Widok

Koleżanka poszukiwana! ;)

Witam.
Szukam kogoś z kim mogłabym spędzić wolny czas,zakupy,plaża,impreza,spacer,rolki,rower,pogaduchy przy kawie,babski wieczór - to co dziewczyny lubią najbardziej :D Większość przyjaciół/znajomych założyło rodziny i brakuje im czasu i siły na życie towarzyskie :P Jestem 24 letnią pozytywną kobietką z niekończącą się listą zainteresowań ( nie tylko ograniczających się do kosmetyków,diet,butów i facetów :P )
Dziewczyny odezwijcie się! :)

limonka-89@wp.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
odezwalam sie... sprawdz email
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spotkanie się nie odbyło bo nikt się już do mnie nie odezwał :(
A szkoda. Jeśli masz ochotę to może pisz na maila, wcześniej już podawałam.
Hej,
spotkanie się odbyło? Kusiło mnie żeby pojechać, ale nie miałam co z dzieckiem zrobić.

Miałyśmy porozmawiać najpierw tutaj, może ja zacznę od czegoś o sobie :)
Niedawno stuknęła mi 30-stka (jakoś mnie to nie cieszy ;) ), dużo pracuję - jak już w końcu mam wolny czas to staram się go poświęcić dziecku. No i tu zaczyna się mój "problem". Praca, dziecko i chroniczny brak czasu, zupełnie wykluczyło z mojego życia znajomych i przyjaciół - patrząc z perspektywy czasu - na moje własne życzenie.
Teraz od czasu do czasu mam wolną chwilę tylko, że znajomi i przyjaciele doskonale nauczyli się żyć bez mojego towarzystwa. Nic dziwnego - nie mówię o m-cach a latach :) To tak w skrócie.
Ostatnio właśnie zaczęło brakować mi wyjść na kawę i ploty - tak więc jestem tutaj :)

Ktoś dołączy??
Hej, może być niedziela, jak jesteś z Gdyni to może spotkamy się w Galerii Bałtyckiej, będziesz miała trochę bliżej, podaj swojego maila będzie łatwiej się kontaktować. Jeszcze ktoś chętny spotkać się w niedzielę?
hejka
mi pasuje niedziela
skąd jesteś ? ja z gdyni i mam 30lat
Może umówimy się w jakimś centrum handlowym, jak nikt nie przyjdzie to chociaż po sklepach pochodzę :) Ma ktoś ochotę się spotkać w ten weekend, pasują mi godziny wieczorne, 18:00, 19:00.
Tylko poprzez to forum przeważnie rozmowy kończą się.... a spotkanie nie dochodzi do skutku.... wiec chyba najlepszy sposób to email, dlatego zaproponowalam taki sposob, gdyz inaczej nigdy nikt z nikim sie nie zapozna...
jestem za, w ciemno to troche strach ;)
Hmmm, ciężko jest się zdecydować na takie spotkanie.
Zupełnie pojęcia się nie ma z kim się zobaczymy - taka randka w ciemno ;)
Wiek, miejsce zamieszkania - fajnie jak będą zbliżone.
Zainteresowania, poglądy czy podobne spojrzenie na świat byłoby również mile widziane :)
Może tak takie krótkie zapoznanie, rozmowy najpierw tutaj na forum czy czymś podobnym a później kawka?
Ktoś chętny??
Kobietki w okolicach 30stki kto chętny na spotkanie i kawusie na starówce ? holka321@wp.pl
Hej, mam 36 lat jestem z okolic Trójmiasta, chętnie poznam nowe osoby, jestem zmotoryzowana i mogę dojechać w każde miejsce. Może zróbmy jakieś spotkanie ja ogólnie weekendy mam zawsze wolne.
azne@interia.pl
Cześć.

Chętnie poznam koleżankę, która ma trochę wolnego czasu a także chęci na spotkanie (pogaduchy, spacer, kino, kawa).

Jestem otwarta na nowe znajomości. Chętnie poznam kobietki z Gdyni, Rumi, Redy w okolicach 30tki.

beba@onet.pl
gg 48720082
Bardzo chętnie, jak mogę się z Tobą skontaktować? Jestem z Gdyni.
Gdynia, może być? jestem przed 30 - proszę o jakieś namiary jak jesteście zainteresowane, to może jakaś wspólna kawka :)
hej Olu...
Jak Ci nie przeszkadza,ze jestem starsza ...to ok.!!
Daj znać jak poza forum mozemy sie skontaktować...jakiś mail...Pozdrowienia....
jestem z okolic wejherowa,ale po 30-stce:-)-może być:-)
puk puk....ktoś tu jest jeszcze?
Moze z okolic Gdyni Rumi ,Redy,Chyloni ....ale wiekowo troche pod 50??Może się któraś odezwie ...
babki zyjecie?
Hejka, ja z Oliwy 33 lat , i może na halloween sa jakies propozycje? pozdrawiam

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry