Widok

Kiszczu

Evanescense (jakkolwiek to cholerstwo sie pisze) nie widzialam, zreszta zapewne mi kiedys pokazesz, tylko ostroznie, bo jak cos za duzo puszczaja w mtv, radiu i nawet w tosterze, zaczynam na to miec alergie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Orange Hamster vel Żukosoczka .. :))wychodze juz,ale tak milo...takwspaniale jest,gdy Ciebie tutaj

lepiej :))))))))))

:

ww.apocalypse.blog.pl

Apocalypse

Przeczytaj siebie, ile jest w tym sensu? I co robi moj podpis w twoim temacie?

T Y B E T, K N N, K W I S A T Z

O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny
i puscze jednaki, miarowy niezmienny
Plagiat to zbyt mocne slowo jednakze czy zastanowiles sie nad znaczeniem wiersza ktory zacytowales - sztuka retorycznego przekazania czytelnikowi beznadziejnosci powtarzalnej egzystencji poprzez zblazownego amatora cudzych wzdechniec.
KNN - nie wdawaj sie w dyskusje retoryczne - nie przyniosa ci one niczego poza niesmakiem a przeciez nie oto chodzi, albo przeciwnie miej zawsze ostatnie slowo. Z pewnych powodow KH nie jest w stanie tego zniesc - porazki nawet w tak drobnych sprawach potrafia przegnac go na wieki z miejsc gdzie nie osiagnal sadysfakcji zwyciestwa. Tak wiec przegnaj go swa osoba - zobacz jak reaguje - masz nad nim przewage - to on musi sie do ciebie do pasowac - ty zeby sie go pozbyc wystarczy ze pozostaniesz soba.
KWISATZ - czym sie przejmujesz - zamiast zucac jak zwykle slowa na wiatr zanurz wreszcie ostrze we krwi- w przechwalkach jestes mocny ale kazda zniewage puszczasz wolno. Zwlaszcza zniewagi dotyczace najblizszych? Agresja? A moze juz nie wiesz co oznacza to slowo? Wszak juz dawno sie wypaliles i zgasles - zanurzyles dlonie w przyprawe i z przerazeniem odkryles smutny koszmar szarej egzystencji z ktorego mozesz jedynie uciec w deliryczno alkocholowym snie - Jedyne co potrafisz to grozic - Zrob ten krok i przekrocz bariere - Rozszarp go wlasnymi rekami. Albo zczeznij w pomroce dziejow i przestan sie szwendac na tym polu.
Coz wiec wybierzecie - jaki kolwiek bedzie wybor - ja bede w was - ja chaos - jam jest

tak

Przez ogród mój szatan szedł smutny śmiertelnie
I zmienił go w straszną, okropną pustelnię...
Z ponurym, na piersi zwieszonym szedł czołem
I kwiaty kwitnące przysypał popiołem,
Trawniki zarzucił bryłami kamienia
I posiał szał trwogi i śmierć przerażenia...
Aż, strwożon swym dziełem, brzemieniem ołowiu
Położył się na tym kamiennym pustkowiu,
By w piersi łkające przytłumić rozpacze
I smutków potwornych płomienne łzy płacze...

Pyszczek:

(:-{

Kiedyś była Gratka ,Anonse a teraz zastanawiam się gdzie podziali się Ci wszyscy ludzie?...

Na poczatku wypadało by się przywitać :) , więc WIATM wszystkich tych , ktorzy pamietaja czasy Hyde Parku w Gratce i Anonsach a rowniez tych , ktorzy czasow tych nie pamietaja... K.NN. widzę , że tu też jeszcze bywasz... :-) tylko co to za "wojny" z kolagami z działu?... *** Korzystając z okazji POZDRAWIAM K.NN , HORUSA , DESPERADO , ZEAL , i tych z ktorymi dane mi bylo na łamach rozmawiac. *** Takie pytanie do hydeparkowiczów , ktoś może widział gdzieś w Trojmieście nową płytke NEVERMORE?... Swoją drogą chętnie porozmawiam z osobami w klimatach rock progresywny po metal (Collage , Abraxas , Marillion, Arena, Sanctuary , Dream Theater , Ayreon , In The Woods... , Green Carnation, Kat itd. itp. ) ... proponuję poszerzenie horyzontów muzycznych poprzez wymianę nagrań.

Z wyrazami szacunku :
Orange Hamster

W.B.

A nie trzeba sie było zwierzakowi kłaść na drodze...
Samo sie prosi...

Tendebcyjne skakanie po zebrach

...zostanie potraktowane przez TOnZ jako znęcanie się nad zwierzętami

Aube

Już wiem. To musi być to:
malują tak, bo uwielbiam żółty kolor. Oni koniecznie chcą się przypodobać Wielkiemu Bratu.

Na temat deptania flagi narodowej...

są dwa warianty:
: czerwone - hop - czerwone - hop..
: białe - hop - białe - hop...

Wielki Bracie

Zwracam honor - przez niżej wymienione miasta albo przemykałam pociagiem w późnych godzinach nocnych lub też wogóle mnie tam nie było...
Jednak zastanawiajacy jest wybór żółtego koloru - przecież do niego niezwykle ciągną wszelkiego rodzaju robale...
Chyba że chodzi o wzbudzenie entuzjazmu wśród kierowcó, w końcu żółty to kolor uznawany ogólnie za optymistyczny.

....

A teraz słówko o pasach na drogach, które tak jakoś w wielu miejscach 3City oprócz tradycyjnej bieli zrobiły się czerwone.
Nie, nie od krwi przejechanych przechodniów.
Jest tak: Białe, Czerwone, Białe, Czerwone, Białe, Czerwone, Białe, Czerwone, Białe, Czerwone.
Nawiązanie do flagowych kolorów RP?
I jak po takiej zebrze chodzić nie depcząc narodowego symbolu?

Aube

Zawężając do Europy, bo dalej nie wystawiałem czubka swojego nosa: umknęło Twojej uwadze, że żółte są wszystkie autobusy miejskie w Berlinie, Wenecji, Lizbonie, Padwie i w kilku pomniejszych miejscowościach Unii. Balansujące w stronę pomarańczu są rzymskie tramwaje i busy oraz niewielka część Paryskich. Natomiast czerwone naczęściej można spotkać w państwach byłego ZSRR i u nas - najczęściej na Śląsku co prawdopodobnie potwierdza komunistyczną teorie spisku czerwonoarmistów w środkach komunikacji miejskiej.

Wielki Bracie

Żółty?? jakoś mi umknęło.. jedyne Większe pojazdy jakie kojarzą mi się z tym kolorem to amerykańskie autobusy szkolne...
Nie jestem w stanie w swej pamięci odszukac innego miejsca...
A jeżeli chodzi o brytyjskie dubledeck to nie innego wyboru - muszą być czerwone - w końcu trzeba jakoś ostrzegać nisko latajace obiekty..a moze to ostatnia ostoja komunizmu??

25 sierpnia

Imieniny Józefa i ....

K.NN

Przyjde z P. wieczorkiem oddam Ci płytki i pogadamy, trzymaj sie, pa!

Dziekuje If.

Dzien dobry.

Pozdawiam

gorąco Wszystkich z Trójmiasta

...ktos tu kiedys napisal,(...)

...a ja jeszcze dodam :

Dobranoc.

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry