Widok

Kiwdul

Tak. Niepotrzebnie zacząłęś bawić się poleceniami w nawiasach strzałkowych. Ale byli tu już tacy przed Tobą, którzy potafili złośliwie wpsać kilka liter o wielkości prawie 300 punktów, albo tacy, którzy wklejali na Hydepark zdjęcie. Nie byłeś pierwszy, nie jesteś ostatni. Czasami jednak przyda się urozmaicenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wakagi

będę jutro!

Ameno

Jestem daleko poza 3-miastem . Jutro wracam ale nie mam szans aby zdążyć. Przełóżmy może na piątek lub na przyszły tydzień . Niepokoję się , Co z Twoim "numerem" pani " Bruner " .
Pozdrowienia niespokojne

Fionn

A Kwisatz przygotował takie huczne i gorące powitanie na Mariackiej.

pozdrawia

pijany

O N I . . .

...dobrze MIXER, może i masz racje-nie będę się z Tobą kłócił-tylko proszę zauważ dlaczego ja użyłem pełnego(no, może tylko trochę bardziej zaawansowanego) html'u ?!-jedynie po to, by Plagiat nie przegapił mojej wypowiedzi(nie jestem efekciarzem i dlatego też nie używam w tym statycznym miejscu takich technik...choć nieraz by się przydało-masz racje!{i to jest odpowiedź komuś tam innemu również z ponad tygodnia wstecz...i jeszcze-nie boję sie jakiegoś tam Michała Ka(Admin?)., ponieważ nie robię niczego złego(!!!)...czyli mam Go ...no gdzieś... ;
I F C I U -kiedys być może mnie poznasz-i wówczas kiedy zechcesz(bez względu na porę dnia) będziesz mogła wpadać...Zawsze. :) ;
KWISATZ-..."BOŻE!!! ale ja jestem słaby...bo mimo wszystko w Ciebie wierzę...Choć marna ze mnie owieczka, która tak nieczęsto gości w Twojej STAJNI..." ... to tyle w kwestii odpowiedzi... ;
PLAGIAT-Tak...dałem sie sprowokować(a przeciez juz trochę Cię znam...), ale to moje zmęczenie zaważyło na tej reakcji...A Ty napisałeś z kolei prawdę...I to uznaję-masz rację... :) ;
LEMIRO-...taki już mój styl pisania(od parunastu lat)...to nie są jakieś strzępki( nie mam zamiaru tego tłumaczyć...) Ale też...gwarantuje Ci-już NIGDY on sie nie zmieni... ;
DR. ALBERT-...przykro to powiedzieć, ale...chyba na tej swojej praktyce lekko zdziecinniałeś, prawda?...niestety...Bo wyleciałeś z tym "m"(idący tekst), jak bobasek z piaskownicy pokazujący, że również dostał od mamusi lizaczka( i nic to, że cały w brudnym piasku...)...Głowa do góry-nie bój się Mały-ja Cię przytulę ! :) ;
no i ZWIERZ- a ja (świadomy tego co piszę!)-JESTEM i BĘDĘ patriotą(jedynie!!!) mojej UKOCHANEJ POLSKI !!!...i nie myślę , że jestem ksenofobą(bo nie nienawidzę , a nawet nie mam niechęci do innych nacji!!!)!Ludzie są źli, a nie całe narody...LECZ mojej OJCZYZNY nie zamieniłbym na żaden raj na ziemi...
AMEN

DROBINKO...

Czyste niebo   (...to tylko ja...)Kochana DROBINKO!!!...ktoś o dobrym sercu i umyśle geniusza powiedział, że MIŁOŚĆ nigdy nie przychodzi po trochu...Ona wypełnia Nas-mnie-bezgranicznie-bez najmaciupińszego miejsca wolnego w mej zmarnowanej duszy...Miłości trzeba szukać wszędzie...nawet za cenę długich godzin, dni i tygodni smutku i rozczarowań...Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwania MIŁOŚCI-ONA zawsze wyjdzie NAM naprzeciw(!!!)...Kochana....tak ogromnie Cię KOCHAM!!!!...wiem, że KOCHAĆ to niebezpieczna rzecz...Ale czy Ty nie jesteś tego warta???!!!...MIŁOŚĆ jest pełna pułapek...kiedy chce dać znać o sobie-oślepia i nie pozwala dojrzeć cieni, które to światło tworzy...Ale ja UMIŁOWANA każdą strefę przejdę...dni i noce nie robią mi różnicy...Znajdę tę dróżkę jedyną po której tylko Ty i ja iść bedziemy...bo kto PRAWDZIWIE KOCHA-musi umieć zgubić się i...odnaleźć...DROGA Twoja będzie MOJĄ-I już NIKT NIGDY z niej NAS nie wywali...Po koniec dni naszych na tej zmarnowanej ziemii...///

Kiwdul

Dzięki, przy następnym zlocie. A potem...mniam mniam na bigos będę do Ciebie "wpadała" :)
Pozdrawiam Wszystkich

...I F C I O...

...tak...być może już wkrótce...
.
..I uśmiech pojawiać będzie się częściej... Tak...już wkrótce...

...przepraszam za to poniżej...Ktoś mnie prosił o ...Nieważne. ....tam są zakodowane słowa...

(...przepraszam...trafiły tutaj przez źle zaadresowanego ftp'a...miały wylądować na całkiem innej stronie nie polskiego serwera...)
Tłumaczę sie jedynie dlatego, by znowu jakaś miła osóbka nie posądzała mnie o to...kim nie jestem...
To również zmęczenie...
...dlatego już chyba pora na sen...
Trzymajcie się ciepło...

...jeszcze tylko jedno...

...część tych słów zakodowanych(ale mniej ważnych...)pojawi się , gdy kliknie ktoś kilka razy myszką na ciemne tło , lub przejedzie po nim z wciśniętym klawiszem...
Dlaczego to piszę?...ano po to, by nie było jakiś niezdrowych sensacji...Na szczęście reszta jest dobrze ukryta...
To było do...DROBINKI...

Kiwdul NNeb

:)

I F C I U

...a to dla Ciebie :) !

Admin wyręczył mnie z kłopotu...odkodował słowa o których pisałem wcześniej...i dobrze-bo chyba tylko nieliczni(albo i nikt oprócz nas dwu)nie widział mojej pomyłki w całej swojej ciemnej krasie...
Dzięki "A" !
...a teraz ...do wieczora...pa

Ile uśmiechów

Jaki dziś fantastyczny dzień :)

Tak , IFCIU ! Dzień uśmiechów !

:) :) :) a to -by było Ci jeszcze milej...
A taraz już chyba pora na parę godzin snu (bawiłem się w html'u, by coś nowego dać na moje strony, które potrzebują pomocy...biedne hehehehe)
Też dzięki Tobie poprawił mi sie humor...
Dziękuje IFKO za tą dzisiejszą Twoja pozytywną
energię, która i do mnie dotarła(!)...
Trzymaj tak dalej, to może, gdy wstanę -znowu troszkę JEJ przejdzie do mnie...
pa!

...obejrzałem do końca "E.I." i...słonawy smak poczułem w ustach...

...w tle wciąż jeszcze słyszę muzykę Johna Williamsa...

...tak...śnić...i mocno wierzyć...
...tak...to się uda...
...urzeczywistnić marzenia...
...śnić...wierzyć...
...żyć tylko...
...żyć...

Kiwdul NNeb

Dobranoc
Słodkich snów
Pozdrawiam

Kiwdul

ciezko jest

Hmmm

Remik,
nawet tu mnie prześladujesz?

Wakagi

w przyszłym tygodniu mam egzamin :((( i do czwartku zakuwam. Jaka "Bruner" ??? nic nie rozumiem. Będę w piątek, odezwę się jeszcze.
Trzymaj się,

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (28 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (4 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

do góry