Widok

Komandorskie Wzgórze- proszę o opinie

Oksywie Inwestycje i deweloperzy Komandorskie Wzgórze Temat dostępny też na forum:
Bardzo proszę o Wasze opinie na temat osiedla Komandorskie Wzgórze w Gdyni na Oksywiu- jeśli ktoś z was tam mieszka to powiedzcie jaki jest tam standard mieszkań, poziom skomunikowania z resztą miasta, czy w pobliżu są korki? Jak wygląda wysokość opłat (czynsz) - czy są wysokie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tylko żeby te dodatnie nie przesłoniły Wam ujemnych!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo są plusy dodatnie i ujemne ;)

wszytsko ma swoje plusy i minusy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
NO niestety,ale jest trochę ciasno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na Pogórzu własnie budowane domy są na terenie podmokłym.Byłam swego czasu przy odbiorze mieszkania mojej koleżanki,w hali garażowej od posadzki ok.40 cm na ścianie mokro.A ja mam suchą halę garażową,a mieszkam na ty osiedlu 4 rok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam zakup,mieszkania ciepłe,mam za ścianą sasiadów z 2 małych dzieci i naprawdę nic nie słychać.Osiedle zadbane,pełne zieleni,oby tylko osoby robiące zakupy w Lidlu postarały się nie deptac nam trawników
to pisze chyba ktoś naprawdę złośliwy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
około 330 zł
mieszkam na ul.Wittekówny i naprawdę nie słyszę dzwonów kościelnych,proszę nie przesadzać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj.Jeżeli nie mieszkasz na komandorskim wzgórzu to nie opisuj takich bzur.Mieszkania są sprzedawane jak ciepłe bułki.Nie ma wolnego mieszkania.Co do komunikacji jest b.dobra.Co do czynszu za mieszkanie jest o wiele niże niż w mieszkaniach spódzielczych.Obecnie budowany jest jeden blok.Osiedle jest bardzo ładnie utrzymane i nie widzę aby był ciasno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Teraz dojazd z obwodnicy na osiedle zajmuje grubo ponad jedną godzinę.
Piszcie prawdę!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Uważaj, bo piszą tu reprezentanci dewelopera.
TO KRYPTOREKLAMA!
Sama zobaczysz, że prawda jest bardzo szara a nie kolorowa!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10
kłamstwo,w tych nowo budujących się budynkach,sprzedanych jest bardzo mało mieszkań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
proszę nie przesadzac z ta iloscia sprzedanych mieszkań w budujących sie budynkach,widziałam na poczatku marca ile sprzedano.wczesniej oddane budynki stoją zbyt blisko.Invest Komfort zapewniał nas ,że bedzie piękny park na osiedlu,a jest jedynie skwer z placem zabaw dla dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nigdy nie zamieniłabym Gdyni na Rede
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
osiedla na pogórzu budowane sa na wodzie,a terytorialnie naleza do kosakowa a nie do gdyni.Żadna rewelacja.
Na Pogórzu buduje sie domy na wodzie,dlatego działki tanie,wizualnie ładne ale w polach kapusty i nie jest to juz terytorialnie Gdynia a Kosakowo
czynsze jak wszędzie 320zł,za 42m nowe mieszkanie
dla porównania ja w redzie za 53m2 i 2 osoby mieszkające płacimy latem 150zł a zimą 350zł...(nowe budownictwo) wiem, że nie ma co porównywać gdyni a redy ale jednak różnica jest.
Czytam,czytam i dochodze do wniosku ,że tam wcale nie jest drogo.Ja mieszkam w wiezowcu na Płk.Dabka i za mieszkanie 53m2 latem płacę-420 zł czynszu a zimą 670 zł.
Tak wiec KM wcale nie jest takie drogie,jak by sie mogło wydawac...