Widok

Korona pełnoceramiczna

Witam, mam pytanie czy któraś z mam może polecić jakiegoś dobrego stomatologa który robi korony pełnoceramiczne? Może być gdańsk lub gdynia. Zależy mi na krótkim czasie oczekiwania na wizytę i jak to wygląda cenowo?
Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moge polecic swojego dentyste. Chodze do niego od lat, jestem bardzo zadowolona, caly sprzet na miejscu, rtg itp. Niestety tani nie jet, choc wydaje mi sie, ze ostatnio, w dobie kryzysu potanial :) trudno mi powiedziec jednak ile kosztuje korona, bo sama nie robilam.. czas oczekiwania - nawet natychmiast, jesli dzieje sie jakas tragedia. Standardowo: z dnia na dzien.
Nazwisko Waśkowicz, przyjmuje na ul. Stągiewnej:
http://www.google.pl/search?hl=pl&redir_esc=&client=tablet-android-sony&source=android-browser-type&v=141239410&qsubts=1356122841192&action=devloc&q=wa%C5%9Bkowicz+dentysta+gdansk
image
Może ktoś jeszcze pomoże?
Do góry...
Ja robilam na Suchaninie Wojciech Woźniak. Super facet:-) czas oczekiwania krotki, tylko ze ja robilam rok temu. Co do koron to on zleca protetykowi i mi robila super Pani, ktora dobrala mi idealnie kolor. Nawet w swoim gabinecie na miejscu mi je kolorowala i wypalala tak dlugo az bylam zadowolona. Co do ceny to zalezy co chcesz miec w srodku, metal czy zloto czy cos tam innego. Jak znajde numer tel. To Ci podesle
Jeszcze raz do góry...
ja jestem monotematyczna, ale zawsze polecam dr'a nawrockiego na szynszylowej. nie orientuje sie jaki to koszt w tej chwili, ja robilam u niego licówki 8 lat temu
Niestety mi pan Waskowicz zle wypelnil ząb - bylam u niego dwa razy i o te dwa za duzo. Chyba mu sie spieszylo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIE polecam Vis-dent z al.Zwyciestwa - dlugi czas wykonania i do tego bardzo drogo.
Podnoszę, może jeszcze ktoś się wypowie.
Może ktoś jeszcze pomoże? Zależy mi też mniej więcej na cenach. U mnie dentystka mi powiedziała, że 15 tyś 10 koron. Do tego długi czas oczekiwania.

Inne tematy z forum Zdrowie

Fizjoterapeuta (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry, Poszukuję bardzo dobrego fizjoterapeuty w Trójmieście. Będę bardzo wdzięczna za...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

gdzie chodzicie do stomatologa? (12 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry