Widok

Krzesło w stylu glamour - gdzie kupię?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam. Czy ktoś orientuje się, gdzie można stacjonarnie dostać krzesła w stylu glamour? Zamarzyły mi się białe krzesła z fioletowym obiciem. Na allegro jest mnóstwo, ale jakoś tak wolę zobaczyć na żywo i dotknąć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agata meble
Top meble we wrzeszczu tam spróbuj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdybyś była w Malborku, to tam na uliczce prowadzącej od stacji do zamku, jeszcze przed McDonald, jest taki sklep i bardzo ciekawe meble widziałam na samej wystawie (do środka nie zaglądałam).
Były krzesła rokoko, całe białe i całe srebrne, i inne ciekawe meble, rudne do nazwania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
szukaj na olx i innych tego typu stronach byle oparcie było ładne, przemalować, obić na nowo i będziesz miała niepowtarzalne i takie jakie sobie wymarzysz. Ja tak bardzo często przerabiam meble nawet te ikejowskie graty da się fajnie przerobić byle wiedzieć co z czym i nie przesadzic ;-P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (57 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

do góry