Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wielkie rozczarowanie wątek zamknięty Bywaliśmy z mężem w tej restauracji kilka razy. Na początku było ok, ostatnie...
~joanna i andrzej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2017

Najlepsza pizza jaką jadłam. Naprawdę polecam! wątek zamknięty Najlepsza pizza jaką jadłam. Naprawdę polecam!
~A
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2017

Pomysł fajny, staranności brak wątek zamknięty Miejsce dostało ode mnie drugą szansę – więcej nie będzie. Za pierwszym...
~kleczuga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 marca 2017

Rozczarowany wątek zamknięty Rozczarowała mnie wizyta w restauracji. Było zimno, mało ludzi, zamówiłem...
~Głodny
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 lutego 2016

Świetne miejsce wątek zamknięty Odwiedziłam ostatnio Krowę i Kurczaka i jestem oczarowana tym lokalem! Ktoś...
~Daszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 stycznia 2016

Całkiem przyjemne wrażenia, po wykorzystaniu grouponu do Krowy i Kurczaka. wątek zamknięty W Krowie i Kurczaku byłem w lutym, po zakupieniu Groupona na ucztę z mięsa...
~LVS
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 października 2015

zenada wątek zamknięty W lokalu było pusto pani która nas obslugiwala starała się być miła Ale po...
~Stefan
-

dodano: 8 października 2015

Polecam wątek zamknięty Obsługa bardzo miła, w środku luźno, stoliki nie są poupychane jak w innych...
~tommm
-

dodano: 26 sierpnia 2015

Jest dobrze, może byc lepiej ;) wątek zamknięty Odwiedziliśmy restauracje wczoraj, obslugiwal nas mily kelner, w restauracji...
~Kinga
-

dodano: 24 czerwca 2015

Super impreza urodzinowa wątek zamknięty Urodzinowy grill z dobrze przyprawionym mięsem podobał się wszystkim moim...
~Solenizant
-

dodano: 8 maja 2015

Średnio wątek zamknięty Nazwa lokalu nie ma związku z tym co w menu. Na 5 pozycji dań głównych tylko...
~Baz
-

dodano: 18 kwietnia 2015

Dużo do życzenia... wątek zamknięty Wraz z rodzina postanowiliśmy odwiedzić lokal promowany na forach tego...
~Bartek
-

dodano: 6 stycznia 2015

super wątek zamknięty burger pierwsza klasa, miła obsługa, no i wnętrze bardzo oryginalne. POLECAM!
~Aga
-

dodano: 11 grudnia 2014

Polecam wątek zamknięty Świetne misce na spotkania w większym gronie ale nie tylko ;) Bardzo dobre...
~Piotras
-

dodano: 20 listopada 2014

Ysminka - opinia wątek zamknięty Dania mięsne bardzo smaczne, jednak nie do końca pasowała mi serwowana do...
~Ysminka
-

dodano: 31 października 2014

Polecam wątek zamknięty Miły lokal z dobrym jedzeniem. Kelner uprzejmy, służył pomocą w wyborze i...
~M.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 września 2014

jesteśmy zadowoleni wątek zamknięty Razem z mężem wybraliśmy się do "Kurczaka", bo dostaliśmy w prezencie groupon...
~ania
-

dodano: 21 września 2014

nieciekawa lokalizacja, wysokie ceny, słaba obsługa wątek zamknięty Przede wszystkim należy mieć na uwadze, że lokal jest naprzeciwko dużego...
~qgp
-

dodano: 26 sierpnia 2014

Wielkie rozczarowanie... wątek zamknięty Dnia 23.08 o godzinie 19.00, zachęcony opinią znajomych wybrałem się z...
~Łukasz
-

dodano: 26 sierpnia 2014

POLECAM wątek zamknięty Jedzenie pyszne, obsługa bardzo miła :):):) Polecam
~Danuta
-

dodano: 25 lipca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry