Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty W sobotni wieczór (na półtorej godziny przed zamknięciem) z obsługi zostaje...
~Zyta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 lipca 2017

Bardzo dobre orientalne jedzenie w przystępnych cenach wątek zamknięty Razem z żoną zamówiliśmy dwa różne dania, Cheese Buldak oraz Bulgogi, oba...
~AT
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2017

Rozczarowanie od progu wątek zamknięty Aby nie przynudzać. Jeżeli lubisz: *czekać godz na zamówienie *być...
~My
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 lutego 2017

rewelacja! wątek zamknięty Jedzenie rewelacja, brak słów, smakuje jak w Korei, obsługa przemiła, na...
~miłośniczka Korei
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 listopada 2016

No nie wiem wątek zamknięty Mieliśmy problem z zamówieniem przez pyszne.pl, telefon, wszystko ok, wina...
~K.K
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 września 2016

Polecam wszystkim wątek zamknięty Mając doświadczenie z prawdziwą koreańską kuchnią mogę wszystkim polecić ten...
~Korea Fan
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 stycznia 2016

Mega słabo wątek zamknięty W 3 dni po reklamie na trójmieście nie było szans na zjedzenie (zabrakło...
~A
-

dodano: 13 grudnia 2015

Brud,smród i chamstwo. wątek zamknięty Nastrój jak w latach 80 w GS stołówce,wystrój z dykty a w okienku nieuprzejma...
~Maciej.S
-

dodano: 12 grudnia 2015

Szkoda, że nie ma filii w Gdańsku wątek zamknięty Byłem przejazdem w Gdyni i zjadłem w tej knajpce(jeszcze mieściła się gdzie...
~najedzony
-

dodano: 7 grudnia 2015

Dobre wątek zamknięty Przyniosłam do domu, a mama razem z bratem wszystko mi zjedli! Jutro tam mam...
~Kaśka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry