Widok

Koleżanka poszukiwana! ;)

Witam.
Szukam kogoś z kim mogłabym spędzić wolny czas,zakupy,plaża,impreza,spacer,rolki,rower,pogaduchy przy kawie,babski wieczór - to co dziewczyny lubią najbardziej :D Większość przyjaciół/znajomych założyło rodziny i brakuje im czasu i siły na życie towarzyskie :P Jestem 24 letnią pozytywną kobietką z niekończącą się listą zainteresowań ( nie tylko ograniczających się do kosmetyków,diet,butów i facetów :P )
Dziewczyny odezwijcie się! :)

limonka-89@wp.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
:D :D :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej :) Ja też jestem chętna na takie spotkanie. Mam 24 lata.
Mój mail: aniczka89@wp.pl
ja tez jestem chętna, 23 latka z Sopotu ;) ania_7.11@wp.pl
A są tu jakieś dziewczęta singielki (tak jak ja), które chciałyby umówić się czasem w weekend na babski wieczór, jakieś piwko też?

U mnie też się wszyscy ustatkowali i skapciali. W łikendy głównie wychodzę z kolegami, koleżanki siedzą w domu, niektóre toną w pieluchach... A brakuje mi takich babskich wieczorów, najchętniej wypadów w towarzystwie innych kobiet niesparowanych :>
Ja mam 28l.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co się dzieje z tymi kobietami,że jak mają mężów to już uziemione. Ja mam męża, dzieci itp,ale zawsze znajduję czas dla koleżanek. Niestety ja mam z kolei pecha,bo moje przyjaźnie rozwalają się po kilu latach. A podłożem jest niestety babska zazdrość. Zdarzyło wam się spotkac zazdrosne koleżanki?
minimum dwa znaki:) podaj maila :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
alexandra84@gazeta.pl

Ja jestem z centrum Gdańska.
Dziewczyny ! Może wtorek ? :) Wiem, że pewnie część z Was pracuje (ja jestem tą szczęściarą, która ma wolne :D ) ale tak delikatnie piweczko na plaży ? :)
Szczerze, to w tym tygodniu u mnie bardziej weekend wchodzi w grę :) Mam nadzieję, że później da się coś zorganizować?
Koala, mi się nie zdarzyło. Pewnie dlatego, że nie było mi czego zazdrościć hahaha ;)
A swoją drogą, jest któraś z Was z Moreny? ;) Bo niedługo się będę przeprowadzać i nikogo tam nie znam, fajnie byłoby mieć sąsiadkę ;)
Hmmm... ewentualnie też coś można wykombinować w weekend chociaż ja chętnie spotkam się również we wtorek :)

Ja niestety centrum :P
No ja póki co też centrum ;)
Nie tylko Ty masz pecha do koleżanek. Mamy podobne doświadczenia, moje przyjaźnie również się rozpadają przez głupią zazdrość, czego szczerze mówiąc nie rozumiem. Bo jeśli komuś z moich bliskich udaje się coś osiągnąć to mnie to tylko cieszy.
ja we wtorek bardzo chetnie:))
Super! :)
Może tak ok. 18 ?
Wysłałam mejle do tych dziewczyn, które tu podały ... ale na razie czekam dalej na odzew :(
Kto jeszcze, kto jeszcze ??? Im więcej nas tym lepiej :)
Pogoda nam spłatała figla :( Umówimy się na to piwko w weekend albo po weekendzie jak będzie trochę ładniej i mam nadzieję, że to tego czasu znajdą się jeszcze jakieś chętne na spotkanie.
Buziaki dziewczyny ! :))
witam!
chętnie dołączę do takich fajnych inicjatyw :), najlepiej w tygodniu, chyba że jakaś gęstsza imprezka w piąteczek... 28 lat, okolice lotniska,
wysyłam maila na podane adresy i do zobaczenia!
hej :)
to i ja sie dołacze, mam 27 lat i jestem z Gdanska :)
jagodziaanka86@o2.pl
ps. Dorotka odezwij sie :)
Dziewczyny zaglądajcie na forum jak najczęściej, po weekendzie ustalimy jakiś konkretny termin. Mam nadzieję, że pogada się poprawi i robimy 'popijawkę' na plaży :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

Ulubione perfumy (8 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry