Widok

Kiwdul

Mi też wycieli tekst, zreszta napisany do ciebie, ale nie potraktowałem tego inaczejj jak obowiązującej reguły gry.Zawsze są jakies granice, ty od jakiegos czasu coraz bardziej zaostrzałeś swoje teksty (ja zresztą też) to musiało się kiedyś skończyć.Muszą istnieć jakieś zasady , jakaś umowa społeczna , która trzyma to wszystko w kupie.Miło jest łamać zasady, ale nie da się tego robić wiecznie , bo w końcu nie będzie co łamać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aube

I jak tam Patrycja? Nie zaziębiłaś jej plecków wlokąc po różnych chaszczach i podejrzanych lokalach.Nie zwichnęła nóżek tańcząc na stołach?Piękny tekst o kobietach, udało ci się dyplomatycznie pominąć te wszystkie ząbki, pazurki i wirujące ostrza.

Wczoraj rozmawialiśmy o papieżu

Pokazali w tv starego roztrzęsionego dziadka, a ja zacząłem się zastanawiać czy on dożyje do końca roku.Wyobrażacie sobie co będzie po jego śmierci? Tę żałobę , wycia i awantury w kościele, W dzisiejszych czasach polski katolicyzm funkcjonuje w oparciu o papieża.To że jest on polakiem, daje nam w świecie unikatową pozycję.Co się stanie gdy nowym ojcem świętym zostanie murzym, jak przyjmą to nietolerancyjni, chamscy i z gruntu rasistowscy polacy.
Poza tym, papież polak istniał jako rzecz oczywista przez całe życie większości z nas , jest niezauważalnym , ale istotnym elementem pojmowanej przez nas rzeczywistości, gdy umrze, świat nie będzie dla nas juz taki sam.

Agentka

Co wstydzisz się znajomych?Nie chcesz podzielić się z nami swoimi sekretami...przecież my i tak wszystko wiemy.HaHaHa Ha

Marzan jest magistrem

Wczoraj w Ygreku, w późnych godzinach wieczornych odbyło się opijanie kewawej obrony pracy magisterskiej Marzana.Piwo było zimne, muzyka ostra a kobiety piękne.Witamy serdecznie nowego członka towarzystwa wykształconych bezrobotnych.AVE

Zwierzu

A jak pachnie kolor żółty?

At

Śpię, śpię...na jawie.Co próbuję położyć się wcześniej to zaraz ktoś wpada i gdzieś mnie wywleka.
Zawijam , i owszem , w sześciocalowe , ołowiane płyty.

grrrrr

dlaczego piszecie blurp z duzej litery ?
szwedzkie arbuzy fe ....

Eustachiuszu

Koniec tego dmuchania! Odchodzę!!

przeszło łagodnie

Po jednodniowej nieobecności spowodowanej zamknięciem zakładu, sprowadzeniem wszystkich pacjentów do atomowego bunkra gdzieś w podziemiach i modleniem się by żaden zabłąkany samolot nie chciał wylądować na dachu naszego pensjonatu kontynuujemy relację z Leśnej ...

Wczoraj przygotowywaaliśmy się na wizytę bardzo ważnego gościa. Gościa z daleka. Tak jak przypuszczaliśmy okazała się bardzo miły żeby nie powiedzieć ... rozczulający :) Dziś ciąg dalszy.

A muzyka na pierwszy dzień po jedenastym września to ... oczywiście Frank Zappa i " FZ in New York" :)

Trąbko

Pomyśl o Wieży Mariackiej

Trąbko

Ale czasmi trzeba mocno. Sztuka wymaga.

Eustachiuszu

Jezeli obiecasz że nie będziesz mnie mocno dmuchał to się jeszcze zastanowie.

Trąbko

I ty, trąbko przeciwko mnie?

Eustachiuszu

Ha wybrałam wolność. Nikt nie będzię mnie więcej robił w trąbe!!

Eustachiusz

zabrali i zagrali...
piękna była to melodia.

Zabrali trąbkę,

zabrali....
Chlip!!

Bilbo

A teraz idż spać i niech przyśni Ci się stado różowych, pluszowych młoteczków i niech nie dadzą się złapać tym zielonym , pluszowym kowadełkom.

Bilbo

Spis Urzędników, na Twoją prośbę:
-pierwszy Urzędnik
- drugi Urzędnik
- Trzeci Urzędnik( malutki....Ale Urzędnik!!! No! )

Bilbo

Z takim młotem będziesz postrachem wszystkich czarownic.

Bilbo

Możemy Ci również kupić sierpik,
tak na wszelki wypadek.
Wszak nigdy nie wiadomo co przyniesie przyszłość...

W chęci zaś uczynienia prezentu bardziej uniwersalnym, możemy do kompletu dołączyć również kowadełko i strzemiączko.
Eustachiusza zaś skłonimy, aby oddał Ci swoją trąbkę.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry