Widok
Krew i śluz w kale
Moja Miśka od paru dni robi kupki ze śluzem, a ostatnio pojawiła się też krew. Czy spotkałyście się z czymś takim u waszych maluchów? Oczywiście chcę iść z nią do lekarza, ale nie wiem jakiego kalibru to problem. Nie wiem, czy babka nie zastrzeli mnie diagnozą.
A, nadal karmię piersią i nic poza tym małej nie daję.
A, nadal karmię piersią i nic poza tym małej nie daję.
mogą to być objawy:
alergii
biegunki
bakterii
nietolerancji laktozy
ale jak najprędzej do lekarza! śluz może pojawić się w kale jeśli dziecko karmione jest tylko piersią! ważny jest też kolor kupek - jeżeli jest zielony przy tym co piszesz, bardziej wodnisty bądź pienisty o lekko kwaśnym zapachu to na pewno coś z tych w.w tematów. nie słuchaj pielęgniarki tylko migiem do lekarza. krew zawsze niepokoi!!!
alergii
biegunki
bakterii
nietolerancji laktozy
ale jak najprędzej do lekarza! śluz może pojawić się w kale jeśli dziecko karmione jest tylko piersią! ważny jest też kolor kupek - jeżeli jest zielony przy tym co piszesz, bardziej wodnisty bądź pienisty o lekko kwaśnym zapachu to na pewno coś z tych w.w tematów. nie słuchaj pielęgniarki tylko migiem do lekarza. krew zawsze niepokoi!!!
A więc byłam u lekarza i babka stwierdziła, że to najpewniej alergia na krowie mleko. W związku z tym przechodzę od dziś na dietę i zobaczymy co dalej. Jeśli ustąpi, to znaczy, że miała rację. Tak czy siak idę na szczepienie 3 marca więc już się może coś wyjaśni. Chciałam od niej skierowanie na badanie kału, ale nie chciała dać :( bo stwierdziła, że nie ma takiej potrzeby.
Zobaczymy co dalej.
Pozdrawiam dziewczyny i dziękuję za pomoc!!!!
Zobaczymy co dalej.
Pozdrawiam dziewczyny i dziękuję za pomoc!!!!