Widok

Klif-Med- do kogo chodzicie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie, jeżeli ktoś korzysta z usług z tej placówki, to będę wdzięczna do kogo chodzicie i jak długo czeka się na wizytę. Dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr. Boćkowski czas oczekiwania ok 3-4 tyg na wizytę
image
image
Ja do dr Leszczyńskiej, czas oczekiwania podobny, ale jak coś nagłego to zostaje dłużej albo przychodzi wcześniej. Polecam
ja do boćkowskiego
Również Boćkowski :)
image
image

image
a ja zaczelam chodzic do dr piatkowskiego, ale co do skutecznosci narazie nie moge sie wypowiadac bo narazie jestesmy na etapie badan ale ogolnie jet ok. Z wizyta nie ma problemu
Klif med to grupa lekarzy. Aby bezpiecznie poprowadzić ciąże, dr Boćkowski jest świetny. Doskonałym konsultantem w sprawach rozstrzygania wad serca jest dr Chojnicki. Ginekologią onkologiczną i leczeniem niepłodności zajmuje się dr Piątkowski. Tak się dobrali w zespole. Przeszłam długą drogę , u każdego, i nie mam zastrzeżeń. chociaż leczenie niepłodności nie jest przyjemne, ale konsekwencja i moja stanowczość przy pomocy doktora pomogły. Od 2 mcy jestem mamą.
ja chodzę do dr Piątkowskiego - możesz zapisać się na stronie drpiatkowski.pl -jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiscie Boćkowski najlepszy;)
image
idę do Piątkowskiego za tydzień, zobaczymy co mi powie ciekawego...
jak dla mnie Boćkowski trochę przereklamowany a ogólnie to cholernie drogo mają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
TYLKO NIE PIĄTKOWSKI TEN DOKTOREK KAZAŁ MI I ŻONIE POROBIĆ BADANIA TAK BZDURNE JAK I ON SAM A POTEM POWIEDZIAŁ ŻE NA DZIECKO NIE MA SZANS ŻE TO JAK WYGRANA W TOTKA I CO DOKTORKU MAMY CÓRKĘ JUŻ 4 LATKA BEZ INVITRO
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr haus dasz namiary do siebie na maila mam kilka pytan
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale klif med działa chyba dopiero od 2 lat; coś nie tak z następstwem czasu, doktorku Hausie:). A ja jestem z Piątkowskiego zadowolona.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

do góry