Widok

Kiedy otwarcie biedronki na Obłużu???

Obłuże Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
wiecie coś??

Kolo Kauflandu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
09.07 otwarcie biedronki na unruga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
23zl kosztuja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a za ile są dady na takim otwarciu ?
z Pruszcza to daleko
Jadąc obwodnicą od strony Gdańska, jest dwupasmowy zjazd na Port i Obłuże.
Osobiście mam wątpliwości czy opłaca się tak daleko jechać na zakupy do Biedronki. Sprawdź lepiej na mapie i zdecyduj, ta biedra nie jest zbyt blisko od obwodnicy. Bez korków to jakieś 10 min. bo proste drogi ale w szczycie już gorzej.
jadąc od strony Pruszcza będzie drogowskaz na Oksywie/Obłuże??ja kojarz etylko ten zjazd od strony Pruszcz za Realem....czy to jeszcze dalej?
zjeżdżasz z obwodnicy na oksywie/obłuże i wjeżdżasz na estakadę kwiatkowskiego. Jedziesz nią do końca i na skrzyżowaniu skręcasz w prawo. Za szkołą po prawej wypatruj biedry, na pewno zauważysz. Nie jest daleko z obwodnicy.
a jadąc z obwodnicy to daleko jest???czy może gdzieś przy obwodnicy zjeżdżając??prosze o informację;)dziękuję
Annn dzięki wielkie za podpowiedz !!
NO NIESTETY, ZDJĘCIA NIE ZROBIŁAM:-)
A podesłałaby któraś z Was skan lub foto tej ulotki?

monik.robak@wp.pl

PLS :)
No to chyba teściową wyślę:-)wczoraj widziałam ulotkę i jestem zainteresowana:-)
z mojego obłużańskiego doświadczenia: jak było otwarcie biedry na Unruga, to promocyjne pieluchy dostaliśmy jeszcze na drugi lub trzeci dzień. Może zależy ile dowiozą.
hhee, ja z doświadczenia wiem, ze w biedronie przy stawku...jak jest jakas promocja to znika to wszystko od razu:/ kiedys byłam przed 9 po dresik dla młodego i nic już nie było
a ja mam pytanie - czy jak coś jest w promocji na otwarciu to szybko znika?Jak pojadę o 17 to jeszcze coś będzie czy trzeba tam z rana biec?
Z przystanku przy estakadzie nalepiej podjechać 141 i wysiąść na Benisławskiego przy targowisku, biedra jest tuż za nim.
Jadą tam też blisko: 182 i 128.
czy może ktoś potwierdzić jeśli otworzą 19 .07 i mam pytanie czy z przystanku z Estakady dojadę tam jakimś autobusem bezpośrednio ?dokładnie gdzie wysiąść ?
Nie było jeszcze żadnych promocji,bo Biedronka ma byc otwarta dopiero jutro...Pozyjemy,zobaczymy ;)
a co było w promocji
Chodzi o Biedronkę w Gdyni na Obłużu. Podobno sanepid nie przyjął pomieszczeń sanitarnych, zobaczymy co dalej...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry