Widok

Krosty na brzuchu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak rośnie mi brzuch zaczęły pojawiać mi się okropne krosty na brzuchu. czy wy też tak miałyście?Co z tym robić?Co pomaga?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze uzywasz oliwki ktora moze zatykac pory, mi nic sie nie robi

ja tez tak mialam dopiero tydzien temu zaczelo schodzic polecam brevoxyl masc ok 20 zl i nie uzywaj oliwki

image
Ja używam oliwki od samego początku i nic się nie dzieje. Nie można tak uogólniać.

image
Ja w pierwszej ciąży tydzień przed terminem dostałam na brzuchu czerwonych krostek potem zrobiły się coraz większe i zaczeło mnie to strasznie piec i okazało się że to była pokrzywka.Jak ci nie zejdzie to idz do lekarza albo kup sobie wapno.

ślubowaliśmy 14 października 2006
image
image
Ja tez mialam to co ty,nic nie pomoglo,ale zejdzie z czasem,jest to chyba zwiazane z tym,że brzuch rosnie
spróbuj natłuszczać brzuch dwa razy dziennie, polecam również maść Bepanthen

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
A ja dostałam wysypki jak tylko przetestowałam próbkę nowego kremiku na rozstępy, który dostałam w aptece. Był to Eris Pharma. Krostki zeszły dopiero po porodzie.

RENI TEŻ używałam tego kremu na rozstępy!? Już nie wiem jak się ich pozbyć, może dlatego że za bardzo natłuszczam brzuch, kremami, balsamami, żeby mi się rozstępy nie porobiły, teraz oststnio przestałam go trochę smarować, ale same nie schodzą.
A te maści co piszecie można stosować na brzuszek? Nie jest to szkodliwe dla dzidzi?
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie kupię duże kartony? (20 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (66 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

gdzie w Rumi są kasztany???? (6 odpowiedzi)

potrzebujemy pilnie,moze wiecie???

do góry