Widok
kolega pracuje na zlecenie, ale nie pytałam się czy się coś zmieniło czy nie, bo mnie to nie interesowało. on jest zadowolony, mój mąż też był, a jeżeli oferują umowę o pracę to może w tej kwestii się coś zmieniło, wystarczyłoby, żeby ktoś się tym zainteresował. premie za ujęcia też dostają, może ktoś twierdzi, że różnie z tym bywa, bo myślał, że to są nie wiadomo jakie pieniądze :)
a jednak ludzie tam pracują i nawet miesięcznie po 4-5 tysięcy wyciągają, jak komuś się nie chce pracować, to niech się nie wypowiada. swoją drogą, poproszę o to ogłoszenie, gdzie jest napisane, że oferują umowę o pracę?
jak by się ludzie nie godzili na umowę zlecenie, to by tam nie pracowali, jak ktoś szuka umowy o pracę, to przecież wiadomo, że nie w ochronie. więc śmiać mi się chce. narzekają niezaradni.
jak by się ludzie nie godzili na umowę zlecenie, to by tam nie pracowali, jak ktoś szuka umowy o pracę, to przecież wiadomo, że nie w ochronie. więc śmiać mi się chce. narzekają niezaradni.
Kolejne kłamstwo że możliwość umowy o pracę, nikt nie dostaje w ochronie umowy o pracę w biedronce. Już widzę jak menager zaraz będzie ściemniał że mąż pracuje i jest ok. albo ze ktoś znajomy pracuje i jest super !
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-ochrony-stawka-9-zlh-ogl58135729.html
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-ochrony-stawka-9-zlh-ogl58135729.html
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-ochrony-stawka-9-zlh-ogl58135729.html Ogłoszenia zablokowane przez admina...jak dla mnie 9 zł za prawie codzienne pilnowanie sklepu po 10-11 godzin to śmiech na sali. Powinni stawkę podnieść przynajmniej do 12 zł/h. Ale po co skoro znajdą się jelenie, które na wszystko potulnie się godzą (a później się dziwią, że wypłaty są nawet z 2 miesięcznym opóźnieniem). Pamiętajcie: w tej branży i jej pokrewnych trzeba o wszystko walczyć i się upominać. I na pewno nie wolno się spoufalać się zbytnio z Panami Managerami (ci życzliwi ochroniarzom ostatnio szybko odchodzą), którzy zarówno nowych jak i doświadczonych pracowników potrafią oszukać i puścić w skarpetkach !!!
To prawda co piszesz. Ostatnio byłem na rozmowie dot. ewentualnej współpracy (raczej jako praca dodatkowa jak się później okazało) w jednej z popularnych ubezpieczalni. Ogłoszenie miało dotyczyć pracy administracyjno-biurowej tj. pracownik biurowy / obsługi sekretariatu. Gdy Pan zadzwonił z zaproszeniem mnie na rozmowę szczegółowo go pytałem (wręcz naciskałem zadając pytanie parę razy) czy na pewno nie chodzi im o doradcę klienta (sprzedawcę ubezpieczeń inaczej). Na rozmowie okazało się jednak, że poszukują kolejnych jeleni do mobilnej sprzedaży jako mobilny doradca klienta w dodatku z częściowo (w pierwszych trzech miesiącach jeździ się na umówione przez telemarketing spotkania) własnym portfelem klientów. Już widzę jak co miesiąc zwracają mi za te tysiące przejechanych kilometrów i wypłacają sowitą premię za X podpisanych i zrealizowanych umów (od podpisania umowy klient ma prawo - jak mówią przepisy KPH - w ciągu dwóch tygodni z niej zrezygnować). A auto w ciągu trzech miesięcy staje się gratem, ja przez rodzaj umowy (umowa o pracę nieosiągalna) wychodzę na zero i nie mam np. prawa do zwolnienia lekarskiego (muszę wtedy założyć, że będę pracować mając np. gorączkę) ani tym bardziej do wolnego. Ja dziękuję bardzo za taką pracę !!! Aha, byłbym zapomniał na oferowane przez nich stanowisko (to prawdziwe) urządzają sobie 4 stopniowy proces rekrutacji...paranoja, nieprawdaż ?
Czy potrzebujesz kredytu? Oferujemy pozyczki od $15,000 do $1,000,000 w 2% odsetek na-rok, nasza oferta kredytu jest gwarancja 100% i tylko w powaznych klientów. Swiadczymy uslugi takie jak; Kredyty samochodowe, kredyty mieszkaniowe, kredyty, mobilne kapitalowe, pozyczki dzialalnosci, osobiste pozyczki do nas napisac: george_douglas127@outlook.com
No i oto chodzi niech te scierwiarskie firmy albo zaczną płacić albo niech zdychają narazie jeszcze naiwni się zgadzaja ale ja jak słysze umowa zlecenie to od razu dziękuję chyba że jest 30 zł na godzine i da się zarobić bo po to powstała umowa zlecenie by dać zarobić w krótkim czasie a nie dojic pracownika