Widok

Konkubent się wymyka ;>

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam problem. Mieszkam z konkubentem. Mamy dziecko. Jestesmy daleko od rodziny. Ja nie pracuje (zawodowo), on nas utrzymuje. Jedyna rodzina jest jego brat (kawaler).
Jakis czas temu synek (11 mcy) zachorowal. Konkubent laskawie zawiozl nas do lekarza, ale wracac musielismy sami. Ja z dzieckiem na rekach tramwajem i autobusem, bo on spieszyl sie do pracy (jest wlascicielem). Po ok tygodniu ja sie zarazilam. Przez tydzien ani razu mnie nie wyreczyl w niczym, zebym mogla nalykac sie prochow, zasnac i wyzdrowiec jak najszybciej. Dzis mija tydzien odkad choruję, a maly zaczal kaszlec. Ze mna jakby gorzej. Wczoraj konkubent mial miec "wolne". Wrocil z pracy o 17.30 (sklep zamyka o 14). Dzis ok. 12 (spal do 10) oznajmil ze o 13 wychodzi i bedzie malowal mieszkanie u brata (bo ten sie wyprowadza) zapytalam kto sie zajmie dzieckiem, a on ze jak dam kase na ekipe, to posiedzi. Powiedzialam, ze to nie moj problem. I tak poszedl. Wrocil, bo kupil mi syrop na kaszel. Wczesniej probowal mnie naprostowac tekstem: "myslalas, ze bedziemy miec dla siebie duzo czasu i na wszystko bedzie nas stac-czas sie obudzic". Ja juz nie reaguje na takie teksty. Wrocil o 17.30 a o 21 wyszedl z bratem na bilard i jeszcze nie wrocil.
Pociesza mnie mysl, ze nie mamy slubu i moge wrocic do rodzicow (300km stad). Czy warto sie z nim uzerac??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wykropkowana, masz rację, ze się ukrywasz - SYSTEM chce zniszczyć prawdę i już pewnie po Ciebie idą! Bunkier w ogródku masz?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ALBO U F O!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaa

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"~.................................................." pewnie przez zwykły błąd, defect softu, przypadek, wypadek - dlatego zniknęły Twoje wpisy - niech Ci sie nie wydaje że admin UKRYWA PRAWDE!!!!!!!!!!!!!!!

albo to spisek - hmmm może Harry Poter w tym miesza ...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawa jestem dlaczego moje wpisy zostaly usuniete ??!!!! czyzby przez to ze napisalam iz PRAWDA W OCZY KOLE I JEST MALO WYGODNA?? Halewicz ma racje we wszystkim o czym tu pisze i taka jest prawda - nazywajmy rzeczy po imieniu - biale jest biale a czarne jest czarne ale prawda bywa bardzoooooo niewygodna i niewskazana w naszych czasach!!!.................
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
@pieczulka - bardzo lubię popcorn z masłem i solą, to moja ulubiona przekąska:) Psa niestety nie mam, choć intensywnie myślę o zakupie - żona chciałaby mopsika ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to co ty z tym popcornem robisz? a moze to twój pies/kot ;P

a ja mysle ze warto w niektórych sytuacjach pogadac na forum, bo wiekszosc w 4ry oczy sie nie przyzna ze np facet zaniedbuje, tylko bedzie robic dobra mine do zlej gry, tak samo w druga strone wiekszosc pisac moze ze facet jest FU a FE ale tak naprawde moze sobie zyly wyprowac zeby rodzine utrzymac i jeszcze byc dla rodziny tylko nie ma kiedy...itp

wiec tak jak w normalnym kontakcie tak i w wirtualnym trzeba pamietac ze kazda sytuiacja,rodzina jest inna i w innym miejscu moze lezec szpila nieporozumienia,
@millani - fakt, czasem zdarza mi się przysnąć w fotelu gdy akcji nie ma; ale nigdy z popcornem! ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
miliani wsio zalezy od danej jednostki ludzkiej ... i nie uchronisz słabszej jednostki przed FORAMI - tak to już jest w dobie informacji elektronicznej

ja wyzej pisalam AS ze to co tam wyżej wypisywałam - zeby nie brała tego 100% na klate tylko logicznie i uccziwie sama przed soba wyciągneła wnioski ... tylko tyle chyba mozna zrobić ...

a sala samobójców ... hmmmm może sie skuszę :)

Halewicz- my tu kulturalnie dyskutujemy sobie, więc obawiam się że to zbyt nudne będzie dla Ciebie:P Zaśniesz i popcorn Ci się rozsypie:P
EJJjjjj LASKI a może zrobimy "dzień dobroci dla Halewicza" i trochę mu podkręcimy KINO ... niech chłopak ma trochę dreszczyka w tej swej wielkiej KULTURZE ...

Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie komputera i czy twojej "rady" nie potraktuje jak wyrocznię. Czasem trudno przewidzieć, jakie Twoje słowa będą miały skutek. Dlatego wypowiedzi w internecie mogą być niebezpieczne- choć wielu ludzi tego nie dostrzega. Polecam film "Sala samobójców".

Osoby postronne to dla mnie raczej te, które widzą sytuacje na własne oczy, a nie znają z opisu na forum. Dlatego dalej twierdzę, że nie bardzo rozumiem sens zamieszczania takich wątków na forum i wywalania brudów ze swojego życia w internecie.

Swoją drogą, mechanizmy działania psychiki są takie, że nawet jeśli nie zamierzasz się kierować opiniami innych, ale chcesz podjąć samodzielną decyzję, to mimo to podświadomie kierujesz się tym co usłyszysz. Szczególnie jeśli tych opinii usłyszysz bardzo dużo.
ani kisielu ...

Ty Halewicz ... słabe kino preferujesz ... ja tu żadnych przepychanek nie widzę ...

Uwielbiam damskie przepychanki...idę po popcorn. Czy będzie walka w kisielu? o_O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Milani ja Tobie również miłego dnia zyczę

ponosić odpowiedzialność za słowa wypowiadane na forum to lekka przesada ... ktoś chce ktoś czyta, ktoś chce ktoś stosuje co przeczyta, ktoś chce ktoś zastanawia sie gdzie jest prawda ...

i mysle za watek powstał nie po to zeby ktoś zadecydował za AS tylko po to zeby zobaczyć punkt widzenie osób postronnych ...

a w ogóle to chyba wątek dotyczył czegoś innego,a nie samego określenia "konkubent"
Na przykład, żeby móc wyjaśnić, dlaczego określiłaś mnie tak, a nie inaczej:P

Za swoje słowa też trzeba brać odpowiedzialność;)

Ale to już offtop poza tematem wątku więc nie będę drążyć.

Miłego dnia, Dejwi:)
a po co mam zapamiętywać wpisy tego forum ??

mam ciekawsze informacje do zapisu w komórkach mojej pamięci ...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie pamiętasz już jaki wpis komentowałaś i co Cię tak zbulwersowało? :)
admin za dużo wyciachał ... szkoda bo bym Ci napisała ... "co takiego "

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry