Widok

Klif-Med- do kogo chodzicie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie, jeżeli ktoś korzysta z usług z tej placówki, to będę wdzięczna do kogo chodzicie i jak długo czeka się na wizytę. Dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr. Boćkowski czas oczekiwania ok 3-4 tyg na wizytę
image
image
Ja do dr Leszczyńskiej, czas oczekiwania podobny, ale jak coś nagłego to zostaje dłużej albo przychodzi wcześniej. Polecam
ja do boćkowskiego
Również Boćkowski :)
image
image

image
a ja zaczelam chodzic do dr piatkowskiego, ale co do skutecznosci narazie nie moge sie wypowiadac bo narazie jestesmy na etapie badan ale ogolnie jet ok. Z wizyta nie ma problemu
Klif med to grupa lekarzy. Aby bezpiecznie poprowadzić ciąże, dr Boćkowski jest świetny. Doskonałym konsultantem w sprawach rozstrzygania wad serca jest dr Chojnicki. Ginekologią onkologiczną i leczeniem niepłodności zajmuje się dr Piątkowski. Tak się dobrali w zespole. Przeszłam długą drogę , u każdego, i nie mam zastrzeżeń. chociaż leczenie niepłodności nie jest przyjemne, ale konsekwencja i moja stanowczość przy pomocy doktora pomogły. Od 2 mcy jestem mamą.
ja chodzę do dr Piątkowskiego - możesz zapisać się na stronie drpiatkowski.pl -jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiscie Boćkowski najlepszy;)
image
idę do Piątkowskiego za tydzień, zobaczymy co mi powie ciekawego...
jak dla mnie Boćkowski trochę przereklamowany a ogólnie to cholernie drogo mają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
TYLKO NIE PIĄTKOWSKI TEN DOKTOREK KAZAŁ MI I ŻONIE POROBIĆ BADANIA TAK BZDURNE JAK I ON SAM A POTEM POWIEDZIAŁ ŻE NA DZIECKO NIE MA SZANS ŻE TO JAK WYGRANA W TOTKA I CO DOKTORKU MAMY CÓRKĘ JUŻ 4 LATKA BEZ INVITRO
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr haus dasz namiary do siebie na maila mam kilka pytan
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale klif med działa chyba dopiero od 2 lat; coś nie tak z następstwem czasu, doktorku Hausie:). A ja jestem z Piątkowskiego zadowolona.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

do góry