecież nie stanie jeśli 4latka rozpocznie naukę na łyżwach za 2 albo 3 lata ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...

do góry