Widok

Koleżanka poszukiwana! ;)

Witam.
Szukam kogoś z kim mogłabym spędzić wolny czas,zakupy,plaża,impreza,spacer,rolki,rower,pogaduchy przy kawie,babski wieczór - to co dziewczyny lubią najbardziej :D Większość przyjaciół/znajomych założyło rodziny i brakuje im czasu i siły na życie towarzyskie :P Jestem 24 letnią pozytywną kobietką z niekończącą się listą zainteresowań ( nie tylko ograniczających się do kosmetyków,diet,butów i facetów :P )
Dziewczyny odezwijcie się! :)

limonka-89@wp.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
spotkanie się odbyło? Kusiło mnie żeby pojechać, ale nie miałam co z dzieckiem zrobić.

Miałyśmy porozmawiać najpierw tutaj, może ja zacznę od czegoś o sobie :)
Niedawno stuknęła mi 30-stka (jakoś mnie to nie cieszy ;) ), dużo pracuję - jak już w końcu mam wolny czas to staram się go poświęcić dziecku. No i tu zaczyna się mój "problem". Praca, dziecko i chroniczny brak czasu, zupełnie wykluczyło z mojego życia znajomych i przyjaciół - patrząc z perspektywy czasu - na moje własne życzenie.
Teraz od czasu do czasu mam wolną chwilę tylko, że znajomi i przyjaciele doskonale nauczyli się żyć bez mojego towarzystwa. Nic dziwnego - nie mówię o m-cach a latach :) To tak w skrócie.
Ostatnio właśnie zaczęło brakować mi wyjść na kawę i ploty - tak więc jestem tutaj :)

Ktoś dołączy??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spotkanie się nie odbyło bo nikt się już do mnie nie odezwał :(
A szkoda. Jeśli masz ochotę to może pisz na maila, wcześniej już podawałam.
odezwalam sie... sprawdz email
do góry