Widok
Kiedy śpiworek do spacerówki?
Dziewczyny - kiedy planujecie założyć śpiworki w spacerówkach?
Zastanawiam się czy nie wyciągnąć już Bostona :P i nie założyć śpiworka :P
bo jakoś tak trochę ciasnawo w Traperze z takim grubszym kocykiem :P (od jednej z Forumek mam taki kocyk - tylko błękitny :) http://allegro.pl/spiworek-mieciutki-feretti-b-cieplyjak-nowy-i1270596559.html )
Zastanawiam się czy nie wyciągnąć już Bostona :P i nie założyć śpiworka :P
bo jakoś tak trochę ciasnawo w Traperze z takim grubszym kocykiem :P (od jednej z Forumek mam taki kocyk - tylko błękitny :) http://allegro.pl/spiworek-mieciutki-feretti-b-cieplyjak-nowy-i1270596559.html )
A ja uważam że jest zimno i założyłam już śpiworek. I teraz mój synek nie marznie. A mam spacerówkę,taką od głębokiego i tam strasznie wiało. Koc nic nie dawał. Więc już założyłam śpiwór z owczej wełny :)
Paulo Coelho
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
moje tez w polarkowych kombinezonikach, przykryte kocykiem. Jest zimno ale karczki maja cieplutkie więc wszystko w porządku :)
ja tez spiworka jeszcze nie zakladam, mam tylko przykrycie na nozki zalozone to od spacerki (tyle ze ono jest cieplutkie dosc, bo taki lekki puszek jakby w srodku ma, jak jedziemy wieczorem gdzie jest naprawde zimno to kocyk polarkowy na nozki klade dodatkowo.
Spiwor zamontuje (mam taki z owczej welny) dopiero chyba jak snieg zobacze albo bedzie temp niska bardzo.
Wlasnie ja tez jak widze dzieciaczki w puchatych zimowych kuyrtkach i rekawiczkach to dziwi mnie, moja jest cieplo ubranka, ale kurtke ma lzejsza na polarze, po d spod bluze, golfik taki zh&m by szyjka nie marzla i czapka dosc ciepla - wrecz zimowa:P
Spiwor zamontuje (mam taki z owczej welny) dopiero chyba jak snieg zobacze albo bedzie temp niska bardzo.
Wlasnie ja tez jak widze dzieciaczki w puchatych zimowych kuyrtkach i rekawiczkach to dziwi mnie, moja jest cieplo ubranka, ale kurtke ma lzejsza na polarze, po d spod bluze, golfik taki zh&m by szyjka nie marzla i czapka dosc ciepla - wrecz zimowa:P
jak dziecko ciuchutko siedzi to marznie??
a ja myslałam ze Zuzia jest po prostu grzeczna :))
my nie mamy jeszcze spiworka ale juz zamowiłam wiec mysle ze za jakis tydzien dwa zalozymy ale zobaczymy co sie bedzie dzialo z pogoda
poki co jezdzi w jesiiennej kurtce i jesiennej czapce, dzis pierwszy raz zalozylismy jej rekawiczki, przykrywam kocykiem dopiero jak zasnie
a ja myslałam ze Zuzia jest po prostu grzeczna :))
my nie mamy jeszcze spiworka ale juz zamowiłam wiec mysle ze za jakis tydzien dwa zalozymy ale zobaczymy co sie bedzie dzialo z pogoda
poki co jezdzi w jesiiennej kurtce i jesiennej czapce, dzis pierwszy raz zalozylismy jej rekawiczki, przykrywam kocykiem dopiero jak zasnie
nie ma co sie zastanawiać, teraz są cieplejsze dni i dni naprawde zimne więc jak jest zimniej to założyć śpiworek i już:) a jak cieplej to nie...proste...
nie ma sensu myśleć ,że teraz to dopiero październik więc nie wypada ubrać dziecka cieplej bo to głupie bo ludzie się będą patrzeć itp.
ja synkowi ubieram zimową kurteczke bo jest mu wygodniej niż 10 sweterków itp.
nie ma sensu myśleć ,że teraz to dopiero październik więc nie wypada ubrać dziecka cieplej bo to głupie bo ludzie się będą patrzeć itp.
ja synkowi ubieram zimową kurteczke bo jest mu wygodniej niż 10 sweterków itp.