Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
4 dania do wyboru? to nie kipi kasza.. wątek zamknięty Jestem tak rozczarowana, że nie wiem, od czego zacząć... 1. knajpka wcale się...
~rozczarowana
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2012

Nie jestem jaroszem, ale tym co mi podano byłem mile zaskoczony wątek zamknięty Jedzonko w tej kuchni jest wyśmienite, obsługa miła, uśmiechnięta, nawet...
~Noel
1

dodano: 10 czerwca 2011

jak dla mnie bomba z rewelacją wątek zamknięty p e t a r d a jedyny lokal w 3M do którego idę z usmiechem bez bagażu...
~massatom
-

dodano: 10 maja 2012

Bardzo smacznie :-) wątek zamknięty Bardzo dobre jedzenie! szkoda ze nie ma toalety no i muzykę mogliby puścić...
~Zadowolona klientka
-

dodano: 5 kwietnia 2012

Brakowało takiego miejsca w trójmieście wątek zamknięty Restauracyjka skryta w uliczce odchodzącej od Świętojańskiej. Małe ale bardzo...
~Marta
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 listopada 2011

Beata i Gosia - opinia wątek zamknięty Wracajcie do Sopotu, bo nie mamy tu co jeść :( szczególnie w porze przerwy od...
~Beata i Gosia
-

dodano: 19 listopada 2011

Warto spróbować...... wątek zamknięty Na wizytę w tym lokalu namówiła mnie najdroższa. Wszedłem z mieszanymi...
~Rafal
-

dodano: 22 czerwca 2011

Polecam wątek zamknięty Jedyny minus to brak toalety, troche to dziwne, no i proponuje moze muzyke...
~Malyna
-

dodano: 20 czerwca 2011

pycha! wątek zamknięty polecam!!
~js
-

dodano: 29 marca 2011

Pychota! wątek zamknięty Wpadliśmy tam dziś z mężem po raz pierwszy, z polecenia Teściów i... Jesteśmy...
~Joanne
-

dodano: 11 lutego 2011

bez zarzutu wątek zamknięty Bywam średnio 3-4 razy w miesiącu z uwagi na pyszne jedzenie i przystępne...
~Ania
-

dodano: 4 lutego 2011

Polecam! wątek zamknięty Smaczne jedzenie, widać, że robione na miejscu z pasją i fantazją. Porcje...
~kmkw
-

dodano: 19 stycznia 2011

Polecam wątek zamknięty Naprawdę świetne potrawy wegetariańskie z pomysłem. Bije sopocką konkurencję...
~Szymon
-

dodano: 17 grudnia 2010

REWELACJA! wątek zamknięty Nareszcie kuchnia wegetariańska przygotowywana z prawdziwą pasją! Pyszne...
~Dorota
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 grudnia 2010

r.e.w.e.l.a.c.j.a wątek zamknięty wspaniałe jedzenie, coz wiecej moge dodac.....no przewspaniałe:)
~martyna
-

dodano: 5 listopada 2010

niebo w gębie! wątek zamknięty wszystko absolutnie pyszne, naprawdę czuć, że potrawy są świeże, produkty...
~moni
-

dodano: 2 października 2010

Zdecydowanie polecam :) wątek zamknięty Zdecydowanie polecam. Super gospodarze i przepyszne jedzenie.
~misia
-

dodano: 9 września 2010

Rewelacja wątek zamknięty Mieszkam w Sopocie od 6 lat i takiego miejsca jeszcze nie spotkałam. Jedzenie...
~Iwona
1

dodano: 30 sierpnia 2010

Gorąco polecam wątek zamknięty Jedzenie, atmosfera i wystrój lokalu, wszystko sprawiło, że Kipi Kasza będzie...
~Maciej B.
-

dodano: 5 września 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry