Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Lokal jest ogolnie OK. wątek zamknięty Lokal jest ogólnie mówiąc ok. Toaleta utrzymana w porządku, muzyka ok, klimat...
~Chłopak
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 stycznia 2011

czy ten club jeszcze istnieje? wątek zamknięty Byłem kiedyś chyba na samym poczatku i nie wiem czy jeszcze jest otwarty?było...
~r
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 października 2010

JEST FANTASTYCZNIE I MIŁO !!! wątek zamknięty Pomimo, iż nowopowstały klub znajduje sie w samym centrum Sopotu ceny mnie...
~Stefuśś
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 listopada 2009

mila atmosfera wątek zamknięty spodobal mi sie klimat lokalu oraz bardzo queerowa muza,szkoda ze malo...
~gosc
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 września 2009

Nowo rozkręcająca się trójmiejska perełka? wątek zamknięty Minusów jest mniej więc na początek: Brak kontroli przy wejściu i za duża...
~NS
-

dodano: 28 czerwca 2009

agata216@o2.pl - opinia wątek zamknięty Ogólnie nie za bardzo rozkręcona impreza.
~agata216@o2.pl
-

dodano: 31 maja 2009

... wątek zamknięty Miejsce przyjemne, choc mam wrażenie, że robi się coraz większy bałagan....
~Marek
-

dodano: 11 maja 2009

marsylia - opinia wątek zamknięty Klub spoko,ludzie ok,ceny ok,muzyka zazwyczaj ok, jest miło,najlepsze...
~marsylia
-

dodano: 4 maja 2009

natalijka - opinia wątek zamknięty miejsce mojej cotygodniowej rozpusty;) powaznie, bardzo fajne, klimatyczne,...
~natalijka
-

dodano: 3 maja 2009

rozczarowanie wątek zamknięty majówka w 3-mieście... wybór lokali niewielki, ale Camel okazuje się porażką....
~Krzysiek
-

dodano: 2 maja 2009

;-) wątek zamknięty Kameralny klubik, wystrój ok! Świetna muzyka (uwielbiam soboty bo wtedy jest...
~Darx i Mike
-

dodano: 3 kwietnia 2009

ok wątek zamknięty klub fajny. brakuje jednak klimatu typowego dla pompona - jednakze jest...
~gay
-

dodano: 20 lutego 2009

Beznadzieja wątek zamknięty 1. Blizniaczki, znane m.in. z F.....To dzieki nim towarzystwo w klubie jest...
~Darek
-

dodano: 16 lutego 2009

SUPER wątek zamknięty Swietna atmosfera. Klub naprawde godny polecenia. DJ tez pomalu sie rozkreca....
~Boom
-

dodano: 16 lutego 2009

w sumie wątek zamknięty tak jest ze pobawić sie mozna ,obsługa ok ale kilka spraw niedogranych...
~del
-

dodano: 29 stycznia 2009

rewelacja! wątek zamknięty Wreszcie Magda wróciła! Świetny klub, w świetnym miejscu i zkapitalną...
~ToM
-

dodano: 9 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

16

wątków

do góry