Widok

Koleżanka poszukiwana! ;)

Witam.
Szukam kogoś z kim mogłabym spędzić wolny czas,zakupy,plaża,impreza,spacer,rolki,rower,pogaduchy przy kawie,babski wieczór - to co dziewczyny lubią najbardziej :D Większość przyjaciół/znajomych założyło rodziny i brakuje im czasu i siły na życie towarzyskie :P Jestem 24 letnią pozytywną kobietką z niekończącą się listą zainteresowań ( nie tylko ograniczających się do kosmetyków,diet,butów i facetów :P )
Dziewczyny odezwijcie się! :)

limonka-89@wp.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej ja bym chetnie poznala nowe kolezanki podaje maila bo tak na forum to widze ze ciezko sie dogadac
emcia474@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie tak! Nie ma co podawać maila i czekać na odzew, trzeba podać czas i miejsce - komu zależy szuka okazji, komu nie zależy znajdzie wymówkę. Proponuję: niedzielę 8 września, centrum Gdańska po południu. Ktoś ma ochotę doprecyzować, tj. zna fajne miejsce? Jak widzę z wpisów to będzie spotkanie dla dziewczyn koło 30, które szukają kumpeli. Pozdrawiam! Ja, 34 nowa-gdańszczanka.
hej, niestety nie zdążyłam odczytac propozycji dot. 8 września, udało się spotkanie? może jakiś nowy termin? Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej. Dopiero zobaczyłam to forum i jestem bardzo zainteresowana poznać jakąś koleżankę/ki na spędzanie wspólnie wolnego czasu, którego mam aż za dużo, może piwo albo bieganie - chociaż jestem w tym kiepska :) ale początki są trudne dla początkujących:) mieszkam na Orunii albo jak kto woli na nowym Chełmie:) mam 25 lat :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tyle dziewczyn sie odzywa,wszystkie z Gdanska większość pewnie sasiadki a żadna z żadną nie mogą sie spotkać, a z Rumi nikogo nie ma? sam Gdańsk? w Rumi nikt nie potrzebuje koleżanek by wyjść wspólnie gdzieś na zakupy czy gdziekolwiek zamiast samej ,razem nawet sie ponudzić bo w Rumi za bardzo życie nie tętni? Rumia to nie trójmiasto więc pewnie Rumianki tu nie zaglądają:/ a szkoda zawsze raźniej kogoś mieć na miejscu niż dojeżdzać do Gdyni czy Gdańska
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety mi do Rumii dalekooo. Ale jeżeli jest ktoś, tak jak pisałam wcześniej z Gdańska czy z okolic Orunii górnej to niech się odezwie to mój mail : martaa192@wp.pl. Mam sporo wolnego czasu w tygodniu a zwlaszcza do poludnia, weekendy mam zarezerwowane dla mojego partnera :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja nie jestem z Gdańska :) Tylko z Pustek w Gdyni :) Chętnie też się przyłącze do ploteczek :)
Hej, jestem z Gdyni oksywia Od niedawna tu mieszkam i fajnieby było poznac kogos z okolic Gdyni jeśli ktoś ma ochote sie spotkać to czekam na odpowiedź
Ja jestem z Pustek :) Mój mail to ac41017@onet.pl jak masz ochotę to napisz
hej, do Gdańska przeprowadziłam się tydzien temu sama i brak mi towarzystwa. Z chęcia wyskoczę na kawę czy piwo!;) m.wasowska25@o2.pl
Ktoś jeszcze z Gdyni?
Ja 33 lata z działek leśnych.
ja gdynia pogorze ;)
hej , ja jestem z Pustek :)
a są tu może jakieś dziewczyny z Chełmu? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem z centrum, 30stka
ja z szadółek, to co proponujecie?;) może wymiana mailowa?
podaje email: holka321@wp.pl
ja jestem z Chełmu, 34. :-)
też z chęcią bym się wybrała na spotkanie , ja z Gdańska 33 l. może podajcie termin
niedziela 6 paź, godz. 17 gdzieś w centrum? :-)
do góry