Widok

Krwiak w macicy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Moja Żona jest 12+ tyg ciazy ostatni dostała sporego krwawienia i okazało sie ze ma krwiaka 2cm
Moze któraś z Was coś mi na ten temat powie bo Żona nie jest chyba ze mną w 100% szczera a ja obecnie nie jestem w Polsce :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez mialam bedac w ciazy. lekarz kazal sie oszczedzac i mowil ze z czasem powinien sie wchlonac i tak tez bylo. Z dzieckiem bylo ok donosilam ciaze do konca
Ja miałam krwiaka 13x10 cm i donosiłam ciążę :) Trzeba się baaaaardzo oszczędzać i jeżeli nastąpi kolejne krwawienie jak najszybciej do lekarza, a nawet do szpitala, żeby sprawdzić czy wszystko ok. Krwiak mi się w większości wchłonął w czasie ciąży a po porodzie już go nie było :)
image
też miałam i miałam przez to plamienia jednak z czasem się wchłonął, musiałam brać d*phaston i generalnie nie miałam jakis zaleceń ale to pewnie zależy od umiejscowienia, wielkości bo są takie co zagrażają i takie co są z boku i nie stanowią problemu, jak zona mówi ze ok to czemu jej nie wierzysz?
Również miałam, dostałam krwotoku.
Nie wiedziałam wtedy, że jestem w ciąży i nie oszczędzałam się
Przy krwotoku wylądowałam w szpitalu, potrzymali mnie 2 tygodnie po czym kazali się oszczędzać

Ciążę donosiłam bez problemów
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Nie chodzi ze jej nie wierze on jest w szpitalu w gdansku a ja nie jestem w Polsce
Jesteśmy już po jednym poronieniu i ona nie chce mnie martwić a jak jest w szpitalu to chyba nie jest wszystko ok
Tez miała krwiaka ale się wchłonął. A co hospitalizacji to po krwawieniu zatrzymali mnie na 3 dni bo mała miła niskie tętno więc się nie przejmuj zbytnio.
Korba123 ja też leżałam w szpitalu, ciążę donosiłam bezproblemowo

Także trzeba być dobrej myśli
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pytanie o wynajem (32 odpowiedzi)

Mam pytanie jesli wynajmuje mieszkanie rodzinie a umowę najmu podpisze tylko 1 osoba. To gdzie...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (41 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

OWI Gdynia, dr. Marzena Umińska (18 odpowiedzi)

witam, jutro mamy pierwszą wizyte w OWI. będzie nas przyjmować rehabilitantka dr. Umińska. czy...

do góry