Widok

Klinika leczenia niepłodności

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć przyszłe i obecne mamy bardzo chciałabym się dowiedzieć, czy któraś z Was korzystała z usług Invimedu w Gdyni. Będę bardzo wdzięczna, jestem już zapisana na pierwszą wizytę, ale wiadomo chciałabym wiedzieć jak najwięcej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O tej klinice nic nie słyszałam ale mi wszyscy lekarze i znajomi zawsze na pierwszym miejscu polecali Gametę (ale o niej też się nie wypowiem bo nie byłam).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo polecam gamete. Lecze sie tam 3lata I dzieki temu mam synka 2.latka I teraz szykuje sie do drugiego porodu.polecam Dr.skweresa.Nie polecam invicty bo naciagaja strasznie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również polecam Gamete i Dr Skweres. Pomógł mi zajść w ciążę przy PCO. Szybka diagnostyka i przejście do konkretnego planu działania. Obecnie jestem w 9 miesiącu ciąży :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również polecam Gametę i dr Skweresa. Dzięki niemu zostałam mamą. Zaczynaliśmy od Invimedu ale nagadali nam tam strasznych głupot.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zgodzę się z paniami powyżej i również polecam Gametę i dr Skweresa. Dzięki niemu mam w domu dwie 3 latki :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja polecę Invictę (Gdynia) i dr Szczyptańską - nasze pierwsze dziecko ma 2,5 a za dwa miesiące pojawi się kolejne. Jedno i drugie dzięki pomocy Pani dr :)

Staramy się z mężem od prawie 2 lat, oboje jesteśmy lekko po 30stce. Co może być przyczyna niepowodzenia?

A byłas u lekarza? Staracie się o dziecko już dość długo i wydaje mi się, ze jest to najwyższa pora, aby to skonsultować ze specjalistą bo przyczyn niepłodności może byc wiele. I to z obu stron Zarówno ze strony kobiety, jak również i ze strony mężczyzny. Wybierzcie się do lekarza we dwoje. Na początku lekarz wykona szczegółowy wywiad, w którym zbierze informacje o Was. A następnie zleci badania (ogólne plus hormonalne).

Zerknij sobie na stronę:
https://gameta.pl/leczenie-nieplodnosci/ - opisane są tutaj metody leczenia niepłodności, które stosuje sie najczęściej. W wiekszości przypadków wina sa hormony, I po odpowiednim leczeniu hormonalnym praktycznie od razu zachodzi się w ciążę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry