Widok

Krzesełko wysokie Antilop z Ikea

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Pytanie do mam, które mają krzesełko z Ikea Antilop:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20140047

Do jakiego wieku korzystały Wasze dzieci z tego krzesełka?
Bo krzesełko wydaje się małe;)

Czy jest dość stabilne?? Kupiliśmy do dziadków i w porównaniu z naszym domowym chicco mała w tym z ikea znacznie lepiej siedzi, obraca się, itp. Martwię się tylko, aby z niego nie wypadła - mam nadzieję, że to nie możliwe.

Zastanawiam się czy nie korzystać z niego również w domu, bo zajmuje mniej miejsca i córeczce chyba bardziej odpowiada;)

Dziękuję za Wasze opinie;)
[url:]http://lilypie.com/">
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gabryś bardzo lubi to krzesełko :) w dalszym ciągu z niego korzysta chociaż jest wysoki ;) (jak 2,5 latek)

co prawda te pasy to taki trochę pic na wodę ;) i nie mam do nich zaufania ;) ale nauczyłam Młodego, że nie wolno wstawać i tyle :) nie wierci się(jakoś mocno,żeby mogło być groźnie) ;) o ile dziecko siedzi - to krzesełko jest stabilne :)

Młody sam z niego wychodzi - tzn wstaje i wyciągam Go przez blat ;) (nad blatem - jak siedzi na przeciwko mnie)

uważam, że do jedzenia czy rysowania nie potrzeba super "wodotrysków" ;) to krzesełko jest genialne w swej prostocie :) i zajmuje super mało miejsca po złożeniu :) (nie ma problemu w transporcie)
ostatnio właśnie wywiozłam krzesełko na działkę, bo tam spędzamy zdecydowanie więcej czasu niż w domu ;)
Moja mała korzystała z niego tak do 2 roku życia, później dostała normalne krzesło z Ikei z serii Mamut i już nie chciała w nim siedzieć. Krzesełko jest bardzo stabilne i wygodne, łatwe do złożenia i czyszczenia. Miałam do tego jeszcze takie oparcie z materiału ale jak mała podrosła to z tym oparciem miała troszkę ciasno. Miałam jeszcze stolik do tego krzesełka i to było super bo mała mogła na nim rysować, bawić się, mogłam ją posadzić w kuchni i się bawiła. Polecam w 100%.
image
image
u nas ta poduszka też się nie sprawdziła - Młody miał jakoś tak ciasno :/
nam się ta poduszka sprawdziła, jak Wojtuś miał 7-8 miesięcy, potem rzeczywiście było ciasnawo z nią. Tośka ma 2,5 roku i nadal się w tym krzesełku bez problemu mieści.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeszce niedawno pytalam na forum o to samo-jakie krzeselko-i zdecydowalam sie na to z ikei antilop i jestem bardzo zadowolona i nie zamienilabym na zadne inne i jeszce kupie chyba drugie i zawioze do dziadkow-wiec polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry