Widok

Kiwdul

Mi też wycieli tekst, zreszta napisany do ciebie, ale nie potraktowałem tego inaczejj jak obowiązującej reguły gry.Zawsze są jakies granice, ty od jakiegos czasu coraz bardziej zaostrzałeś swoje teksty (ja zresztą też) to musiało się kiedyś skończyć.Muszą istnieć jakieś zasady , jakaś umowa społeczna , która trzyma to wszystko w kupie.Miło jest łamać zasady, ale nie da się tego robić wiecznie , bo w końcu nie będzie co łamać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sędzio

Jesteś stronniczy. Inne tematy istnieją żyją sobie swoim małym życiem wśród dziesiątków tekstów kiwdula, już mniej licznych odpowiedzi na nie, oraz postów takich jak twoje o tym jacy tu wszyscy są sztuczni czy beznadziejni (nie jest to żadną nowością).
Nie osądzasz kiwdula ale osądzasz wielu innych mając dużo mniej materiału dowodowego.
Hmm a co to znaczy "plastikowe myślenie", ten termin wydaje mi sie bardzo wieloznaczny (każdy zrozumie go zupełnie inaczej), ale chyba miał być negatywnym okreśłeniem. hmmm?

Tak to ja

Dziś Marzan ma obronę.Trzymajcie kciuki i inne końcówki

Adam

Jak znajdzie sie wśród was kilkunastu pełnoletnich (15) to możecie nawet stowrzyszenie zorganizować i wtedy będą was wszędzie brali dużo poważniej.

Blurp

Macki na supełki . Za mażana trzymać

Mentat

Poważnie sie zastanawiam nad udziałem w skarbie, a saperka i moja asysta jest zwykle do dyspozycji (popołudniami).

Sędzia

Nie popieram cenzury, uważam , że już dawno powinniśmy wysłać Kiwdulowi wirusa i stopić mu procesor. Kiwdul jest ofiarą idealną , jest zbyt głupi i zadufany w sobie by przestać, obrazić się czy skutecznie odgryźć.Sam dostarcza nam materiału, a poza tym jest chamski , nieznośny i obrzydliwy dzięki czemu czujemy się usprawiedliwieni.

A propo dokuczania

Zawsze sprawiało mi przyjemność w szkolnej ławce znęcanie sie w drobny sposób nad sąsiadami, szczególnie gdy reagowali na takie drobne znęcanie sie. A ukłuć go ołowkiem.
Może jestem sadystą , trochę, hehe ale jestem z tego dumny. O. I wcale sienie wstydzę O. Och jak wy wszyscy mnie potepicie za moje zboczenie. Ojoj jak ja sie boje tego potępienia. hihi.
I tak znów przyjdą do mnie wypić vermuta.

Baggins

Kiwdul przetrwa wszystko.Instaluje miny pod wszystkimi , których dosięgnie, tyle że używa szybkiego lontu i zawsze cały ten interes wybucha mu prosto w twarz. końcu przyzwyczaił się, za każdym razem wypełza z krateru...tyle że coraz bardziej czarny.

Zwierzu

Ten skarb Mentata okarze się półtonową bombą lotniczą, która po uderzeniu saperką zacznie tykać

A czemu...

oś świata nie skrzypi?

Jak widzę teksty kiwdula

(choć ich nie czytam, to rzucają sie w oczy) to nasuwa mi się skojarzenie z kreskówkową postacią wpadającą we wściekłość po każdym dotknięciu. A wściekłość ta postać obrazuje mitaniem się i krzyczeniem we wszystkich kierunkach z zawrotną prędkością, że wygląda jakby nie była jedna a 10 na raz.

I...

tyle na dzisiaj.Jest szaro i mokro.Znowu się położyłem nad ranem i teraz jestem wypłukany z inwencji i chęci do czegokolwiek.Bye!

Płk Kiszczak

Oś świata nie skrzypi bo jest w magnetycznych łożyskach...Hihi

Kiwdul

Nie w****iaj Mistrza Gry

Kiwdul

oj kiwdul kifdul..... starzejemy sie , umysl powoli wapnieje to nic dobrego nie wrozy......czas sie zmienic ...........

O jak miło

Teraz bez żadnej aluzji, po prostu prosto z mostu Attack. hihi (teraz to będzie go 20 na raz)

:-)

pracowicie macki na supelki
pracowicie
...
juz prawie wszystkie

buuuuu

RYMS

a tak w ogole

akad sie Was tyle namozylo ?

Inne tematy z forum Hydepark

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

Własna firma? (47 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

do góry