Widok

Kierowca zkm R

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Witam. Od pewnego czasu korzystam z usług komunikacji miejskiej. Musze przyznać,że przystojnych mamy kierowców szczególnie jeden wpadł mi strasznie w oczko. Nie wiem czy wypada czy nie umieszczać taki wątek na forum ale co tam.:) Z racji tego iż mam te 30 lat i sobie nie mogę podejść i zaczepić ot tak chciałabym się dowiedzieć czy są jakieś dyskretne triki ..sposoby żeby zapoznać pana z autobusu. Może panie z tego forum mają jakieś doświadczenia tego typu. Proszę o rady:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
:P a co ja na to poradzę jak nie mogę trafić.:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rok później ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Justa nie ma czasu... Dzialaj :) Trzymamy kciuki ... :) Teraz albo nigdy..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie miałam okazji go spotkać;/ niestety. Bardzo tesknię hehe:) Dobre pomysły dziewczynki i chłopcy dajecie. Napiszę czy zagadałam itd.:) Pozdrawiam;)
i co? Zagadałaś?

Ja bym sobie staneła obok kierowcy i bym czekała na jakiś moment co by rozmowę zagaić, rózne rzeczy sie na ulicy dzieją, na pewno coś sie znajdzie co bedzie można skomentować. Jak sie spodobasz to pociągnie rozmowę, jak nie to nie, wiadomo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja bym to rozegrała inaczej.
Podeszłabym do kierowcy i powiedziała, że znalazłam coś, co należy do jakiegoś pasażera i nie wiem co z tym zrobić. Bo w zasadzie to może się po to zgłosi a może nie. Zobaczysz jego reakcje jak się rozmowa ułoży. Staraj się jak najdłużej rozmawiać. Musisz sobie jakąś rzecz przygotować, żeby widział że nie ściemniasz, tylko na prawdę coś znalazłaś. Nie dawaj mu tego (bo nikt się przecież po to nie zgłosi). Powiedz tylko że Ty to weźmiesz, a jemu zostaw numer telefonu, przedstaw się itd.
Pierwszą niezobowiązującą gadkę będziesz miała za sobą.
Potem zawsze możesz zagadać czy ktoś pytał itd.
W ten sposób wyczujesz czy on się Tobą interesuje, czy zaiskrzyło między wami. Co najważniejsze, nie wyjdziesz na stukniętą laskę która się ugania za facetami, a jak mu się spodobasz to sam się odezwie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Raz się żyje Justa, kup bilet z odliczoną gotówka daj liścik z numerem tel i czekaj na reakcję i odzew. Na pewno nie zostaniesz przez niego wyśmiana, w końcu to dorosły człowiek a nie nastolatek. Trzymam kciuki!!!!!!!!!!
hej Emi kobiałko:) ostatniego słowa nie rozumieć ja:P Jeśli chodzi o tą sójkę...hmm to wiesz ...jest to jak z polem minowym trzeba ostrożnie stąpać.:P co by się nie uszkodzić hehe
kobiałko! czas na jakiś konkretny ruch. jak sójka za morze. posiwieje, brzucha dostanie, worki pod oczami mu wyrosną jak w takim tempie zdobędziesz się na konkretne posunięcie. nie będzie już taki piękny. kawę na lawę. sam do Ciebie nie przyjdzie. najwyżej zmienisz r na inną linię i c.u.n.a..

ps. a może to jakiś burak jest, który tylko wygląda na przystojniaka. zgadasz a On zrobi "eeeeyyyy?" i co wtedy ? :-)
Patka nie mam pojęcia aż tak blisko nie byłam :P Chyba sprzedałabym duszę diabłu żeby dowiedzieć się tego :)
Justa - ale ma chyba plakietke z imieniem i nazwiskiem? spróbuj wyszukac go na facebooku lub nk,moze jakos dojdziesz po nazwisku,posledz:D
No Aniulka nie znam się na tych numerkach kompletnie. A czym się różnią jedne od drugich? tzn jak rozpoznać jakiego to przewoźnika.
A tak btw fajną mamy dziś pogodę co nie?:)
Myślę, że przede wszystkim trzeba zacząć od tego, że R obsługuje kilku przewoźników (PKSW, PKA), można to poznać po numerze bocznym autobusu. Jeśli byłby to pan od PKSW to chyba go kojarzę, bo czasem jeździ też na J, ale w R również go widziałam. Poza tym, R ma często duże spóźnienia i na tej linii bardzo rzadko można trafić dwa razy na tego samego kierowcę.
Ale życzę powodzenia!
Nie chcem ..ale muszem?:P
Lilka :) jakas ty uwazna jestes :) i jak dzielnie mnie bronisz ;)nie chcem sie powtarzac ale to zrobie :) coraz bardziej mi sie podobasz:)
Moze porozmawiamy na priv ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe no postaram się jakoś to będzię ..jak już się zbiorę w kupę:P
pomysl jest taki... porozmawiaj w luzny sposob o panach z zkm...ze tak ciezko pracuja ,ze maja malo czasu dla siebie ,ze fajni faceci sa z nich....i jakis temat na spotkanie...np.,ze z kolezanka zawsze chcialyscie poznac prywatnie takiego pana kierowce i wypytac o szczegoly przystankow i jakosc biletow...zlapie sie na pewno(ja bym tak na bezczelnego pojechala)....zawsze mozna obrocic to w zart...a...i z kolezanka bedzie latwiej.
Ojej rzeczywiście chodziło mi o podróżnika :D
Może pracuje tylko w dni powszednie:) ważne, że próbujesz:)
Chyba miałaś na myśli Podróznika:D
Dzięki za info .. przydałyby się inne informacje typu ile ma lat i skąd jest ..to może jakąś mniej inwazyjną drogą zagadałabym...hmm np nk? :P facebook..chyba ,że takowego nie zakładał.:)
Te imię coś mi nie pasuje do tego pana.:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry