Widok

Kaszuby pod namiotem z małymi dziećmi

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
macie jakieś sprawdzone, fajne miejsca? najlepiej blisko czystego jeziorka, niekoniecznie na campingu, bo my z tych gitarowo-ogniskowych :), by było spokojnie, miło i pięknie. Całe Kaszuby fajne, ale jak przychodzi do konkretów, to trudno o rozeznanie, szczególnie pod namiotem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pole na ółwyspie lipa, mają jezioro i miejsce na ognisko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
też polecam Półwysep Lipa- ośrodek duży, czysty. Plac zabaw , w tygodniu zajęcia dla dzieci. Można wykupić posiłki- pyszne i bardzo urozmaicone. Jest przystań jachtowa, do wypożyczenia łodzie, kajaki, rowery. A w barze, pyszne drinki :-))) W tamtym roku byłam tam z rodzinką na wakacjach-ale w domkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A masz już jakąś fajną ekipę na ten wypad pod namiot?bo jeśli nie to chętnie dołączę z moją rodzinką :) Moi znajomi nie dają się niestety namówić pod namiot, a ja też należę do gitarowo-ogniskowych osób. Pozdrawiam :)
ekipę mam, ale chętnie ją poszerzymy :), tylko jak już będzie bliżej i termin ustalimy, to się odezwę.
Ok super! w takim razie bardzo proszę o odzew na maila anow22@wp.pl Pozdrawiam i do usłyszenia:)
polecam camping w Przywidzu, niedaleko Gdańska, dużo osób przyjezdza tam z dziećmi. Bylismy w zeszłym roku i w tym też sie wybieramy. pozdr
aaa,zaznaczam jeszcze raz, najbardziej zależy mi na jakimś mało zaludnionym mscu, niekoniecznie zorganizowanym campingu z prysznicem i stołówką...
polecam jezioro Wyspowo.
tam nie ma żadnych opłat... :)
miejsca sporo nad czystym jeziorkiem. Spokojna okolica
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak malo zaludniona to jest tez fajnie nad jeziorem mausz osrodek dal sol na polu namiotowym malo namiotow bo malo kto wie ze tam jest pole namiotowe ,lazienki i prysznice w budynku recepcji ,domki sa oddalone, jeziorko blisko ,bylam juz tam dwa razy tego lata ,dzieci zadowolone,kranik z woda blisko ,mozna tez pociagnac kabel z pradem
byłam tam dwa tyodnie temu z trojeczka dzieci super bylo bar fajny rozne imprezy rowniez dla dzieci ,jeziorko czyste, plac zabaw,polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

do góry