Widok

Koszula do porodu- dylematy:/

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny doradźcie proszę bo już sama nie wiem:(
Czy faktycznie duży t-shirt sprawdza się przy porodzie? Rozumiem, że powinien być obszerny i krótki- oczywiście na tyle coby tyłkiem nie świecić;)
Jak już trafię na IP i potwierdzą mi początek akcji porodowej, każą iść się przebrać to czy trafiam od razu na salę porodową? No i czy w tej sytuacji od razu mam założyć ten 'porodowy t-shirt' czy najpierw normalną koszulę a potem będę mogła się przebrać?
Czy może lepiej kupić sobie jeszcze jedną koszulę (taką jak po porodzie) i się nie przejmować- no może ewentualne tym, że trzeba będzie ją po wszystkim wyrzucić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie rozumiem o co chodzi z tymi t-shirtami :P Co to za pomysł w ogole ;-)

Co za problem podwinac ewentualnie normalną koszulę?

Dlaczego wszyscy się martwią, że trzeba wyrzucić koszulę za 20-50zł?

Przecież wygodniej, godniej i normalniej jest "wystąpić" w normalnej koszuli nocnej, rozpinanej u góry np.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak trafisz na IP i potwierdzą rozpoczecie akcji przebierasz się i jedziesz w tej poszuli na porodówkę. Zależy jaka będzie akacja ja już trafiłam z rozwarciem na 4 palce więc nie byłabym w stanie się jeszcze przebierać :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry