Widok

Krzesełko wysokie Antilop z Ikea

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Pytanie do mam, które mają krzesełko z Ikea Antilop:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20140047

Do jakiego wieku korzystały Wasze dzieci z tego krzesełka?
Bo krzesełko wydaje się małe;)

Czy jest dość stabilne?? Kupiliśmy do dziadków i w porównaniu z naszym domowym chicco mała w tym z ikea znacznie lepiej siedzi, obraca się, itp. Martwię się tylko, aby z niego nie wypadła - mam nadzieję, że to nie możliwe.

Zastanawiam się czy nie korzystać z niego również w domu, bo zajmuje mniej miejsca i córeczce chyba bardziej odpowiada;)

Dziękuję za Wasze opinie;)
[url:]http://lilypie.com/">
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gabryś bardzo lubi to krzesełko :) w dalszym ciągu z niego korzysta chociaż jest wysoki ;) (jak 2,5 latek)

co prawda te pasy to taki trochę pic na wodę ;) i nie mam do nich zaufania ;) ale nauczyłam Młodego, że nie wolno wstawać i tyle :) nie wierci się(jakoś mocno,żeby mogło być groźnie) ;) o ile dziecko siedzi - to krzesełko jest stabilne :)

Młody sam z niego wychodzi - tzn wstaje i wyciągam Go przez blat ;) (nad blatem - jak siedzi na przeciwko mnie)

uważam, że do jedzenia czy rysowania nie potrzeba super "wodotrysków" ;) to krzesełko jest genialne w swej prostocie :) i zajmuje super mało miejsca po złożeniu :) (nie ma problemu w transporcie)
ostatnio właśnie wywiozłam krzesełko na działkę, bo tam spędzamy zdecydowanie więcej czasu niż w domu ;)
Moja mała korzystała z niego tak do 2 roku życia, później dostała normalne krzesło z Ikei z serii Mamut i już nie chciała w nim siedzieć. Krzesełko jest bardzo stabilne i wygodne, łatwe do złożenia i czyszczenia. Miałam do tego jeszcze takie oparcie z materiału ale jak mała podrosła to z tym oparciem miała troszkę ciasno. Miałam jeszcze stolik do tego krzesełka i to było super bo mała mogła na nim rysować, bawić się, mogłam ją posadzić w kuchni i się bawiła. Polecam w 100%.
image
image
u nas ta poduszka też się nie sprawdziła - Młody miał jakoś tak ciasno :/
nam się ta poduszka sprawdziła, jak Wojtuś miał 7-8 miesięcy, potem rzeczywiście było ciasnawo z nią. Tośka ma 2,5 roku i nadal się w tym krzesełku bez problemu mieści.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeszce niedawno pytalam na forum o to samo-jakie krzeselko-i zdecydowalam sie na to z ikei antilop i jestem bardzo zadowolona i nie zamienilabym na zadne inne i jeszce kupie chyba drugie i zawioze do dziadkow-wiec polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (115 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

do góry