Widok

Kerilka

O niechze Cie wirtualnie usciskam, Siostrzyczko!!!
Ale mi poprawilas humor.A zeby bylo jeszcze smieszniej, to dzisiaj przed godzina poprosilam o fachowa pomoc w uruchomieniu mi Outlook Expressa i oto-objawienie-pojawily sie przede mna wszystkie moje maile i odpowiedzi, o ktorych istnieniu pojecia nie mialam, bo nie wlaczylam jednego drobiazgu oznaczonego oczywiscie po dunsku, wiec nic mi sie nie wyswietlalo.A teraz zostalam zasypana elektroniczna poczta i przepraszam Ciebie, Serenity, Agentke i Marzana za cale zamieszanie.Wszystko przeczytane i odpisane-i moze nawet ja sie wreszcie nauczylam.
Taak, tu jest naprawde fajnie-mam nadzieje, ze bede Cie tu widziec czesciej...
moja matka ogladala zdjecia i dostala zawalu na widok mnie w sukience hi hi...Po powrocie sie naslucham ARGH-
tak wogole to powinnas raczej wiedziec, ze zjawie sie w "kochanej"Polsce na troche na Wielkanoc- bron Boze nie z tesknoty za rodzinka, raczej z lnnych wzgledow...Znasz je dobrze...
Taak, tu mam prawie wakacje, ale lepiej nie myslec, co mi zgotuje moja"kochana" Akademia w czerwcu na powitanie...Polowe ludzi tam przeciez szlag jasny trafil, ze wogole udalo mi sie pojechac i nic by ich tak nie ucieszylo, jak robienie mi egzaminow poprawkowych.
Ale nie pora sie tym martwic.
alez usciskaj ode mnie swojego Brata i drugiego Pana i powiedz, ze maja "pozdrowienia" od N.(wlasnie jestem bombardowana Kosmicznymi Kroliczkami@v@). Umieram z ciekawosci, co tez slychac u R.i A.Ja chyba nie wytrzymam i zrobie dla ciebie zdjecie futrzanej osmiorniczki Alana-to jast po prostu zbyt piekne.I niech Ci M.opowie jak raz mialam ogromna ochote dac mu w morde i od tego czasu sie mnie boi, co jest po prostu wzruszajace...
Ja chce jakies opowiadanko!Niech Moc bedzie z Toba!Az boje sie pisac o Fletach, bo do konca popsuje sobie "hydeparkowy autorytet" hi hi ....:-)))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

7sk

Mówiłam o Nadziei...
najwyraźniej jeden front ci nie wystarcza...

plagiat

Które dobre chęci :-O
miłej nocki, kolorowych snów

Lennonka

dlaczego koniecznie cisza?
dlaczego nie mozna tego wykrzyczec?

Plagiat

Nie wyszla, jak powinna!!!
Na spotkaniu Ci ja narysuje, bo tutaj nie ma szans zaistniec w tej formie.

Plagiat

Konkurs na najladniejsza cisze- oto ona:
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
.
.
.
.

Esclarmonde

Ten HP juz troche zaczal przypominac ten gazetowy, chociaz na pewno nie moze sie z nim rownac pod wieloma wzgledami.
Chodzi mi o wojny, w tamtym HP nie bylo po prostu miesiaca, zeby ktos nie klocil sie z kims.
Tutaj bURZAN tez nie wytrzymal. Z tego wniosek, ze jest jeszcze ze starego HP??? I kontynuuje pradawna tradycje, tyle tylko, ze na miare t e g o HP... Wszystko wyblaklo.

Esclarmonde

nie mam wyksztalcenia dziennikarskiego, co gorsza nie mam nawet specjalizacji polonisty jestem po prostu wzrokowcem... I moje szanse urywaja sie juz na poczatku drogi, a same checi i zdolnosci (jak ktos je ma) nie wystarcza. Nagrody sie zrzeklam mysle ze tak bedzie uczciwiej. Pozdrowienia, :-)

Alchemik

dziekuje ci bardzo za wspaniale slodkosci!!! Moj list nie dotarl? Jesli faktycznie go odeslali to zaginal, bo adres zwrotny to byla tylko moja ksywa. Poekam na znak od ciebie i napisze jeszcze raz- nie ma sprawy. Pozdrawiam cie slodziutko, to jest pyyyszne!!! :-))))

NEFER

Przed chwila wysylalam Ci SMSa przez ten adres, ktory mi podalas-doszedl? Czy to na pewno jest bezplatne?Bo nie mialam cierpliwosci czytac calej instrukcji.
Ostatnio dzieja sie tu zabawne rzeczy z moimi mailami itp...bede Ci miala sporo do opowiedzenia w nastepnym liscie.Tak wogole to GRATULUJE!!!Juz w gazecie Twoje slowa zwracaly powszechna uwage-teraz mamy dowod.Myslalas kiedys o pisaniu na szersza skale?
Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko idzie po Twojej mysli...Pozdrawiam slonecznie i wysylam jasna energie!

Cathar Storm

Kiszczak Ty Zmutowany Promieniotworczy Golebiu-list otrzymany-strzez sie rownie napromieniowanej odpowiedzi i powiedz Marzanowi, ze na maila odpowiedzialam wczoraj i teraz ja jestem ciekawa, czy doszedl.A tak juz serio-to przyhamujcie z dwuznacznumi textami w moim kierunku - OBAJ.Pozdrowienia dla obu Szanownych Panow. @v@

trojmiasto.pl

Dziekuje :-).

Wicherek

wicherek oj wicherek
w kazdym razie dzieki za dobre checi "wrozko"

Kiszczak

Ładna ta twoja nuda.
masz jej wiecej?

Lennnonka

no tak... no to szszsz

plagiat

niespodzianki sa niespodziankami ;-)))).

ESCLARMONDE

MARZAN JEST CIRKAW CZY DOSZEDL NAMIENTNY MAIL, A JA CZY DOTARL MUJ PROMIENIOTWURCZY LIST. CALUSY W CZUBECZKI OD OBU, ODE MNIE DODATKOWO DELIKATNE UKONSZENIE W KARK.

LENN

CO ROBISZ ZE ZWLOKAMI? MASZ PRZECIEZ KOTA.
PS. NIE DOSC ZE DRUGI TO JESZCZE Z MALEJ LITERY BUUUU

PLAGIAT

JESLI CHODZI O KOBIETY , TO STOSUJE TAKTYKE TASIEMC- JAK NAJDLUZEJ, JAK NAJBLIZEJ I NAJLEPIEJ W SRODKU. REWOLUCJA? NIEEE TO TYLKO NUDA KTORA PRZYJELA FORME WIZUALNA.

MIXER

NAJPIERW SPRAWNE PALUSZKI LENNONKI, POZNIEJ SPRAWNE PALUSZKI AGENTKI A TERAZ MOJE WLASNE...CO DOWODZI JEDYNIE ZE KAZDY FACET SKONCZY PREDZEJ CZY POZNIEJ NA SAMOOBSLUDZE

Esclarmonde

ponowilamprobe wyslania SMS z adresem, ktory ulatwi ci zycie z rachunkami, moze ten wreszcie dojdzie! Pozdrawiam

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry