Widok

Kiwdul

Tak. Niepotrzebnie zacząłęś bawić się poleceniami w nawiasach strzałkowych. Ale byli tu już tacy przed Tobą, którzy potafili złośliwie wpsać kilka liter o wielkości prawie 300 punktów, albo tacy, którzy wklejali na Hydepark zdjęcie. Nie byłeś pierwszy, nie jesteś ostatni. Czasami jednak przyda się urozmaicenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobranoc

cmokasy
dla Wszystkich :)

cóz się zaczyna

Zaczyna się nowy dzień... ciemno jeszcze ale dziś imieniny Tycjana :)

oho

Odnoszę dziwne wrażenie, że coś jest nie tak - jednak CO - niewiem.

Zaczęła się czarująca noc....

zaczyna się...

Doktorku Alberciku !!!

O, Boże BOBASKU!...aż tyle dni Ci to zajęło???
No dobrze-teraz nie mam czasu na pisanie z Tobą, bo
muszę zająć się moim skarbeńkiem Ifcią (!)od której to na
chwileczkę odszedłem(wypoczywa sobie przez momencik)...
Trzymaj sie ciepło i nie myśl tak intensywnie, bo Ci żyłeczki
nawalą i kto w tym hydeparku będzie NAS biedaczków leczył?!
....Twoja diagnoza jest ujmująca...Aż bym Cie pragnął ucałować(może i z języczkiem...ale
cholera nie jestem kobietą , a i Ifcia by zareagowała z lekkim oburzeniem...)
...a jednak Cię ucałuje, ale w czółko!
A teraz pa !Bobasku...

Do Ktosia...

..... Bez ciebie przezycia sa tylko martwym naskorkiem przeszlosci.....

ACHTUNG

Poszukiwany samochód z duszą (lata 50, 60, 70 krajowy lub zagraniczny)!!! na wrzesień na dzień
góra dwa w celach matrymonialnych. Prosimy o wieści.

Ifka

Tak Ci się tylko zdaje. Wewnętrznie zupełnie mnie nie znasz. Wiesz tylko jak wygląda mój kitel i o której robię obchód po salach.

Doktorq

Czekam, na wywiad
Ciekawy ten urywek...
czy dowiem się w końcu kim jesteś?
Mam wrażenie (wiem) że znamy się, ale nie moge Cię "zlokalizować"

Kiwdul

Mała tabelka, którą nazywasz szkatułką. To może być. I to już nie jest efekciarstwo

Pacjenci Kliniki...jacy oni właściwie są?? Fragment pamiętnika:

Ciemne...zagęszczone...publiczne i wspolne powietrze w kolejce podmiejskiej.. zmęczeni ludzie..smutne istoty i ich papierowy pseudoświat...przerzucam kolejna strone gazety...o jaka niespodzianka...ktos zmaltretowal wlasne dziecko kablem od dawno niedziałającego żelazka..Szydercze spojrzenia w moją stronę...te maklerskie bestie...drapieżnie i zmysłowo oblizuje wargi..Aż się trzęsie..chciałby dotknąć...niech pomarzy o upojnych chwilach sam na sam z FemmeFatale..jeszcze jedno spojrzenia spod brwi...jush jest mój...wystarczy że się uśmiechne..to takie proste...niech myśli że jestem łatwa...obopulna satysfakcja...i tak przez chwile kochamy się wzajemnie w marzeniach...zaciskam uda...widzi to...prowokuje..wysiadam...już nigdy się nie spotkamy...czysto przypadkowa miłość w kolejce podmiejskiej...następnym razem możesz to być Ty.
Już wkrótce nieautoryzowany wywiad z Femme Fatale

Kiwdul'q

dobrze, że nie ma juz potrzeby rozwalania czegokolwiek :). Natomiast dobrze jest budowac z taką samą siłą....
Nie wiem czy dam radę drugą noc z rzędu tak "szaleć"
Ale musze Cipowiedzieć, że zrobię to, gdyż jestem zaintrygowana miejscem. Cóż mnie najbardziej ujęło... setki świec i ta muzyka... ciała, zapach unoszący się wokoło, to wszystko było niesamowite.
Wydaje mi się, że dziś "damy radę", co do sposobu ... hmmm, wiesz , poza tym jest kilka sposobów na wykonanie tego... dziś Ty wymyślasz, nie możesz być wciąż bierny...
A jakość ....znasz juz jakość...jest chyba dobra, co?

I F C I U Ń K U Ty moja...

Och Ty moja Ifcio...jesteś niesamowita...Ale to normalne u Ciebie(wiem...) ...przy Twoim zapale do życia- rozsadziłabyś nawet Mur Berliński bez pomocy tych wszystkich młotów i taranów...Kochanie Ty moje, ale ta Twoja energia mnie tak ogromnie ładuje...że mógłbym jeszcze więcej , niż tej minionej nocki i tego niezwykłego poranka...O wiele wiecej !!!
Tak, papieroski musimy niedługo rzucić bo nie zniosą tych naszych(no wiesz...)wysiłków nasze okopcone klateczki piersiowe(..a ta Twoja hmmmm cudowna szczególnie hmmmm...)...
Och Ty mój Skarbeńku(bo to Ty jestes moim, a nie ja Twoim...wiesz dlaczego, prawda?...)-tak, szykuj się , bo ja juz nie moge się doczekać...cholipka jedna...jak mi ciężko...
...tak, tak-całuski tam...gdzie zawsze IFCIO!!! właśnie tam...
Kochanie...wiem...wiem jak to na ludzi działa-dobrze nie będziemy ujawniac tego wszystkiego...no, przynajmniej teraz...
W duchu uśmiecham się-bo...bo to Ty znowu przejęłaś inicjatywę...a wiesz jak ja to lubie(?)...hmmm ogromnie!a te Twoje...no dobrze-już nie piszę więcej...Bo mnie znowu poniesie...
...ucałowania(w to samo...) i do wieczorka...(!!!)

( kolorki mi ciemnieją w szkatułeczce...to dobry znak ...ale Ty i to wiesz...)

Doktorq Alberciq

Hmmmm...
Przeszkolenie mam... używam regularnie broni: sztucer, boock, dubeltówki, kniejówki... co do cięższych wybuchowuch...ja sama taka jestem... może nie jestem materiałem(na żonę), ale...hmmmm, potrafię ;)
Jeśli zaś chodzi o walki... ?!
No cóż potrafię się "mocować" jakt nikt :)

Ps. co do słomianego zapału... nigdy. Kiedyś byłam słomiana wdową, ale to już nieaktualne.

Kiwdulq

Skarbeńq
Mówiłam Ci juz wielokrotnie... Wiesz jak to na ludzi działa, nie możemy się tak ujawniać z tym co robimy, ja to robimy i .... przede wszystkim gdzie :)
Oj wiesz... strasznie jestem dziś niewyspana, dałeś mi ... popalic tej nocy. Chyba rzucę palenie (!)

Lecę przygotować się na dzisiejszą noc ... hmmmm, myślę, że znów będzie szokująca...
A co do całusków... no wiesz ;)

Ifka

Sorry, za spóźnienie, ale przez moją nieobecność ostatnio kolejka pacjentów wzrosła trzykrotnie.
Zapomniałem dopisać, że potrzebny jest jeszcze ukończenie kursu samoobrony Jujitsu lub Kombat56 oraz przeszkolenie z obsługi i użytkowania mteriałów wybuchowych. Czemu tak długo to trwa? Musimy sprawdzić czy to nie jest słomiany zapał

I F C I O !!!

...wiem...Chyba sie nie wyspałas przeze mnie , prawda?:)
A może juz czas powiedziec IM coś...no wiesz...Ifciu...
Jak myślisz?Czas to , czy jeszcze nie ?!
Bo Oni biedni dostaną oczo pląsu jak Nas zobaczą w tych ...
dziwnych miejscach(ale tylko dziwnych dla Nich)...Nas razem...
Ifciu...aż mnie coś niesamowitego korci, by napisac o tym...
Poczekam jednak na Twoja reakcje (pst...chciałem napisać
wiesz co, prawda?...jeszcze sie przed czasem zdradzę....:)
No to do zobaczenia IFCIU DROGA!!!
ucałowania(wiesz gdzie hehehehe ) :)

...jestem anielsko rozbrojony...
...dzięki Tobie...

bezsenność

No i jak mam usnąć? Przyzwyczaiłam się do 4-5cio godzinowego snu...
Już spac nawet nie mogę

Dr. Lecter

zbadałbym raczej siebie na twoim miejscu, wlasnie sie odezwala twoja paranoja

Ps.

Po główce????
nono...

Inne tematy z forum Hydepark

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

do góry