Widok

Krople do nosa Protargoli

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiecie może w której aptece na Przymorzu (lub w okolicy) zrobią te krople?
Byłam w jednej aptece- nie mają jakiegoś składnika.

Czy któreś "forumowe dziecko" dzięki nim uniknęło chirurgicznego usunięcia migdałka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam.
my stosowaliśmy te krople długo po to aby migdałek się nie powiększał, bo mała ma dopiero 2 lata i jeszcze nie można usunąć jej migdałka. Nam puki co pomogły migdałek się nie powiększa także może uda nam się uniknąć operacji. A i jeszcze dodatkowo dostałyśmy do tego Syrop Ismigen. Krople robione w Rumi ale nie było kłopotu w aptekach
A w Gemini Ci nie zrobią? Składnik - związek srebra - apteka musi zamówić. U nas szału nie było po tych kroplach, ale polecam Imupret.
W Gemini na Obrońców nie mieli(a w hurtowni brak), na Jagiellońskiej za mało żeby zrobić, dopiero na Kołobrzeskiej zrobili krople.

To się wkrapla do nosa na leżąco - tak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
miałam te krople dla małej , one wysuszają migdał , ale nie można ich za długo stosowac max chyba miesiac , wg mnie pomagają ale jak siestosuje, po odstawieniu to samo, raczej nie wspomogą na tyle, żeby migdał się obkurczył aby nie trzeba było zabiegu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

do góry