Widok

Koleżanka poszukiwana! ;)

Witam.
Szukam kogoś z kim mogłabym spędzić wolny czas,zakupy,plaża,impreza,spacer,rolki,rower,pogaduchy przy kawie,babski wieczór - to co dziewczyny lubią najbardziej :D Większość przyjaciół/znajomych założyło rodziny i brakuje im czasu i siły na życie towarzyskie :P Jestem 24 letnią pozytywną kobietką z niekończącą się listą zainteresowań ( nie tylko ograniczających się do kosmetyków,diet,butów i facetów :P )
Dziewczyny odezwijcie się! :)

limonka-89@wp.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, niestety nie zdążyłam odczytac propozycji dot. 8 września, udało się spotkanie? może jakiś nowy termin? Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To nie tak! Nie ma co podawać maila i czekać na odzew, trzeba podać czas i miejsce - komu zależy szuka okazji, komu nie zależy znajdzie wymówkę. Proponuję: niedzielę 8 września, centrum Gdańska po południu. Ktoś ma ochotę doprecyzować, tj. zna fajne miejsce? Jak widzę z wpisów to będzie spotkanie dla dziewczyn koło 30, które szukają kumpeli. Pozdrawiam! Ja, 34 nowa-gdańszczanka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej ja bym chetnie poznala nowe kolezanki podaje maila bo tak na forum to widze ze ciezko sie dogadac
emcia474@wp.pl
I nagle forum umarło i taki to słomiany zapał.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie,kobietki:) mi pasuje wtorek,czas sie spotkac, a nie siedziec tylko przed monitorem i czekac,mysle ze moze to byc ciekawe i fajne,zeby sie poznac czekam na info czarnakawka30@wp.pl Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kolejna próba - może wtorek i piwko ? :)
hej, również poszukuję nowych znajomych, jestem raczej spokojną osobą, mam 24 lata
mój meil: kocham.eddiego@gmail.com
Ja też chętnie się spotkam!!! Mam 27 lat, jestem wesoła i mam ogromną chęć na nowe znajomości:)) Mój meil marlenek19@o2.pl
hej, pisz do mnie na kasiakate83@gmail.com , nie korzystam już z gg. Pozdrawiam
Hej kaaas, odezwij się na gg 38025221 Chętne pójdę na spacer lub kawę Dzieci nie mam, ale bardzo lubię:)
ja tez szukam kolezanek, mieszkam w gdyni, znajomi sie porozjezdzali, sama siedze z małym synkiem a chetnie bym sobie poplotkowała na spacerku ;)
Hej, ja też szukam koleżanek Jestem nowa w Gdyni i chętnie się spotkam
I znowu nikt się nie odezwał ... co z wami kobitki !!!
Cześć dziewczyny! Obiecywałam, obiecywałam, zbierałam Was do kupy a potem sama nie miałam czasu :/ Aaaaaaale ... mam wolną środę i chętnie się spotkam na spacerek, piwko, pogaduchy :) Która chętna ??? I macie pomysł jak się spotkać tak, żebyśmy się jakoś poznały i wiedziały, że my to my ? :D
No cześć
U mnie też wszystkie kolezanki siedza w domu z mezami i dziecmi. Mam 31 lat rowniez coreczke, ale chce poznawac nowych ludzi. Podaje swoj adres mailowy miser211@gazeta.pl Moze cos razem wykombineujemy! Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny!
Ja też się chętnie wybiorę :)
Jestem przed 30 - muza3miasto@wp.pl
Dołączam się do tematu.
Jarmark dobrym pomysłem na spędzenie wieczoru w dobrym towarzystwie:)

moje gg 48139902
i co z wami kobitki ???? jarmark rozpoczęty więc może wspólny wieczór na Targu Węglowym ....

30stka
holka321@wp.pl
hej
jestem 30latka z gdyni i chętnie poznam nowe osoby. moje gg 4167384.
Dziewczyny ja póki co nie mam kompletnie czasu, ale obiecuję ze na początku sierpnia zbiorę Was wszystkie, że tak brzydko powiem, w kupę :P i wykombinujemy jakieś spotkanko :) Także zaglądajcie tu jak najczęściej :)

Inne tematy z forum Kobieta

Nerwica (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (5 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

do góry