Widok

Konsalnet - Biedronka

Widzę że proponują umowę o pracę po okresie próbnym ? Czy ktoś pracuje tam na umowie o pracę ? Kiedyś pracowałem i było to wręcz nie możliwe nawet po kilku latach pracy ? Chodzi o pracę pracownika ochrony w Lublewie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
ściemniają jak tylko się da , kto pracował ten wie jak jest ! ja to zostawię bez komentarza.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
mój mąż pracował, kolega pracuje nadal, nie wiem o co chodzi z tym ściemnianiem? kasa zawsze na czas, praca też nie trudna ani męcząca, stawka godzinowa jak na pracownika ochrony też możliwa więc o co chodzi jeżeli można wiedzieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
napisali w ogłoszeniu że dają umowę o pracę - a to ściema nikt z pracujących w ochronie biedronek nie dostał umowy o pracę wszyscy na zleceniach i to kilku !
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to akurat prawda, że na zleceniach, ale kto wie, może się coś zmieniło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16
to co kolega pracuje i nie wiesz czy się coś zmieniło ? Ja mam kontakt z ludźmi którzy tam pracują i oni są zdziwieni że Konsalnet miałby dawać umowę o pracę , a co do premii za ujęcia to też z tym różnie bywa .
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
kolega pracuje na zlecenie, ale nie pytałam się czy się coś zmieniło czy nie, bo mnie to nie interesowało. on jest zadowolony, mój mąż też był, a jeżeli oferują umowę o pracę to może w tej kwestii się coś zmieniło, wystarczyłoby, żeby ktoś się tym zainteresował. premie za ujęcia też dostają, może ktoś twierdzi, że różnie z tym bywa, bo myślał, że to są nie wiadomo jakie pieniądze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
nic się nie zmieniło ! to jedna wielka ściema !
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jednak ludzie tam pracują i nawet miesięcznie po 4-5 tysięcy wyciągają, jak komuś się nie chce pracować, to niech się nie wypowiada. swoją drogą, poproszę o to ogłoszenie, gdzie jest napisane, że oferują umowę o pracę?

jak by się ludzie nie godzili na umowę zlecenie, to by tam nie pracowali, jak ktoś szuka umowy o pracę, to przecież wiadomo, że nie w ochronie. więc śmiać mi się chce. narzekają niezaradni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 19
i jeszcze jedno - praca na cały etat, stabilne zatrudnienie, czy stała współpraca nie oznaczają wcale umowy o pracę. przejrzałam ogłoszenia i nigdzie nie ma wyrażenia umowa o pracę, więc nie ma o co robić szumu. amen.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
22.08.2015 r. w ogłoszeniu na biedronkę w Lublewie było napisane po okresie próbnym umowa o pracę !!! Teraz już nie piszą bo wiedzą że lud nie jest głupi :)
A ty jesteś jednym z menagerów i przestań się wypowiadać na tym forum !!!!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
oni tam nie napisali, że gwarantują umowę o pracę, tylko, że jest możliwe zatrudnienie, na małych wioskach to może trzeba ludzi zmotywować, bo mało chętnych jest. kto wie. mogę się wypowiadać na forum, czy menager czy bezrobotny, każdy może.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16
Kolejne kłamstwo że możliwość umowy o pracę, nikt nie dostaje w ochronie umowy o pracę w biedronce. Już widzę jak menager zaraz będzie ściemniał że mąż pracuje i jest ok. albo ze ktoś znajomy pracuje i jest super !
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-ochrony-stawka-9-zlh-ogl58135729.html
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-ochrony-stawka-9-zlh-ogl58135729.html Ogłoszenia zablokowane przez admina...jak dla mnie 9 zł za prawie codzienne pilnowanie sklepu po 10-11 godzin to śmiech na sali. Powinni stawkę podnieść przynajmniej do 12 zł/h. Ale po co skoro znajdą się jelenie, które na wszystko potulnie się godzą (a później się dziwią, że wypłaty są nawet z 2 miesięcznym opóźnieniem). Pamiętajcie: w tej branży i jej pokrewnych trzeba o wszystko walczyć i się upominać. I na pewno nie wolno się spoufalać się zbytnio z Panami Managerami (ci życzliwi ochroniarzom ostatnio szybko odchodzą), którzy zarówno nowych jak i doświadczonych pracowników potrafią oszukać i puścić w skarpetkach !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak niektóre firmy w ogłoszeniach piszą, że poszukują pracownika biurowego, a w rzeczywistości w biurze odbywa się szkolenie przygotowujące do pracy w terenie i polegające na akwizycji? to dopiero jest oszustwo.
To prawda co piszesz. Ostatnio byłem na rozmowie dot. ewentualnej współpracy (raczej jako praca dodatkowa jak się później okazało) w jednej z popularnych ubezpieczalni. Ogłoszenie miało dotyczyć pracy administracyjno-biurowej tj. pracownik biurowy / obsługi sekretariatu. Gdy Pan zadzwonił z zaproszeniem mnie na rozmowę szczegółowo go pytałem (wręcz naciskałem zadając pytanie parę razy) czy na pewno nie chodzi im o doradcę klienta (sprzedawcę ubezpieczeń inaczej). Na rozmowie okazało się jednak, że poszukują kolejnych jeleni do mobilnej sprzedaży jako mobilny doradca klienta w dodatku z częściowo (w pierwszych trzech miesiącach jeździ się na umówione przez telemarketing spotkania) własnym portfelem klientów. Już widzę jak co miesiąc zwracają mi za te tysiące przejechanych kilometrów i wypłacają sowitą premię za X podpisanych i zrealizowanych umów (od podpisania umowy klient ma prawo - jak mówią przepisy KPH - w ciągu dwóch tygodni z niej zrezygnować). A auto w ciągu trzech miesięcy staje się gratem, ja przez rodzaj umowy (umowa o pracę nieosiągalna) wychodzę na zero i nie mam np. prawa do zwolnienia lekarskiego (muszę wtedy założyć, że będę pracować mając np. gorączkę) ani tym bardziej do wolnego. Ja dziękuję bardzo za taką pracę !!! Aha, byłbym zapomniał na oferowane przez nich stanowisko (to prawdziwe) urządzają sobie 4 stopniowy proces rekrutacji...paranoja, nieprawdaż ?
chyba Cie pogieło!!! 4 , 5 tysięcy.
Witam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam potszebujecie cłowieka do pracy po jestem za interesowany porosze ac mi od powiec
Czy potrzebujesz kredytu? Oferujemy pozyczki od $15,000 do $1,000,000 w 2% odsetek na-rok, nasza oferta kredytu jest gwarancja 100% i tylko w powaznych klientów. Swiadczymy uslugi takie jak; Kredyty samochodowe, kredyty mieszkaniowe, kredyty, mobilne kapitalowe, pozyczki dzialalnosci, osobiste pozyczki do nas napisac: george_douglas127@outlook.com
Kolejne kłamstwo w ogłoszeniu na stogi do biedronki ! Nikt jeszcze w ochronie biedronki nie dostał umowy o pracę - dlaczego wciąż kłamią że jest możliwość uzyskania umowy o pracę !!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
cdt kokoszki , dlaczego ciągle szukają ? w ogłoszeniu dobra stawka ?
bo tam jest wielka lipa, wielki wyzysk człowieka i traktują go jako człowieka drugiej kategori tam jest wielki przemiał ludzi coś podskoczysz to fora z dwora o uwmowie o prace to możesz pomarzyć chyba że padniesz na kolana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracuję ponad dwa lata i od 1, 5 roku na umowę o pracę z możliwością dorobienia na umowę zlecenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na której biedronce dał ci konsalnet umowę o pracę ?
Dlaczego ściemniasz ? no chyba że nie wiesz jaka jest różnica między umową o pracę a zleceniem - to jedynie może cię usprawiedliwić ?

No i oto chodzi niech te scierwiarskie firmy albo zaczną płacić albo niech zdychają narazie jeszcze naiwni się zgadzaja ale ja jak słysze umowa zlecenie to od razu dziękuję chyba że jest 30 zł na godzine i da się zarobić bo po to powstała umowa zlecenie by dać zarobić w krótkim czasie a nie dojic pracownika

30zł na godzinę przy zleceniu umowie wporządku , pod warunkiem że jest ubezpieczenie pełne i zdrowotne , to już warto tam iść coś wtedy

Inne tematy z forum Praca

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry