Widok
Katarzyna Jarosz-Węsierka - opinia
Mój synek Krystian będzie kończyć w tym roku zerówkę. Chodzi już 4 rok i jestem bardzo zadowolona z tej placówki. Pani derektor jest osobą z którą mogłam szczerze porozmawiać i poszła mi na rękę. Bardzo dba o przedszkole, remont zrobiła na zewnątrz budynku, łazienki też są wyremontowane oraz nowe huśtawki i zjeżdżalnie zakupiła na plac zabaw. Co roku organizuje dla dzieci wycieczki, teatrzyki, bale karnawałowe i dzień babci oraz dzień matki oraz festyny rodzinne. Nauczycielka pani Małgosia i pani Mirka są osobami z którymi można porozmawiać na temat swojego dziecka, są otwarte. Przygotowanie do I klasy jest na wysokim poziomie. Nauczyły mojego syna bardzo dużo. W zerówce w szkole tyle by nie nauczył się co w przedszkolu. Mają dobre podejście do dzieci i chętnie uczy się mój syn i może pytać nauczycielki o wszystko a one z chęcią udzielają mu odpowiedzi. Bardzo lubi swoje nauczycielki i chętne uczęstrza do przedzkola. Nigdy nie był głodny wręcz przeciwnie zawsze mu smakuje jedzenie w przedszkolu i dostaje dokładkę jak chce. Chętnie je i nie wybrzydza bo w domu jest inaczej tego czego nie lubi to nie zje a w przedszkolu zje. Przedszkole jest zadbane i czyste, panie bardzo dbają.
Moja ocena
Przedszkole nr 33
kategoria: Przedszkola
opieka: 5
zajęcia dodatkowe: -
wyposażenie: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
4.5
* maksymalna ocena 6