Widok
ja zapobiegawczo stosuje krem na rozstepy perfecta mama prawie koncze ciaze i nie mam zadnych rozstepow dzieki temu kremikowi .na kremiku napisane jest ze likwiduje widniejace rozstepy ale czy faktycznie ma takie dzialanie to nie moge potwierdzic bo nie wiem.Ale moja kolezanka rowniez miala rozstepy i bardzo chwalila krem z serii Vichy
Ja jestem ciekawa, czy te wszystkie kremy działają, czy to jest sprawa genetyczna i predyspozycje do pojawienia sie rozstępów. Wiadomo, że trzeba nawilżać, ale czy zwykła oliwka to nie to samo co drogi krem. Co prawda ja kupuje droższy krem, ale to dlatego, że mimo wszystko łudzę się, że jest dobry. Moja siostra stosowała w ciązy krem Vichy i mimo, że brzuszek miała pokaźny, to nie ma ani jednego rozstępka.
ja tez miałam ten przeciw rozstępom i sprawił się rewelacyjnie
Z tego co wiem, to rozstępów zadnym kremem niestety nie zlikwidujesz :( mogą sie spłycic, wybielic ale zostaną.
Do spłycenia moze pomoze Klolagemn naturalny - do kupienia w necie ----mam na twarz i jest rewelacja - spłyca zmarszczki w widoczny sposób
Z tego co wiem, to rozstępów zadnym kremem niestety nie zlikwidujesz :( mogą sie spłycic, wybielic ale zostaną.
Do spłycenia moze pomoze Klolagemn naturalny - do kupienia w necie ----mam na twarz i jest rewelacja - spłyca zmarszczki w widoczny sposób
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Ja używam Mustele na rozstępy i widze efekty. teraz zamówiłam drugi.
Jestem zadowolona.
Do póki w ciąży używałam jakiś kremów przeciw rozstępom to było dobrze a jak mi się skończył krem to koleżanki mówiły że po co kremem wystarczy oliwka no i wtedy zaczęły wychodzić:/ Oliwka niestety wysuszała moją skórę. porażka.
Rozstępy na pewno nie znikną ale chociaż je zmniejsze
Jestem zadowolona.
Do póki w ciąży używałam jakiś kremów przeciw rozstępom to było dobrze a jak mi się skończył krem to koleżanki mówiły że po co kremem wystarczy oliwka no i wtedy zaczęły wychodzić:/ Oliwka niestety wysuszała moją skórę. porażka.
Rozstępy na pewno nie znikną ale chociaż je zmniejsze
Na pewno to jest w dużej mierze sprawa genetyczna. Ja jednak wychodzę z założenia, że lepiej stosowac jakiś krem i jeśli rozstępy wyjdą to powiem trudno, niż nie stosować i potem żałować, że nie stosowałam! Dopiero wówczas główkowałabym czy mogłam temu zapobiec. Moja mama ma mnostwo rozstępów po mnie i po moim bracie, nie mowiąć o popękanych naczynkach i żylakach na nogach. Ja - "odpukać" - jestem w 30 tc i nie mam ani rozstępów, ani żylaków.
Zapobiegawczo stosuje Fissan - jest tani, bo kosztuje ok 20 zł (ostatnio dorwałam za 17,90). Jest bardzo gęsty i tłusty, do tego dość wydajny. Mi wystarczył na 3 miesiące. Jak się posmaruję rano to następnego dnia wieczorem jeszcze czuję go na skórze, więc w początkowch miesiacach ciąży można go stosować co drugi dzień. Producent pisze w ulotce, że krem łagodzi także skutki wystąpienia rostępów. Jest to typowy preparat dla kobiet w ciąży i w okresie karmienia.
Zapobiegawczo stosuje Fissan - jest tani, bo kosztuje ok 20 zł (ostatnio dorwałam za 17,90). Jest bardzo gęsty i tłusty, do tego dość wydajny. Mi wystarczył na 3 miesiące. Jak się posmaruję rano to następnego dnia wieczorem jeszcze czuję go na skórze, więc w początkowch miesiacach ciąży można go stosować co drugi dzień. Producent pisze w ulotce, że krem łagodzi także skutki wystąpienia rostępów. Jest to typowy preparat dla kobiet w ciąży i w okresie karmienia.
ja tez w\przed ciaza miała m rozstępy - a w czasie ciazy 2 tuby Mustelli i zaden sienie zrobił ---- skóra w czasie rozciagania MUSI być nawilżona i natłuszcona i już a ten krem wg mnie to dobrze robi
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Witam.
Tak stosowałam ten krem. Jest ok tylko na czerwone rozstępy, natomiast jak powstały już białe rozstępy będzie niestety ciężko je zlikwidować i jedyne co zadziała chociaż trochę je zmniejszyć to zabiegi różnego typu chciałabym takie wykonać tylko nie wiem gdzie w trójmieście najlepiej i jakie zabiegi lub lasery były by najskuteczniejsze.
Tak stosowałam ten krem. Jest ok tylko na czerwone rozstępy, natomiast jak powstały już białe rozstępy będzie niestety ciężko je zlikwidować i jedyne co zadziała chociaż trochę je zmniejszyć to zabiegi różnego typu chciałabym takie wykonać tylko nie wiem gdzie w trójmieście najlepiej i jakie zabiegi lub lasery były by najskuteczniejsze.
Polecam ten preparat https://nplink.net/0t3hw9lf