Widok

Kiedyś na Hydeparku...

można było włączyć się do wielu ciekawych rozmów.
Teraz sama polityka...normalnie jak w tvn24 - tak samo rzetelnie;)

Może stworzyć, osobny dział Polityka? Tam zainteresowani dowolnie będą mogli obrzucać się błotem??
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam dla was kilka odpowiedzi:

1/ Polityka to nie temat, to dzialalność, to sposób koordynowania wysiłku zbiorowego ludzi. Jeśli Ty nie będziesz koordynował, to znajdzie się ktoś, kto chetnie zrobi to w swoim interesie i ciebie wykoleguje. A ten ktoś to w nastęnym punkcie:
2/ "Nie róbcie polityki, zostawcie to Ruskim". To nie ja, niestety wymysliłem , to cytat.
3/ Politykę wam ukradziono, jak każde narzędzie, ktorego się nie pilnuje. Zostaliście okradzeni i z tego się cieszycie, tak jak cieszycie się z tego,że nie musicie chodzić do woja.Ciekawe, kto was będzie bronił. Wiadomo, że Ruskie, oni do woja chodzą. Krótko mówiąc to jest obciach, superobciach i frajerstwo, superfrajerstwo. Przecież dobrze wiadomo,że nie ma darmowych lunchów.
4/ A jak ktoś nie wierzy, niech posłucha:

Mam dla was kilka odpowiedzi:

1/ Polityka to nie temat, to dzialalność, to sposób koordynowania wysiłku zbiorowego ludzi. Jeśli Ty nie będziesz koordynował, to znajdzie się ktoś, kto chetnie zrobi to w swoim interesie i ciebie wykoleguje. A ten ktoś to w nastęnym punkcie:
2/ "Nie róbcie polityki, zostawcie to Ruskim". To nie ja, niestety wymysliłem , to cytat.
3/ Politykę wam ukradziono, jak każde narzędzie, ktorego się nie pilnuje. Zostaliście okradzeni i z tego się cieszycie, tak jak cieszycie się z tego,że nie musicie chodzić do wja.Ciekawe, kto was będzie bronił. Wiadomo, że Ruskie, oni do woja chodzą. Krótko mówiąc to jest obciach, superobciach i frajerstwo, superfrajerstwo. Przecież dobrze wiadomo,że nie ma darmowych lunchów.
4/ A jak ktoś nie wierzy, niech posłucha:
www.youtube.com/watch?v=UulJffG2nmk

I to by było na tele.
I to by było na tele.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
:
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths&feature=related
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polityka to taki temat, przez który nawet przyjaciele się pokłócą. Więc niech moje poglądy zostaną moimi poglądami. Nie mam potrzeby informowania o tym całego świata.

Równie dobrze, mogłabym powiedzieć, że to Ty jesteś pieniacz i frajer, bo jeśli Twój udział w polityce to wypisywanie mnogich wątków na forach, to masz bardzo ciekawe hobby;/
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba masz urojenia pisząc ...was przerobili na szaro... i ...Zrobili z was frajerów...

Nikt nas nic nie robił.
Tak jak piszesz polityka to działanie na rzecz dobra wspólnego. To po co te kąśliwości na Hydeparku.
Nazwa to nazwa i niech każdy widzi ją inaczej.
Znam przypadek jednego forumowicza, który gdy napisze, że jest ładna pogoda i świeci słońce, to od razu dostaje paluchy w dół.
Nie uważam się za frajera, ponieważ "frajer ciota, co sprzedaje ziomków za byle guano".
Nikogo nie sprzedałem, ani nie kupiłem, w odróżnieniu od Ciebie. Ty już dawno kupiłeś poglądy polityczne, które wciskasz innym i to z naciskiem.
Czy to poprawne politycznie, nazywanie kogoś frajerem, jak się z Tobą w polityczne dyskuty nie wdaje. A nawet jak się wdaje...
Trochę szacunku by się przydało...
Jak to zwykliście pisać: Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pomysł z osobnym działem "polityka" nie jest taki głupi, ale wydaje mi się,że was przerobili na szaro, jeżeli twierdzicie, że polityka to "błoto" , "wychodek". Polityka to dzialanie na rzecz dobra wspólnego, a jeżeli pozwoliliście, by stało się inaczej, to macie w tym współudział. Zrobili z was frajerów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
A widziałeś kiedyś takiego dużego "Toi-Toi"a :)))
Ale nasi budowlańcy są nieobliczalni:)
Może dadzą radę...
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
to juz lepiej dac nazwe WYCHODEK
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
I nie tylko błotem, ale także jadem:)))

A może damy inną nazwę na przykład Błota Pontyjskie, Rykowisko, albo łagodniej Torfowisko...

Popieram postulat.
A Osiecka
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (225 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (341 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry