Widok

Kiwdul,

na internet.pl trzeba sie zalogowac zeby sie dostac do czata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz

jestem i na internetii (a nie internet!) i na trojmiejskim.

jak Ci juz pisalem,nie lubie chatow...toleruje jedynie moj videofoniczny...tam najtrudniej...klamac...choc i tam jest to na

tam tez moge zareagowac na takich , jak ten smiec anonimowy wywalajac go..albo jeszcze lepiej-zamykajac w klatce dla smieci...
Ps.napsiala do mnie sms'em przed chwileczka Aga gdzie wchodzisz:))zaraz tam bede:)

Przepraszam Stworku,ale zle napisalem za drugim razem:(nie internet a internetia-tak,jak napisalem za pierwszym razem.Lecz

nie ma:(...ale bedzie u mnie wieczorem ze swoim chlopakiem, wiec wysle Ci cos mailem , linki programu , ktory sobie sciagnij na kompa i bedziesz mogla nie tylko mnie, Nas widziec, ale i rozmawiac na zywo(fonia), i jesli bedziesz sie bala, mozesz uzywac samego tekstu:)

Jestem

teraz na trojmiejskim. Mozemy pogadac, Kiwdul.

ach, testoSTERon...

nigdy nie pozwala facetowi na zostawienie zadnej, nawet najglupszej zaczepki bez odpowiedzi.
nigdy nie pozwala spytac o droge, jesli sie zgubil. chyba ze ktos go znajdzie dogorywajacego na jakims zapomnianym szlaku gorskim.
i tym podobne glupoty.

Wiec sie nie dostane

dopoki nie zrobie sobie tam konta

Dla mnie ,nawet jesli znam cie...a znam...pozostaniesz smieciem,wiec nawet nie zawracaj sobie tym glowy,bo takie cos jak ty

to, o co mnie tak ladnie prosiles:)))))

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry