Widok
Kiedyś na Hydeparku...
można było włączyć się do wielu ciekawych rozmów.
Teraz sama polityka...normalnie jak w tvn24 - tak samo rzetelnie;)
Może stworzyć, osobny dział Polityka? Tam zainteresowani dowolnie będą mogli obrzucać się błotem??
Teraz sama polityka...normalnie jak w tvn24 - tak samo rzetelnie;)
Może stworzyć, osobny dział Polityka? Tam zainteresowani dowolnie będą mogli obrzucać się błotem??
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Pomysł z osobnym działem "polityka" nie jest taki głupi, ale wydaje mi się,że was przerobili na szaro, jeżeli twierdzicie, że polityka to "błoto" , "wychodek". Polityka to dzialanie na rzecz dobra wspólnego, a jeżeli pozwoliliście, by stało się inaczej, to macie w tym współudział. Zrobili z was frajerów.
Chyba masz urojenia pisząc ...was przerobili na szaro... i ...Zrobili z was frajerów...
Nikt nas nic nie robił.
Tak jak piszesz polityka to działanie na rzecz dobra wspólnego. To po co te kąśliwości na Hydeparku.
Nazwa to nazwa i niech każdy widzi ją inaczej.
Znam przypadek jednego forumowicza, który gdy napisze, że jest ładna pogoda i świeci słońce, to od razu dostaje paluchy w dół.
Nie uważam się za frajera, ponieważ "frajer ciota, co sprzedaje ziomków za byle guano".
Nikogo nie sprzedałem, ani nie kupiłem, w odróżnieniu od Ciebie. Ty już dawno kupiłeś poglądy polityczne, które wciskasz innym i to z naciskiem.
Czy to poprawne politycznie, nazywanie kogoś frajerem, jak się z Tobą w polityczne dyskuty nie wdaje. A nawet jak się wdaje...
Trochę szacunku by się przydało...
Jak to zwykliście pisać: Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Nikt nas nic nie robił.
Tak jak piszesz polityka to działanie na rzecz dobra wspólnego. To po co te kąśliwości na Hydeparku.
Nazwa to nazwa i niech każdy widzi ją inaczej.
Znam przypadek jednego forumowicza, który gdy napisze, że jest ładna pogoda i świeci słońce, to od razu dostaje paluchy w dół.
Nie uważam się za frajera, ponieważ "frajer ciota, co sprzedaje ziomków za byle guano".
Nikogo nie sprzedałem, ani nie kupiłem, w odróżnieniu od Ciebie. Ty już dawno kupiłeś poglądy polityczne, które wciskasz innym i to z naciskiem.
Czy to poprawne politycznie, nazywanie kogoś frajerem, jak się z Tobą w polityczne dyskuty nie wdaje. A nawet jak się wdaje...
Trochę szacunku by się przydało...
Jak to zwykliście pisać: Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
Polityka to taki temat, przez który nawet przyjaciele się pokłócą. Więc niech moje poglądy zostaną moimi poglądami. Nie mam potrzeby informowania o tym całego świata.
Równie dobrze, mogłabym powiedzieć, że to Ty jesteś pieniacz i frajer, bo jeśli Twój udział w polityce to wypisywanie mnogich wątków na forach, to masz bardzo ciekawe hobby;/
Równie dobrze, mogłabym powiedzieć, że to Ty jesteś pieniacz i frajer, bo jeśli Twój udział w polityce to wypisywanie mnogich wątków na forach, to masz bardzo ciekawe hobby;/
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Mam dla was kilka odpowiedzi:
1/ Polityka to nie temat, to dzialalność, to sposób koordynowania wysiłku zbiorowego ludzi. Jeśli Ty nie będziesz koordynował, to znajdzie się ktoś, kto chetnie zrobi to w swoim interesie i ciebie wykoleguje. A ten ktoś to w nastęnym punkcie:
2/ "Nie róbcie polityki, zostawcie to Ruskim". To nie ja, niestety wymysliłem , to cytat.
3/ Politykę wam ukradziono, jak każde narzędzie, ktorego się nie pilnuje. Zostaliście okradzeni i z tego się cieszycie, tak jak cieszycie się z tego,że nie musicie chodzić do woja.Ciekawe, kto was będzie bronił. Wiadomo, że Ruskie, oni do woja chodzą. Krótko mówiąc to jest obciach, superobciach i frajerstwo, superfrajerstwo. Przecież dobrze wiadomo,że nie ma darmowych lunchów.
4/ A jak ktoś nie wierzy, niech posłucha:
1/ Polityka to nie temat, to dzialalność, to sposób koordynowania wysiłku zbiorowego ludzi. Jeśli Ty nie będziesz koordynował, to znajdzie się ktoś, kto chetnie zrobi to w swoim interesie i ciebie wykoleguje. A ten ktoś to w nastęnym punkcie:
2/ "Nie róbcie polityki, zostawcie to Ruskim". To nie ja, niestety wymysliłem , to cytat.
3/ Politykę wam ukradziono, jak każde narzędzie, ktorego się nie pilnuje. Zostaliście okradzeni i z tego się cieszycie, tak jak cieszycie się z tego,że nie musicie chodzić do wja.Ciekawe, kto was będzie bronił. Wiadomo, że Ruskie, oni do woja chodzą. Krótko mówiąc to jest obciach, superobciach i frajerstwo, superfrajerstwo. Przecież dobrze wiadomo,że nie ma darmowych lunchów.
www.youtube.com/watch?v=UulJffG2nmk
I to by było na tele.
I to by było na tele.
3/ Politykę wam ukradziono, jak każde narzędzie, ktorego się nie pilnuje. Zostaliście okradzeni i z tego się cieszycie, tak jak cieszycie się z tego,że nie musicie chodzić do woja.Ciekawe, kto was będzie bronił. Wiadomo, że Ruskie, oni do woja chodzą. Krótko mówiąc to jest obciach, superobciach i frajerstwo, superfrajerstwo. Przecież dobrze wiadomo,że nie ma darmowych lunchów.
3/ Politykę wam ukradziono, jak każde narzędzie, ktorego się nie pilnuje. Zostaliście okradzeni i z tego się cieszycie, tak jak cieszycie się z tego,że nie musicie chodzić do wja.Ciekawe, kto was będzie bronił. Wiadomo, że Ruskie, oni do woja chodzą. Krótko mówiąc to jest obciach, superobciach i frajerstwo, superfrajerstwo. Przecież dobrze wiadomo,że nie ma darmowych lunchów.
www.youtube.com/watch?v=UulJffG2nmk
I to by było na tele.
I to by było na tele.
Ale rację ma TB, niestety. Sobie sczytałem jeden stary wątek http://forum.trojmiasto.pl/rozpacz-t218346,1,30.html , taki lekko tylko stary, i jednak inny był klimat.
Kropka, to Twoje wino ciągle jeszcze u mnie na Ciebie czeka.
Musiałem je schować przed polowczykami, co na nie polują.
Może byś je sobie zabrała?
Kropka, to Twoje wino ciągle jeszcze u mnie na Ciebie czeka.
Musiałem je schować przed polowczykami, co na nie polują.
Może byś je sobie zabrała?
Manson obstaw mi jeszcze butel kropkowego wińska.
Jest zacne.
Kropa się cosik wyalienowała ostatnio, ale kiedyś wróci.
Zawsze się wraca.
Piję se chilliskiego Sauvignon'a, smakuje jak trawa.
Aha apropos trawy.
Mam ziarenka na plantację :)
Chcesz?
Jest zacne.
Kropa się cosik wyalienowała ostatnio, ale kiedyś wróci.
Zawsze się wraca.
Piję se chilliskiego Sauvignon'a, smakuje jak trawa.
Aha apropos trawy.
Mam ziarenka na plantację :)
Chcesz?
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
A Peję szanuję za to:
http://www.youtube.com/watch?v=FIEIdpPBAKs
http://www.youtube.com/watch?v=FIEIdpPBAKs
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.