Widok

Kozaki geox respira, pocą się nogi dlaczego ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Po wyjęciu stópek, moja mała ma całe mokre wkładki w butach. Czy tak ma być ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za ciepłe buty na tę porę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak sa z gore-texem to skarpetka powinna byc ze specjalnych włókien nie z bawełny - poczytaj sobie w necie co zalecają , u nas akurat jakoś nie ma to specjalnego znaczenia , nigdy noga nie była spocona ale wiele zalezy od dziecka
możliwe,że jeszcze za ciepło?
zależy jakie duże dziecko, dziecko które siedzi w wózku na pewno nie będzie narzekalo ze mu za cieplo w kozakach. my ubieramy ecco i jeszcze nam sie nie zdazyla spocona noga, a równiez sa z gotetexem
usiadł, i wytrwale czekał...
tak jak pisze Rybalon moj maz ostatnio wyczytal ze do buta badury nie mozna zakladac bawelnianych skarpet najlepiej sztuczne co mnie mocno zdziwilo moze u Ciebie jest to samo
na kozaki nie za pozno :( ja jak ide z mala do przedszkola o 6,30 to dziasiaj bylo -6 jakie cieplo w dzien nie lepiej.Po prostu buty do ..... mimo marek. U nas noga sie nie poci buty z CCC za 79 zł:)
Mi się wydaje, że jak stopa ma tendencje do pocenia, to bez różnicy jaki jest but, spoci się w każdym.
Hmm dziwne, w sumie ja się nigdy z takim czymś nie spotkałam... Za ciepło może i nie jest ( no chyba że temp. bedzie taka jak dziś czyli prawie +10stopni:))). My mamy tez buciki ecco i nie mamy z tym takiego problemu.
Czy stópki tak malego dziecka moga miec tendencje do pocenia?
stópki malego dziecka moga miec tendencje do pocenia moj ma 15mscy i odkad nosi buty to ciagle ma spocone stopy nawet w sandalach i w kapciach z wywietrznikami ma to po tatusiu i nawet mu smierdza te male syrki juz wiec moga na 100%a uzywamy dobrych skarpet i bucikow poprostu tak ma i juz.
to chyba zalezy od nogi
my też mamy Geoxy-już kolejny sezon i nigdy nie zaobserwowałam,z eby wkładka była mokra a noga spocona
u nas tak było na początku jesieni, za szybko przeszłam na półbuty i stopa sie pociła
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry